מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי מיה..עזרהמרינה07/09/2007
היי מיה אני מרינה בת 17 גובה 168 משקל 61.3 אחרי דיאטה והורדה של 9 קילו אני עכשיו צריכה להתחיל לשמור על המשקל...רציתי שתעזרי לי לבנות תפריט שיכיל את כמות הקלויורת הדרושות לי לשמור על המשקל ולא להשמין...יוצא ככה שאני אוכלת פחות מ-1000 קלוריות ליום מהסיבה הפשוטה שאין לי מה לאכול ב-1000 קלוריות..אני שבעה ומרוצה מהתפריט שלי אבל אני רוצה שלמור על המשקל ולא להתחיל לרדת..
בוקר (7 בבוקר)-
דגני פיבר 1 עם חלב 1%
בבצפר..(10 וחצי)
מלפפון 1 וגזר 1 חתוכים
(11 ועשרים)
שתי פרוסות לחם מלא משיפון וסובין כל אחד 46 קלוריות עם טונה או גבינה עם 2 פרוסות עגבנייה וחסה
(1 וחצי)
תפוח
מגיעה הבייתה (15:00)
לעמים אורז מלא או חזה הודו על מחבת טפלון יבשה וסלט בצד תמיד- עגבניה,מלפפון,חסה,גמבה לפעמים אני מוסיפה קצת תירס ולפעמים גם קצת טונה
ארוחת ביינים-תפוח..לפעמים יוגורט 0%
ארוחת ערב:
לפעמים סלט (אותו הרכב כמו בצהריים) עם פרוסת לחם מלא , לפעמים לחם מלא עם גבינה וירקות חתוכים בצד
ברור שלפעמים מגוונים ולא אוכלים בדיוק לפעמים אני שותה גם קפה עם 1% וסוכרזית
אני מאוד נהנת מהתפריט שלי וכיפ לי וטעים לי אך אני צריכה לצרוך יותר קלוריות בכדי לשמור...אני אשמח אם תכלי לייעץ לי :]
תודה מרינה :}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד, תפריט לשמירה
מיה בן אפרים12/09/2007הייתי ממליצה להוסיף אגוזי מלך לארוחת הבוקר ולאכול יוגרט טבעי 3% עם הפיבר
בנוסף, התחילי לאכול בשעת הפסקת האוכל הראשונה תפוח או אפרסק, בנוסף לזה שאת אוכלת ב- 13.00. בצהריים מנת טחינה או שמן זית והשתדלי תמיד להוסיף תירס או 2 כפות חומוס בנוסף למנת הבשר
הוסיפי היכן שבא לך, ביצה או חביתה, אולי אפילו בארוחת הערב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)