עזרה בבניית תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבניית תפריט
    אבי
    05/09/2007

אני בן 27, גובה מטר שמונים ושוקל שבעים וחמש ק"ג בערך.
    אני בונה לעצמי תפריט ואני זקוק לעצתך בנוגע למשבצת הערב, כמה קלוריות עליי לצרוך ועל איזה מאכלים את ממליצה, אשמח גם לקבל משוב בנוגע לתקינות הערך הקלורי והתזונתי של התפריט כולו . אציין שאני הולך ארבעים דקות ביום כחלק מהשגרה, ופעמיים שלוש בשבוע עושה הליכות מהירות של שעה וחצי.

בוקר
    קפה נמס בלי סוכר
    גיל עם חופן פייבר 1

צהריים
    קופסת סלט (קילו): חסה, עגבניות שרי, מלפפונים, תירס, גרגרי חומוס, שעועית ירוקה, נבטים, חמוצים, כרוב, מעט אפונה, גבינה צפתית, גבינת פטה ומעט טונה

אחה"צ (17:00)
    150 גר' סלמון נא עם רוטב סויה מתוק
    100 גר' מנת אורז

לפנות ערב
    קפה נמס
    חטיף (אנרגיה או עוגיות, בערך 80 קל')

ערב
    ?

תודה מראש,
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבניית תפריט

הוספת תגובה

• תפריט לערב

מיה בן אפרים
    12/09/2007

אבי היי
    מתנצלת על העיכוב בתשובה
    על פי הבנתי אינך אוכל בשר- תקן אותי אם אני טועה
    התפריט נראה מאוזן וסביר חוץ מהעובדה שאינני רואה מנות שומן צמחי, אומגה 9 או 6
    כדאי ואף רצוי להוסיף 2 מנות (גודל כף) של אבוקדו, שמן זית, טחינה, אגוזי מלך או שקדים לארוחות
    לדעתי התפריט דל מדי, ואם אתה מעוניין לשמור על משקלך התקין, כדאי שבארוחת הערב, תוסיף 2 פרוסות לחם מלא או שיפון או 3/4 כוס קינואה, ביצה קשה או טופו או 4 פרוסות פסטרמה ומנת שומן כגון אבוקדו או טחינה בתוספת סלט או ירקות מוקפצים
    למתכונים מתאימים אתה מוזמן לבקר באתר www.bem.co.il
    כדאי שתאכל ארוחה חמה פעם ביום לפחות
    אשמח לענות במידה ויש לך שאלות נוספות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו