מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהתמי28/10/2008
אני בת 52. תמיד הייתי רזה ועדיין. גובה 168, משקל 56 ק"ג. אבל....בשנים האחרונות "צמחה" לי ביטנונת, דהיינו מין בטן קטנה. לי זה מוזר, כי תמיד הייתי שטוחה (גם אחרי לידות). האם? 1. זה בגלל הגיל? 2. עודף "שומנים"? 3. חוסר פעילות גופנית . (יש לציין שאני כן פעילה גופנית ומרבה ללכת ברגל) 4. האם אפשר להיפטר מזה ולחזור לאותה בטן שטוחה שהיתה לי? יש לציין שהתזונה שלי בריאה, אני לא אוכלת שטויות ולא מנשנשת. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן שטוחה
ד״ר חדוה בן משה28/10/2008תמי שלום
נפלא לשמוע שאת שומרת על משקל נמוך בגיל 52, פעילה ואוכלת בריא.
אכן, הגוף עובר שינויים בהתבגרו. עם השנים יש ירידה במסת השריר ועליה במסת השומן גם אם נשארת באותו משקל.
הליכה זוהי פעילות מצוינת אבל כדאי להוסיף פעילות לבניית מסת שריר וחיזוק שרירי בטן ויציבה.
גם פילטיס היא פעילות מומלצת. נסי ותראי את ההשפעה על הגוף.
אפשרות אחרת היא נפיחות וגזים כתוצאה מבעיות עיכול שלא ציינת אם את סובלת מהם.
אם את בריאה, מקווה שספורט העוסק בעיצוב יעזור לך ואם לא יהיה שינוי צריך לקבל את השינויים הבאים עם הגיל בפרופורציה נכונה כי את באמת רזה לפי משקלך ויתכן ואת מרגישה הרבה יותר גרוע ממה שזה נראה.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)