מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להימנע מזלילות לא מבוקרות?חגי02/08/2009
שלום , צהריים טובים.
אני סובל מבעיה קצת מוזר - יש פעמים שאני חייב לאכול ולא יכול לשלוט בזה. ז"א שאני עובר ליד דוכן שווארמה - גם אם חצי שעה לפני זה סיימתי ארוחת צהריים - ופתאום יש לי CRAVE בלתי נשלט ואני גומר לאפה ענקית בלי לחשוב פעמיים...
האם זוהי תופעה מוכרת? אני לא בעל משקל עודף או משהו כזה, אבל ההתקפים האלה נראים לי בעייתיים משהו.
תדוה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט תעשה לעצמך סוויץ' בראש
סו אלן10/08/2009פשוט תעשה לעצמך סוויץ' בראש ותחליט שאתה לא פותח מקרר או ארון ברגע שיש לך "הץתקף" כזה. ככל שתעבוד על עצמך טוב יותר, ככה הבעיה תלך ותיעלם, אך חשוב שתהיה כן עם עצמך ותמשיך לסרב בכל התקף, מכיוון שנפילה של פעם אחת עלולה להפיל אותה ולהחזיר את הגלגל אחורה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזלילות
ד״ר חדוה בן משה12/08/2009שלום חגי
אם אתה במשקל תקין סימן שאתה אוכל לפי צרכי גופך. השאלה היא באיזו תדירות מופיעים החשקים האלו. אם יש לך חשק מדי פעם ואתה מספק אותו אין בעיה. אך אם העניין משתלט על חייך ומפריע לך לאכול בריא, צריך לתכנן סדר יום עם ארוחות מסודרות.
שים לב אם החשק מופיע אחרי שעות רבות של רעב או בגלל סטרס נפשי ומתח.
הוכח במחקרים שיש אנשים רגישים יותר לגרויי אוכל. הפתרון הוא לעבוד על הראש ולאמור לעצמך כי רק עכשיו אכלת ואין סיבה לאכילה, או להכנע לדחף אם הוא קורה לעיתים רחוקות ומשקל גופך תקין.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)