אכלנית בררנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכלנית בררנית
    לי
    17/07/2007

היי :)אחלה רעיון לפורום!
    ראיתי את הכתבה על דיאטות לקיץ וחשבתי לעצמי אולי לעשות אותה כי קצת השמנתי לאחרונה ולא יזיקו לי איזה 5-10 ק"ג פחות.
    אבל ראיתי שכמעט כלום אני לא אוכלת משם. איך אני יכולה לבנות דיאטה דומה בעזרת מאכלים שאני אוהבת לאכול? אני לא יכולה לאכול דברים שאני לא אוהבת ולחשוב שזה כמו תרופה או משהו כזה, כי אז אני חוששת שאני ארגיש עצובה ולא באמת שבעה. ובכלל, יש לי נטייה לאכול אחרי משהו שאכלתי שאני לא אוהבת משהו אחר שאני כן אוהבת רק כדי לשמח את עצמי.

אשמח לשמוע עצות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכלנית בררנית

הוספת תגובה

• איזו גישה מעניינת..

מיה בן אפרים
    17/07/2007

לי היי
    אסור בתכלית האיסור לאכול אוכל מתוך חובה, תזכרי שיש לנו את האוכל מתוך זכות!
    את צריכה לאכול שילוב של דברים שנכונים לגוף וטובים לנפש. אל תפריזי באכילת סוכרים פשוטים הגורמים לעליה ברמות סוכר ומסתכמים בעייפות לאחר הארוחה. לדוגמא, שלבי מזונות עם ערכים תזונתיים טובים כגון קונפלקס מחיטה מלאה בשילוב עם קולנפלקס שאת אוהבת וזאת אכלי במידה של כוס. אל תחששי לנסות אבל גם אל תכריחי את גופך לאכול טעמים כאלו שגורמים לו "סבל".
    אני לא יודעת מה את אוהבת ומה לא אבל זיכרי, תפריט קיץ המתאים לאדם אחד אינו מתאים לאדם שני ולכן תפריט שנבנה ומותאם לך אישית בעזרת איש מקצוע יהיה הבחירה הנכונה, עם המאכלים שאת אוהבת ועם הטעמים שאת בוחרת בשילוב עם צרכי הגוף .. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו