למיה שלום! נמאס מדיאטות קצרות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיה שלום! נמאס מדיאטות קצרות...
    אנה
    30/08/2007

אני בת 25 .גובה 160 והתחלתי ממשקל 56.5(ועכשיו 53,5).אני עשיתי דיאטות קיצוניות והחזרתי הכל חזרה--וככה כבר שנתיים יו יו כזה.אני לא שמנההה אבל יש לי אגן מאוד רחב וטוסיק .עכשיו פעם ראשונה שאני לא רוצה דיאטה אלא אורח חיים בריא--הרכבתי לעצמי תפריט (בהתבסס על דיאטת לחם)-אבל אני מאוד פוחדת שאתחיל לקזז באוכל עוד פעם ולא אוכל לשמור,לכן ניסיתי להרכיב תפריט מאוזן ומשביע(אני גם עושה ספורט: אליפטיקל 30-35 דקות 4-5 פעמים בשבוע+20 דקות משקולות+בטן+טוסיק כל יום).אני רוצה לרדת לפחות ל51(אז אני אראה נורמלי--זה כבר בדוק ולא רזה מדי).אבקש את חוות דעתך על התפריט שלי--כמה קלוריות יוצא,מה כדאי לשנות\להוסיף\להוריד---->אני לא ממהרת עם הדיאטה ומעדיפה הדרגתיות בטוחה.

9:00-2 לחם קל+2 כפות גבינה 3%+עגבנייה
    11:00-פרי
    13:00-חצי חזה עוף צלוי או ~150 גרם דג מבושל או חבילה טונה במים(פעמיים בשבוע מחליפה את זה בביצה+2לחם קל+גבנ"צ 9%) +סלט גדוללללל של מגוון ירקות דיאטטים+כף טחינה
    15:30-פרי+סוכרייה ללא סוכר
    17:00- 2לחם קל+2 כפות גבינה 3%+מרק 10 קלוריות
    19:30-20:00--סלט ירקות קטן+2 אגוזי מלך(4 חצאים)+4 כפות תירס או 4 כפות כוסמת או 6 כפות עדשים או 4-5 כפות שעועית לבנה
    22:00-מעדן שוקולד 0% או שלגון דיאט ולפעמים גם ארטיק קרח דיאט(17 קלוריות)+חמישית כוס חלב 1%
    כמובן שלפחות 2 ליטר מים(או תה ללא סוכר או דיאט ספרייט לפעמים)
    הודה מאודדדדד על התייחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נראה מצויין

מיה בן אפרים
    04/09/2007

תקפידי ואל תשתוללי עם כמות הספורט
    שיהיה אורח חיים ולא טירוף של תקופה
    הכל עניין של האמנה והתמדה, אל תחששי, תאכלי כי טעים לך לא תמיד תפריט זה הפתרון
    לפעמים עניין הלחץ והרצון העז גורר את הגוף לחוסר ירידה ויציאה משגרה
    תהני ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו