מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי קבוצותלי28/07/2007
היי
אני בת 33 סובלת מהשמנת יתר קיצונית ובולמוסי אכילה (ללא הקאות)
נמצאת בטיפול של דיטאנית מקופת חולים ומחפשת קבוצת תמיכה להרזייה
האם יש אצלכם קבוצה כזו? איפה היא מתקיימת ומתי? אני גרה ברמה"ש ללא רכב
אם אין אצלכם האם את מכירה קבוצה אחרת באזור?
המון תודה מראש
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת FOOD COACHING מתחילה ב16/8
מיה בן אפרים29/07/2007הייעוצים האישיים לFOOD COACHING מתקיימים בקליניקה באזורי חן בת"א
הסדנא הקרובה נפתחת ב16/8 בראשון לציון
אם את מעוניינת להצטרף או לשמוע פרטים אשמח אם תצרי קשר 037419624
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב
לי03/08/2007תודה על התגובה
רציתי לשאול אם תפתח בהמשך קבוצה באזור יותר קרוב לצפון ת"א / דרום השרון?
כל כמה זמן נפתחת קבוצה?
וגם אני אשמח אם תוכלי לכתוב לי קצת על הקבוצה, כמה אנשים ומה הגישה הכללית מה עושים בפמגשים עצמם וכו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFOOD COACHING קבוצת תל אביב
מיה בן אפרים06/08/2007נפתחת סדנא נוספת ב23/8 באזורי חן, תל אביב
הסדנא אינה סתם סדנת הרזיה, זו סדנא למודעות והעשרת הידע והיכולת לירידה, חיטוב ושמירה על משקל תקין.
הסדנא כוללת 10 מפגשים חד שבועיים, בנוסף מתקיימים 2 ייעוצים אישיים עם FOOD COACHER במהלכם בונים תפריט אישי הנוגע בכל הטריגרים אנו מתנצחים בסביבתנו וביום יום הרגיל שלנו.
במהלך המפגשים הקבוצתיים אנו רוכשים הבנה, הבחנה בטעויות ולמידה.
קל יותר ליישם כשיש הבנה - זה מה שמוביל להצלחה מתמדת בתהליך הירידה
גישת הFOOD COACHING הינה קלה ליישום ודורשת רצון ומוטיבציה לעבור שינוי בכל תחומי החיים, במיוחד אלו המשפיעים על אורח חיינו ובעקיפין על תזונתנו.
הסביבה והידע הבסיסי של כל אחד מאיתנו הינם רק חלק מהטריגרים העוצרים מבעדנו להצליח לאכול נכון, לנהל אירגון על תזונתנו, למתן את רמות הסוכר, להתמודד עם עייפות ולעכל בייעילות.
הסדנא כוללת מפגשים בנושאים כגון אכילה לאורך היום, ביום עבודה, סיבות ושיטות ההתמודדות עם לחצים, עייפות ונפילות, אכילה משולבת עם פעילות גופנית, אכילה במסעדות ויציאות, ניהול נכון של רמות סוכר, אנרגיה מאיפה ועוד..
כיום הסדנאות כוללות כ10-15 איש
אשמח לראותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)