פופקורן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פופקורן
    ליאל
    31/07/2007

אני בחורה שמקפידה לאכול בריא ,המון פירות וירקות לחם מקמח מלא ברנפלקס וכו" ,כרגע גליתי את הפופקורן שמעתי שהוא ממש בריא ואינו משמין [אני מכינה אותו במיקרו ללא שמן או מלח] עכשיו מבחינת כמות הקלוריות שבו זה 110 קלוריות ל100 גרם פופקורן מוכן? זה קצת נראה לי מעט כי זה ממש המון 100 גרם מוכן ,השאלות שלי הן האם מבחינת הקלוריות אני צודקת ומה באמת טוב בפופקורן למה הוא עוזר והאם יש לו נזקים כל שהם במידה ואוכלים כמות גדולה ,הוא נחשב לפחמימה פשוטה או מורכבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פופקורן

הוספת תגובה

• מורכבת בינונית

מיה בן אפרים
    31/07/2007

אחלה רעיון לארוחת ביניים או נשנוש
    אין בו שומן והוא נפלא בטעמו- קיטניות
    הוא לא מחליף פחמימה מורכבת עם סיבים תזונתיים כיוון שיש בו מידה מעטה ואפילו נמוכה של סיבים. קלוריות קצת קשה לספור אבל כוס של מוכן הינו בערך 50 קלוריות.
    תהני, זה העיקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבינה

ליאל
    04/08/2007

איך זה ששאלתי את אותה שאלה בפורום דיאטה וענו לי שפופקורן ממש לא בריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיטניות, בריא ויעיל למערכת העיכול

מיה בן אפרים
    05/08/2007

הכל עיניין של מה את מחליפה בתור ארוחת ביניים, כמובן שלא בתור ארוחה
    אין בזה שום רע במיוחד אם אין תוספת שומן/ חמאה או מלח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו