מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההלנה02/11/2009
שלום יש לי שני שאלות אני אחרי ירידה של 15 קילו וכל הדיאטה מבחינת פחמימות אכלתי 6 פרוסות לחם קל וירדתי בחצי שנה את זה בזמן האחרון בסופי שבוע היו לי התקפי בולבוס שאכלתי ללא הכרה וכן כמובן שעליתי שלוש קילו , אני מתחילה את הדיאטה שוב התפריט שלי הוא שני פרוסות לחם קל + שני כפות גבינה ותפוח צהריים ירקות מבושלים עם רסק +שני פרוסות לחם קל וחזה עוף על הגריל וכפית מיוקל בניים- תפוח + שני פרוסות לחם קל כפית ריבה ערב- שני פרוסות לחם קל ושני כפות גבינה וסלט ענק עד עכשין בארוחת בניים לא היה לי פחמימה עם אני ככה אני ירזה שוב ? אפשר להוסיף יוגורט עוד ? אני כל כך מפוחדת ורצה להוריד את הקילוגרמים בבקשה תעני לי עושה שלוש פעמיים ספורט בשבוע
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה ואחריבה בולמוס אכילה
מיה בן אפרים02/11/2009היי אולגה,
עם תפריט כזה כחצי שנה, אני מבינה את הגוף שצווח, " תני אוכל מעניין !!!!!! מתוק, ופחמימתי!!"
פרוסות הלחם אינן מספקות צורך נפשי, הן בהחלט תורמות לשובע, למיעוט הקלוריות ולסדר,
אך, ואל תורידי מערך זה, זה חשוב!
בבקשה, הקפידי להחליף ארוחה אחת בארוחת פסטה ובער חלבונית, דגים או ביצים.
וכדאי שתמשיכי את התפריט הבסיס, הוא טוב לירדיה, אכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)