חגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חגים
    גלית
    18/09/2008

אני נכנסת לבולמוסים חסרי גבולות בחגים. זה מעבר למחשבות אלא באוטומט. מה עושים? אני לפני חגים... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חגים

הוספת תגובה

• גליתוש

ענת פלדמן
    19/09/2008

אני לא יכולה שלא לענות, אני כל כך עמוסה בפורומים "שלי" אבל לך אני חייבת להגיב. את הרי מדברת בעצמך שזה על "אטומט" ואפילו לא במודע. תפור על טיפול בשיטת NLP, הייתי עושה איתך Swish Pattern, מחיקת התנהגות בלתי רצויה מתת המודע שלנו (מהאוטומט) והחלפתה בהתנהגות רצויה. את קובעת, את אחראית, את מחליטה, אני מכוונת. קסם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצבם של אחרים יותר גרוע

אהרון
    21/09/2008

בשבילם כל יום חג, כדברי השיר "יש לי יום,יום חג" אני ממליץ על הטיפול של ענת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החגים

עינבר
    21/09/2008

אני הייתי מציעה לשנות כיוון מחשבה, אל תראי את החגים כמטלה, כן אולי אוכלים יותר אבל תאזני את זה עם פעילות ספורטיבית... וחוץ מזה חגים זה לא תירוץ לשכוח את כל מה שאנחנו יודעים ולעבוד על אוטומט... בהצלחה וחג שמח עינבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולמוסים בחגים

ד״ר חדוה בן משה
    22/09/2008

היי גלית
    אני מבינה את דאגתך ,היית רוצה למנוע את אכילת האוטומט.
    בדקי עם עצמך מהיכן האכילה הזו בחגים. אין לי רקע עליך , אבל האם החגים מזכירים לך בית שאיננו, או געגועים לחום ומנהגים ? מהו המשהו הזה הרגשי הקשור בחגים שגורם לך את האוטומט באכילה?.
    כמו שכתבת. זה מעבר למחשבות ...זה ברגש.
    זוהי עבודה של דיאט קואוצינג.
    שתהיה לך שנה טובה
    חדוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק קצת החלטה

מיה בן אפרים
    22/09/2008

תקבעי לעצמך סדר יום בחגים,
    רשמי סדר יום לאוכל ולארוחות ונסי לעמוד בכך,
    אם ועמדת, קני לעצמך קרדיט ענק,
    ובמקרה ולא, פשוט חזרי על התרגיל בסופי שבוע, עד החג הבא,
    הוא קרוב גם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו