תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט
    שילי
    20/10/2008

שלום,אני בת 21.5,שוקלת 62.9,רוצה לרדת למשקל 57-56 ורציתי לשמוע את דעתכן האם התפריט שלי מתאים. בוקר:כוס משולבת חצי פייבר 1 וחצ ברנפלקס/ביופלקס עם יוגורט 1.5%.נסקפה מרבע כוס חלב 2%.ביניים:פרי (בננה אחת או תפו"ע אדום או נקטרינה) או אם רעבה:חצי גביע קוטג' 3% עם ביצה קשה. נסקפה עם רבע כוס חלב 2%. צהריים: מנה של בשר מבושל או הודו או חזה עוף או 2 שיפודי פרגיות+כוס פחמימה מבושלת (בד"כ אורז,או אורז בר,או קינואה) או 2 תפו"א קטנים+סלט+כף שמן זית אחה"צ 1: 2 לחם קל עם ממרח או פסטרמה הודו עם מעט טחינה ביתית (אני מכינה עם 2 כפות טחינה גולמית,מים ומיץ לימון)+ירק אחה"צ 2: חטיף שוקולד של 92 קק"ל או פרי ערב: 2-3 פרוסות לחם קל,סלט ירקות, חצי אבוקדו,חצי גביע קוטג' 3%,ביצה קשה (עד 3 פעמים בשבוע).לעתים אוכלת טונה במקום ביצה או פסטרמה.. לילה:פרי או גלידה דיאט פעילות גופנית:פעמיים בשבוע ספינינג,בין פעם-פעמיים הליכה של 45 דק', 2-3 שיעורי עיצוב בשבוע. בסופי שבוע אני קצת הורסת...ואוכלת בבוקר לחמניה אחת מתוקה עם גבינה וירקות.בצהריים בד"כ סלט פסטה עם בולגרית 5%,צנוברים קצת,זיתים מעט. בנוסף,חצילים בתנור, סלט אבוקדו.. ובביינים אוכלת עוגיה -2 או פרוסת עוגה. ערב כרגיל. מה דעתכן? אני נורא רוצה לרדת ובמקום זאת רק מעלה בנתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט

הוספת תגובה

• תפריט מצוין

ד״ר חדוה בן משה
    20/10/2008

ליאור שלום
    התפריט מצוין ומאוזן והוא מכיל כ-1600 קלוריות. ברמת הפעילות שלך את אמורה לרדת לאט עם התפריט הזה וכך מומלץ
    אם את לא יורדת, הקפידי יותר בסופי שבוע. האם במשך השבוע את מקפידה על התפריט הזה? כי אם את מוסיפה עוד 500 קלוריות את כבר לא יורדת.
    אם את מקפידה ולא יורדת, שימי לב לכמות האבוקדו, אכלי רק כף מריחה ולא חצי אבוקדו ואפשר גם להקפיד רק על 2 פרוסות לחם קל בערב. בשני הקיזוזים האלו תחסכי 150 קלוריות.
    בברכת חג שמח
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם

שילי
    21/10/2008

1600 קלוריות זה לא הרבה מדי? אפשר לרדת עם כל כך הרבה קלוריות? בנתיים אני רק מעלה..בעיקרון אני גם לא שומרת בקפדנות כי קשה לי..אני כל הזמן מרגישה צורך לנשנש משהו. אשמח לקבל עצות גם לנשנושים בריאים ודלי קלוריות שיהיו גם טעימים. בברכת חג שמח:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשנושים בריאים

ד״ר חדוה בן משה
    25/10/2008

1500- 1600 קלוריות הם לא הרבה אם את מתעמלת כל יום. אפשר לרדת בקלוריות האלו, אבל אם את מנשנשת ומוסיפה עוד כמה מאות קלוריות כבר לא תרדי.
    נשנושים בריאים הם ירקות, פירות, יוגורטים, אגוזים וגם קרקרים מלאים.
    אם מנשנשים כל היום הקלוריות מצטברות. אז גם 100 קלוריות מכל נשנוש הרבה פעמים ביום יגיע למאות קלוריות. הכי חסכוני יוצא ירקות.
    מצד שני, תבדקי עם עצמך למה הצורך כל הזמן בנשנושים? שעמום, עצבות, דאגה?????הרי זה לא רעב.
    הגיוני להחזיק 3 שעות בלי לאכול. תשתי תה צמחים או מים ותהני מעוד דברים חוץ מאוכל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו