כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    אורן
    07/08/2007

שלום,

אני שוקל כ-85ק"ג, גובה 1.76. אני מנסה להוריד 5-7 ק"ג. בכל פעם שאני מנסה לעשות דיאטה דלת קלוריות (כ-1000-1200 קלוריות ביום) אני מקבל כאב ראש שהופך את העניין לסיוט. אין לי שום בעיה של תחושת רעב או חולשה.להיפך: אני מרגיש יותר טוב בהכל (רעננות, ערנות, ותחושה טובה באופן כללי). אני גם שותה מספיק מים לדעתי. האם יש מרכיב ספציפי ידוע בתזונה שחסרונו גורם לכאב ראש. או האם יש סיבה אחרת?

תודה רני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• סיבה אחרת

מיה בן אפרים
    07/08/2007

סיבה ראשונית
    מכיוון שהגוף דורש אנרגיה לעבודה מינימלית של תפקוד, אין שום צורך לרדת לכמות אנרגיה כל כך נמוכה. כשאתה מספק פחות מדי אנרגיה (כמו במקרה של דיאטה דלת קלוריות כפי שציינת), אתה מכניס את הגוך למצב בו הוא בהתגוננות.
    לא רק שאין שריפת שומן מקסימלית ולאורך זמן, אתה גם ברוב הסיכויים לא נותן מספיק חלבונים, ויטמינים מסיסים בשומן ופחמימות לשובע ולאנרגיה זמינה.
    דיאטה דלת קלוריות אינה עונה על הפתרונות: היא אינה תורמת לירידה במשקל לאורך זמן, אינה מצליחה להשאיר אותנו אנרגטים ובמיוחד, במהלכה, אי אפשר לצפות מהגוף שישאר במקסימום עבודה ויעילות! היא לא מותאמת נכון. זו כנראה הסיבה השניה!
    נסה תזונה מאוזנת עם כל האבות מזון, לאורך כל היום, עם כמות פחמימות מאוזנת ועם כמות קלוריות המתאימות לך ולגופך!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו