מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטהאביגיל08/11/2008
שלום רב.אני בת 47. גובה 1.65 . כל חיי הבוגרים שקלתי 61-64 ק"ג.בשלוש השנים האחרונות משקלי מטפס באיטיות וכעת בסביבות 69. עוסקת בספורט לפחות 2-3 פעמים בשבוע (ריצה, אופניים).לא זוללת לחמים ובורקס. מנשנשת בקושי. אוכלת אולי קצת יותר מדי במהלך הארוחות העיקריות. מנסה להוסיף ארוחות ביניים ולא תמיד מצליחה. כדי לרדת במשקל עלי להרעיב את עצמי.ממש לא מתאים לי ולסדר היום שלי.יודעת את העקרונות של דיאטות אבל לא מצליחה להיכנס לזה.זקוקה לדיאטה כתובה שאצליח להיצמד אליה ולא תחייב עמידה במטבח ובישול לעצמי, פשוט אורח החיים שלי לא מאפשר.אני מניחה שזו בקשה לא קלה.האם יש באתר כלשהו דיאטה כתובה כלשהי בה אוכל להעזר? ניסיתי את שיטת הנקודות של שומרי משקל, והיא עבדה, אבל כנראה אכלתי מעט מדי נקודות ליום ובסוף רעבתי ועליתי במשקל לאחר מכן. מבולבלת? גם אני. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסגרת תזונתית
מיה בן אפרים08/11/2008נשמע מהתגובה שלך שקשה לך להבין מה עוצר מבעדך לרדת,
אני יכולה להיות כנה ולומר, כנראה שמה שאת כרגע עושה הוא לא נכון לצרכי הגוף שלך ואין סיכוי כי הרעבה עצמית היא זו שתעבוד ותביא לירידה.
הייתי ממליצה בחום לפגוש דיאטנית קלינית פגישה אישית שתתן לך תפריט מתאים לך במיוחד, שום תפריט באינטרנט לא תומך ואין לך מושג על כמה קלוריות את צריכה ללכת ביום, עד שמישהו מקצועי יתן את דעתו. ראיתי מקרים של בנות שנלחמו שנים עם כל צורות התפריטים וכל אתרי האינטרנט, ורק בפגישה אישית יכלו להגיע להבנה מה הן עושות לא נכון ואיך בקלות אפשר לשפר תזונה. . דיאטנית תתאים לך תזונה בהתאמה אישית על פי היום שלך וצרכיך, חבל שאת דוחה את הקץ, פני לייעוץ ותקבלי הכוונה ברורה.
שלך,
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)