כמה שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות...
    ...
    09/08/2007

היי..
    1. בזמן האחרון העיכול שלי לא פועל ממש טוב (יש לי הרבה פחות יציאות) וזה מאוד מעצבן (כמובן) וזה למרות שדווקא הגדלתי את כמות הירקות שאני אוכלת אך עם זאת אני אוכלת פחות פחמימות (אולי זה בגלל זה... תגידי לי את...)
    אולי את יכולה להגיד לי למה זה??? למה חילוף החומרים שלי יותר איטי?? וגם... אני מאוד אשמח אם תוכלי להגיד לי מה יוכל לעזור להאצת חילוף החומרים, איזה אוכל לאכול ממה להימנע וכו'....

2. רצית לשאול מה דעתך לגבי נס קפה.... האם יש בזה נזק רב?! כמה רצוי לשתות??
    כרגע אני במצב כזה שאני לא מכורה (כמו רבים אחרים שלדוגמה- "לא יכולים לפתוח את היום בלי קפה") ואפילו עד לא מזמן בכלל לא שתיתי קפה\ נס קפה ורק לפני מעט זמן התחלתי לאהוב נס קפה ואני שותה לפעמים... מה שבעצם ניסיתי להגיד זה שאני יכולה בקלות גם לוותר על קפה אבל אם זה לא כל כך נורא אז אני אשתה מקסימום איזה "כפית של קפה ביום... אז אני אשמח לשמוע מה יש לך להגיד בעניין... (בגלל שכבר שמעתי כל מיני טענות... ש"קפה זה לא בריא" ו- "חלק מחקרים מראים על זה שכמות מסויימת של קפה ביום מסייעת" וכו')

תודה רבה רבה מראש על העזרה... (מצטערת אם סיבכתי ובילבלתי וחפרתי...חח)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות...

הוספת תגובה

• מברוק על הכתבה

אבנר
    09/08/2007

אני מקווה שכולם ראו את הכתבה עליך היום במעריב, זה רק מוכיח שאת מדהימה ותותחית
    ולכל מי שלא ראה את הכתבה על מיה ועל ה food coaching הפסיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבנר, מקווה שנהנת!

מיה בן אפרים
    10/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחמימות חשובות

מיה בן אפרים
    10/08/2007

מערכת העיכול פועלת כשיש תזרים של סיבים תזונתיים, שומנים ברמה סבירה ונוזלים.
    אין סיבה שחילוף החומרים יהיה איטי אבל את כן גורמת להאטה ותגרמי לעציריות חרונייות וזה חבל ...
    בכדי שהיציאות יהיו סדירות עלייך להגדיל את כמות האוכל העשיר בסיבים ( דגנים מחיטה מלאה ), ועדיפות בבוקר. מומלץ לאכול כוס דגנים, 2 פרוסות לחם מלא או שיפון ומנת פחמימות מורכבות (כוס) של אורז לבן או מלא ביום. לא יותר, אחרת תהיה בעיית "פקק" ביציאות..

שתי הרבה מים, אכלי ירקות בלי הגזמה - הכל בכמות ריאלית, הוסיפי שמן זית לסלט ואל תשכחי פרי אחד לפחות ליום..
    תרדי מלחצים מיותרים והקפידי על שעות שינה..

מנת קפה או שתיים ליום אינו גורם בעיה, שתי תהני ובהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו