מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה במשקלליאת15/07/2007
למיה שלום,
קודם כל הפורום שאת מציגה כאן מעניין, אני נהנת ורואה חשיבות בכך.
בשנתיים האחרונות עליתי במשקל מאוד.
מאוד הייתי רוצה לחזור לגיזרה שהייתי בכל דרך שהיא אך אני מפחדת להזיק לעצמי
עם הדיאטה הלא נכונה.
מה את ממליצה? ואיך?
כדי לעשות זאת נכון ללא נזק גופני וכדי לרדת ולשמור לאחר מכן.
תודה מראש, ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמשיכי לחשוב חיובית
מיה בן אפרים15/07/2007ליאת
קודם כל אני מפרגנת לך במיוחד על המודעות הגבוהה לאיזון הדרך ולתזונה נכונה
דיאטות לא נכונות ולא מתואמות אישית גורמות לבעיות מטאבוליות ולהפרעות בריאותיות רבות.
כדאי ואף רצוי שראשית תביני את הצרכים של גופך וזאת על ידי התאמת תפריט שיעזור לשרוף שומן ולבסס את הירידה במשקל לאורך זמן
ירידה נכונה במשקל חייבת להפוך להיות חלק מאורך חיים ולא כהשגת מטרה ספציפית.
אילו שעות לאכול, באיזה כמיות ואילו מזונות תואמים את סדר היום שלך. לצערי אין תפריט קבוע לכלל האוכלוסיה, לכל אחד יש את המתאים, הרצוי לו והאהוב עליו ביותר לאכול. הכי חשוב זה להבין למה, כמה ומתי לצרוך כל דבר, ומותר כל דבר! זה המוטו שלי כ - FOOD COACHER
העיקר להחליט ולצעוד לכיוון המטרה. אשמח לסייע לך בכל דרך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)