מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבניית תפריט יומי טוב יותרלילך12/10/2009
שלום!
הייתי שמחה לקבל את עצתכן בנוגע לתפריט היומי שלי, לדעת מה לדעתכן ניתן להוריד או להוסיף על מנת לרדת במשקל.
אני בת 22, בדיאטה מגיל 10, יש לי מבנה רחב ושרירי יחסית, אני במשקל 61, גובהי 164, והייתי שמחה לרדת כ-3 קילו נוספים. זה לא בוער בי עד כדי אובססיה, אבל זה יכול להיות נחמד.
אני עושה ספורט כ-4-5 פעמים בשבוע, שעה ביום, שמשלב אירובי עם עיצוב.
אני פותחת את הבוקר עם דגני "פייבר 1" ללא סוכר ועשירים בסיבים, עם יוגורט 1.5 אחוז וחצי כפית דבש.
לעתים אני אוכל פרי לפני ארוחת צהריים - תפוח או אפרסק
בצהריים אני אוכלת 3 מלפפונים גדולים, עגבניה אחת וכחצי גמבה גדולה, מלווה בגבינה 5 אחוז וקערת אורז מלא, לעתים עם קינואה או כוסמת
אחה"צ שוב פרי 1 / יוגורט 0 אחוז
בערב 3 פרוסות לחם קל, 3 מלפפונים, עגבניה, גמבה, לפעמים גזר, מלווה בגבינות רזות טונה/נקניק/ביצה
לעתים אני משלבת בתפריט ירקות מוקפצים/פשטדות בלי בצק
במהלך היום אני אוכלת לרוב דבר אחד מתוק שאני מרשה לעצמי ב100 קלוריות בערך
מה דעתכן?
אני שומרת על משקל תקין מזה כ-4 שנים, האם יש שינויים שעליי לעשות כדי לרדת עוד טיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל
מיה בן אפרים14/10/2009היי לילך,
תבריט בריא ומצויין, אך כנראה יש מעט מידי פחמימות ( לא אולי.. בטוח) בתפריט,
הבוקר מצויין, גם הביניים, בצהריים אכלי אולי חתיכת בשר או דג טונה עם מעט אורז ולא כמות גדולה, כמו כן מומלץ להפחית את פרוסות הלחם ל2 בערב, אלא אם בצהריים תפחיתי כמעט לחלוטין את הפחמימה ובאמת תאכלי בשר או דג וביצה עם הסלט.
זו המלצתי,
לשיקולך ולנוחיותך..
שלך,
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לילך14/10/2009תודה רבה על העצות!
אנסה אותן בהקדם...
שנהיה בריאות וחזקות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהרבה הרבה אושר!
מיה בן אפרים15/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)