תזונה נכונה ועבודה אינטנסיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה ועבודה אינטנסיבית
    דניאל
    30/07/2007

שלום!
    אני עובדת הרבה שעות ביום, משהו כמו 12 שעות, לפעמים יותר. הייתי רוצה לאכול נכון אבל אני לא יכולה להספיק לבשל כל מיני קטניות ונבטים ודברים שאני יודעת שצריך להכין בשביל חיים בריאים. תוכלי לייעץ מה בחורה כמוני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכל אפשרי, גם אם לא מבשלים

מיה בן אפרים
    30/07/2007

אין שום המלצה ספציפית על שימוש בנבטים, עדשים או קיטניות בכדי לאכול בריא
    בכדי לאכול נכון את צריכה להתארגן, זה הסיפור - להיות מאורגנת עם אוכל לכל היום
    אפשר לאכול 2 פרוסות מחיטה מלאה עם ממרח דל שומן בבוקר ובצהריים מעט אוכל מבושל, לפנות ערב לאכול פרי או חטיף אנרג'י ולהתכונן לארוחה בערב..
    הכל תלוי במה יש בבית ואיך את מתארגנת לאכול לאורך היום, אל חשש לא כל אוכל בריא שייך לעולם ה"מוזרים" וגם אנשים נורמלים כמוך אוכלים ושומרים על בריאותם..
    מקווה שהרגעתי אותך, לייעוץ ספציפי לך חובה לקבל תפריט והמלצות מתאימות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא ציינת פה במקרה כמות מאוד קטנה

...
    02/08/2007

של אוכל??! בוקר שתי פרוסות, צהריים- ק-צ-ת אוכל מבושל, פרי וארוחת ערב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהו לא תפריט אישי או מדויק

מיה בן אפרים
    02/08/2007

אני לא רושמת כמויות ולא מפרטת כיוון שאין לי אינפורמציה מדויקת ממך לגבי סדר יום , העדפות תזונה והעדפות של אוכל, פעילות גופנית וכד
    הרעיון הינו לאזן את כמות הסוכרים בגוף למטרה. תפריט אישי יהיה יעיל ואמין יותר ולכן לא פרטתי כמויות, רק הזכרתי. אל תתפסי על זה. המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו