מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חגיםגלית18/09/2008
אני נכנסת לבולמוסים חסרי גבולות בחגים. זה מעבר למחשבות אלא באוטומט. מה עושים? אני לפני חגים... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליתוש
ענת פלדמן19/09/2008אני לא יכולה שלא לענות, אני כל כך עמוסה בפורומים "שלי" אבל לך אני חייבת להגיב. את הרי מדברת בעצמך שזה על "אטומט" ואפילו לא במודע. תפור על טיפול בשיטת NLP, הייתי עושה איתך Swish Pattern, מחיקת התנהגות בלתי רצויה מתת המודע שלנו (מהאוטומט) והחלפתה בהתנהגות רצויה. את קובעת, את אחראית, את מחליטה, אני מכוונת. קסם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבם של אחרים יותר גרוע
אהרון21/09/2008בשבילם כל יום חג, כדברי השיר "יש לי יום,יום חג" אני ממליץ על הטיפול של ענת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחגים
עינבר21/09/2008אני הייתי מציעה לשנות כיוון מחשבה, אל תראי את החגים כמטלה, כן אולי אוכלים יותר אבל תאזני את זה עם פעילות ספורטיבית... וחוץ מזה חגים זה לא תירוץ לשכוח את כל מה שאנחנו יודעים ולעבוד על אוטומט... בהצלחה וחג שמח עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולמוסים בחגים
ד״ר חדוה בן משה22/09/2008היי גלית
אני מבינה את דאגתך ,היית רוצה למנוע את אכילת האוטומט.
בדקי עם עצמך מהיכן האכילה הזו בחגים. אין לי רקע עליך , אבל האם החגים מזכירים לך בית שאיננו, או געגועים לחום ומנהגים ? מהו המשהו הזה הרגשי הקשור בחגים שגורם לך את האוטומט באכילה?.
כמו שכתבת. זה מעבר למחשבות ...זה ברגש.
זוהי עבודה של דיאט קואוצינג.
שתהיה לך שנה טובה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק קצת החלטה
מיה בן אפרים22/09/2008תקבעי לעצמך סדר יום בחגים,
רשמי סדר יום לאוכל ולארוחות ונסי לעמוד בכך,
אם ועמדת, קני לעצמך קרדיט ענק,
ובמקרה ולא, פשוט חזרי על התרגיל בסופי שבוע, עד החג הבא,
הוא קרוב גם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)