מה אפשר לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אפשר לעשות?
    קרן
    30/08/2007

היי מיה =]
    אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לי..
    אני בת 17 וחצי.. גובהי הוא 1.67 ואני שוקלת 51.. אני לא יודעת אם המשקל שלי תקין או לא? מצד אחד מלא אנשים שרואים אותי אומרים לי שאני רזה מאוד.. מצד שני אני רואה בטבלאות של גובה לעומת משקל שאני כן נמצאת ביחס נכון בין הגובה למשקל.. ומצד שלישי= לפעמים יוצאת לי כזאתי בטן . מן כרס קטנה.. ואני לא יודעת איך להעלים אותה.. כל פעם שאני שותה משהו מוגז הבטן שלי מתנפחת ממש אבל! אמא שלי אומרת לי שזה בגלל שאני רזה אז זה יותר בולט אצלי אבל בזמן האחרון אני מרגישה שאני באמת שמנתי קצת. הבטן כבר מפסיקה לרדת לי אחרי שאני בשירותים עושה קקי או משהו כזה חח.. =\ אני מיואשת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אפשר לעשות?

הוספת תגובה

• משקלך תקין

מיה בן אפרים
    04/09/2007

הכרס הקטנה היא לפעמים מהרעבה
    אם הגוף עבר איזו שהיא הרעבה עצמית באיזה שלב או אי סדר באכילה, יש התנפחות
    עוד סיבה לנפיחות היא חוסר עיכול נכון, יש סיכוי שאינך מספקת את צרכיו ולכן הוא אינו מסוגל לעכל כמו שצריך
    אכילת ירקות מרובה מדי במקום אוכל אמיתי, בשר וקיטניות גם כן גורמת להתנפחות וזה כתוצאה מכמות סיבים שאינו מפרק כי אין לו יותר מדי מה להוציא בשירותים
    שתיית מים יכולה לעזור
    אכילת שמנים מהצומח (כגון שמן זית או אבוקדו או זיתים) יתרמו לעיכול טוב יותר
    אל תתיאשי, אולי כדאי גם שתעשי בדיקות, אף פעם לא מזיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. אבל

קרן
    09/09/2007

זה לא שאני לא אוכלת.. אני אוכלת ה=מ=ו=ן!! פשוט כל הזמן!!!!! אין רגע אחד שאני לא אוכלת אם אני פנוייה
    אני עושה פעילות גופנית בזה שאני רוקדת בערך פעמיים בשבוע..אז אני מודעת לזה שאני מוציאה הרבה אנרגיה.. אבל אני מכניסה לדעתי הרבה יותר אנרגיה ממה שאני מוציאה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז התברכת

מיה בן אפרים
    12/09/2007

תשמרי על המשקל, תאכלי אוכל טרי, לא מתועש והשתדלי להקפיד על ארוחות מסודרות
    כנראה האכילה אינה בעייתית ואפילו תקינה
    נסי לאכול לא יותר מ- 2 מנות בינוניות של מוצרי חלב וכמובן, לכי לבדיקות- תמיד יעיל
    שנה מקסימה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קרן
    14/09/2007

שתהיה לך שנה מקסימה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו