הפרעת אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה
    ענבל
    25/10/2008

שלום, לפני חמישה חודשים ילדתי, במהלך ההריון עליתי 23 קילו, מתוכם 13 הצלחתי לרדת ונתקעתי עם עוד 10. הסיבה להיקעות היא שאני לא יודעת לעשות דיאטה מאוזנת, מגיל ההתבגרות אני נלחמת בהפרעות אכילה(לא מגדירה את זה כאנורקסיה כי אף פעם לא הגעתי לתת תזונה) ועכשיו כשאני אמא אני לא מרשה לעצמי לרעוב ולקבל סחרחורות בשביל לרדת במשקל. השאלה שלי היא כיצד למצוא איזון? איזה תפריט יכול להתאים לי? כמה קלוריות אני אמורה לאכול ביום על מנת לרזות (אני מתעמלת פעמיים בשבוע - שיעורי עיצוב, והולכת כל יום והרבה, הגובה שלי הוא 1.58 ומבנה גופי הוא רחב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

מיה בן אפרים
    25/10/2008

הפרעת אכילה לא נעלמת, גם אם היא לא מוגדרת.
    אומר לך בשיא הכנות, זה לא עיניין של קלוריות, תפריט או פעילות גופנית.
    אני מאמינה בצורך שלך להבין מה את צריכה לספק לגוף בכדי שירגיש מסופק ושבע.
    אני מטפלת בהרבה מקרים דומים, ההחלטה באה תוך כדי התהליך.
    שינויים בגישה אומרים להפסיק לנסות לעשות "דיאטה" כל בוקר מחדש, העיקר זה איך להגיע לערב שלא נשברתי.
    את צריכה לקבוע את הסטנדרט להורות שלך, אחרת תעבירי גם לילד את הבעיה ולא תפסיקי להתמודד איתה, תעלי כך גם בהריון הבא וחוזר חלילה.

אשמח אם תפני לעזרה בכדי לקבל תשובה לכמות הקלוריות, חשוב שתשלבי זאת עם מישהו שתתחברי אליו, תתחברי איתו ותרגישי ניצחון על הבעיה, גם אם זה אומר שתצטרכי להחיל תהליך עם עצמך, מה שלא חשבת..

בהצלחה,
    טיפ אחד לבינתיים: אכלי רק ארוחות מסודרות.. ומה שאת לא עומדת בפיתוי שלו פשט החליפי בתחליף שמסתדר לך בהגיון ( פסטה באיטריות אורז, לחם טוב ב4 פרוסות לחם קל בטוסטר)

שלך,
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו