שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    הילה
    05/06/2009

שלום=)

אני בת 24, 1.57 ס''מ, 69 ק''ג בערך... שזה המון (!!) בשבילי. למרות שבשנה האחרונה כבר התחלתי לחזור לעצמי וירדתי 6 ק''ג בערך..

לאחרונה החלפתי את הדיאט קולה במים בטעם תפוחים... ומאז נראה כאילו אני רק עולה במשקל..
    האם יכול להיות שזה כתוצאה מהמים בטעם תפוחים??
    בנוסף, יש לי צורך בלתי נשלט לאכול בלי סוף כשאני בעבודה... אני יכולה לסיים שקית שלמה של דקיקיות לבד ואז מרגישה גם צורך במקופלת וכך הלאה...!!!

ממש אבל ממש מיואשת!!! בעבר הייתי עושה הליכות כל ערב.. אבל לפני כמה חודשים עברתי ניתוח שבעקבותיו הפסקתי לגמריי עם הספורט.

המלצות ייתקבלו בברכה:)

תודה מראש!!
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• היי הילה

חנה
    05/06/2009

זה תלוי כמה קולה היית שותה!!!
    במים בטעם תפוח לעומת דיאט קולה יש קלוריות! כך שאם מדובר בליטרים, בהחלט מדובר בהרבה סוכר.
    אבל גם המקופלת נשמעת מזיקה...
    אני ודעת מעצמי שכשלא מרשים לעצמך לאכול, גם דברים נכונים, מתוך רצון על לרדת מהר, בסוף מכפים על זה עם אוכל עוד יותר גרוע.
    אז תנסי להרשות לעצמך. תקיפי את עצמך בהרבה הרבה ירקות לעת צרה.
    תנסי לתכנן מה תאכלי כדי שתשבעי ולא תתפתי לשטוית... כריכים מלחם קל עם הרבה נפח של ירקות וקצת ממרח או משהו כזה...
    דקיקיות זה אמנם לא משמין אבל גם לא ממש משביע. והתחושה יכולה להיות קצת כמו עונש. בגלל השם והמרקם.
    אז עדיף אוכל אמיתי בכמות מבוקרת, לעומת התלבטויות ואכילה ספונטנית של דברים מפתים, שמה לעשות- בד"כ לא הבחירה הנכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו