פוד קואצ'ינג לפסוריאזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוד קואצ'ינג לפסוריאזיס
    ריקי
    08/11/2008

שלום רב, הפוד קואצ'ינג נשמע תחום מסקרן מאד. כחולת פסוריאזיס זה מעניין אותי לדעת אם יש גם הדרכה לאכילה נכונה שתסייע בטיפול במחלה ואולי אפילו תשתלב עם הטיפול המשחתי? אשמח לקבל תשובה בנושא, ריקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוד קואצ'ינג לפסוריאזיס

הוספת תגובה

• פסוריאזיס

ד״ר חדוה בן משה
    08/11/2008

ריקי שלום
    פוד קואוצינג מבחינתי הוא תהליך של לימוד אכילה נכונה ואורח חיים בריא הנכון לאדם.
    לאכול בריא נכון לגבי כל מחלה קיימת וגם לאנשים בריאים.
    איך לעבור לאכילה בריאה דורש אימון ולא סתם תפריט שמונחת עליך. מבררים מה קשה ליישם ואיך תגיעי למטרה שלך.
    השאלה אם את יודעת מה זה אימון או את מחפשת רק הדרכה לאכילה במחלת הפסוריאזיס.
    בברכה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרכה תזונתית

ריקי
    12/11/2008

היי תודה על תשובתך, אני בעקרון מחפשת הדרכה לאכילה נכונה שתשתלב בטיפול המשחתי. אני משתמשת בדייבובט שמכיל ויטמין D. אני רוצה לבנות תפריט שיעזור לי לטפל במחלה וגם ישתלב עם המשחה למחלה. סליחה אם לא הבהרתי את כוונתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה

ד״ר חדוה בן משה
    12/11/2008

ריקי שלום
    לא ידוע לי על תזונה מיוחדת לחולי פסוריאזיס. אני כן יודעת שכשעושים שינויים בתזונה כמו לעבור לתזונה מלאת סיבים, ללא אוכל תעשייתי ומעובד, ללא קמח לבן, תזונה עשירה בפירות וירקות ושמנים נכונים כמו אומגה 3 יש שיפור במצב הבריאותי ובהרגשה. שווה לנסות ואת יכולה לקבל הדרכה אצל דיאטנית.
    בברכה
    חדוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו