מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת מה לאכול במינימום טירחהאיריס24/05/2009
זו שאלה של סנדלרים שהולכים יחפים..
אני עובדת במטבח, ותוך כדי מנסה לשמור על דיאטה ולרדת במשקל - והבעיה הכי גדולה זה שאין לי זמן להכין אוכל.
*בבוקר אני קמה ואוכלת 2 קרקר פתית + כף קוטג' ושותה נס קפה.
אחכ אני הולכת 3 פעמים בשבוע לפילאטיס ועוד פעמיים 3 לאימון משקולות ועוד כ 20 - 30 דקות פעילות אירובית
*אחרי זה אני מתה מרעב, אבל הבעיה שאני מגיעה לעבודה, ולמרות שזה מטבח, אין לי זמן להכין לאכול, ולכן אני מכרסמת גמבה/שומר/קולרבי. זה מחזיק אותי לאיזה שעה , אבל אחכ אני שוב נטרפת מרעב וקשה לי מאוד להחזיק עד הצהריים. יש לי אפשרות לאכול פחממה בצורת טורטיה, או סירה של תפוא (אבל זה פחות מומלץ, כי אין לי פיקוח על השמן), או לאפות תפוא במיקרו.
*בצהריים אני אוכלת סלט ירקות עם גביע קוטג, או שאם אכלתי טורטיה, אז זו הארוחת צהריים - 3 טורטיות עם נתחי פרגית צלויה (מעדיפה להימנע מזה, כי אני אוכלת את הפרגית רק כשהיא וול דאן וזה לא בריא..)
*חוזרת הביתה ואוכלת עוד כ- 6 קרקרים עם כשליש קופסא קוטג
*בערב או מרק מינסטרונה , או תבשיל עדשים עם ירקות ואורז, או חזה עוף מוקפץ עם ירקות ואורז - תלוי אם אכלתי עוף בצהריים
בין לבין מנת פרי או שתיים, ולפעמים בערב יוגורט עם קורנפלקס
הבעיה שיש לי עוד כ- 2 קילו עקשנים שאני רוצה לרדת, וקשה לי כי אני רעבה ורוצה לנשנשולא יודעת מה להכין, בייחוד לארוחת ערב, כי אין לי זמן עם הילדים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרדת במשקל
ד״ר חדוה בן משה28/05/2009איריס שלום
אם הינך רוצה לרדת במשקל את צריכה לקבל הדרכה לגבי כמויות. יתכן שאת אוכלת כמות גדולה של תוספות או קורנפלקס. כל כוס תוספות או קורנפלקס שווה לשתי פרוסות לחם.
כשאת חוזרת מספורט כדאי לאכול תוך שעה, פחמימה עם חלבון כמו פרוסה לחם עם גבינה או טונה או ביצה וירקות.
אם את אוכלת בצהריים 3 טורטיות מקמח לבן, גם לא בריא וגם הרבה קלוריות . כ- 300 קלוריות.
אל תאכלי גם פרגית בצהריים וגם עוף בערב. פעם אחת בלבד ביום!
נשנשי ירקות והוסיפי גם 3 פירות.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)