שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גלית
    23/11/2009

רציתי לשאול האם בתפריט של דיאטה- שמירה אני יכולה לאכול בבוקר לחמניה קלה או 2 פרוסות קל ובצהריים לחמניה קלה או מלאה (כי אני סטודנטית ואני לא בבית ואוכלת סנדביצים) ובערב 2 פרוסות קל או קערית קטנה של דגנים מלאים?
    הממרחים הם:בבוקר- גבינה או קוטג' או גבינה צהובה 5% וביצה ,בצהריים חומוס או טחינה עם טבעול לייט ובערב כמו בבוקר.
    חשוב לציין שהתפריט מורכב גם מ-3 מנות פרי ביום ומעדן דיאט ו-3 כוסות נס קפה עם סוכרזית.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תפריט מאוזן

ד״ר חדוה בן משה
    28/11/2009

גלית שלום
    התפריט סביר, אך לא ציינת אכילת ירקות ואני מקווה שזה קיים.
    בצהריים את יכולה לאכול לחמניה מלאה וכדאי להוסיף חלבון כמו חזה עוף או דג ולא רק סויה של טבעול. זכרי שכוס דגנים שווה ל-4 פרוסות לחם קל, אז לא להגזים.
    כמובן יש להוסיף פעילות בשילוב תזונה נכונה.
    לגבי שאלתך השניה, אני לא עוסקת בפסיכותרפיה ולכן כדאי לפנות למומחים בתחום. אני עוסקת בקואוצינג שמשלב גישות מהפסיכולוגיה ואימון וגם מגיע להבנה של האכילה ופעולה לשינוי התנהגות לקויה.
    בהצלחה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו