מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פופקורןליאל31/07/2007
אני בחורה שמקפידה לאכול בריא ,המון פירות וירקות לחם מקמח מלא ברנפלקס וכו" ,כרגע גליתי את הפופקורן שמעתי שהוא ממש בריא ואינו משמין [אני מכינה אותו במיקרו ללא שמן או מלח] עכשיו מבחינת כמות הקלוריות שבו זה 110 קלוריות ל100 גרם פופקורן מוכן? זה קצת נראה לי מעט כי זה ממש המון 100 גרם מוכן ,השאלות שלי הן האם מבחינת הקלוריות אני צודקת ומה באמת טוב בפופקורן למה הוא עוזר והאם יש לו נזקים כל שהם במידה ואוכלים כמות גדולה ,הוא נחשב לפחמימה פשוטה או מורכבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורכבת בינונית
מיה בן אפרים31/07/2007אחלה רעיון לארוחת ביניים או נשנוש
אין בו שומן והוא נפלא בטעמו- קיטניות
הוא לא מחליף פחמימה מורכבת עם סיבים תזונתיים כיוון שיש בו מידה מעטה ואפילו נמוכה של סיבים. קלוריות קצת קשה לספור אבל כוס של מוכן הינו בערך 50 קלוריות.
תהני, זה העיקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה
ליאל04/08/2007איך זה ששאלתי את אותה שאלה בפורום דיאטה וענו לי שפופקורן ממש לא בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיטניות, בריא ויעיל למערכת העיכול
מיה בן אפרים05/08/2007הכל עיניין של מה את מחליפה בתור ארוחת ביניים, כמובן שלא בתור ארוחה
אין בזה שום רע במיוחד אם אין תוספת שומן/ חמאה או מלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)