מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגלית23/11/2009
רציתי לשאול האם בתפריט של דיאטה- שמירה אני יכולה לאכול בבוקר לחמניה קלה או 2 פרוסות קל ובצהריים לחמניה קלה או מלאה (כי אני סטודנטית ואני לא בבית ואוכלת סנדביצים) ובערב 2 פרוסות קל או קערית קטנה של דגנים מלאים?
הממרחים הם:בבוקר- גבינה או קוטג' או גבינה צהובה 5% וביצה ,בצהריים חומוס או טחינה עם טבעול לייט ובערב כמו בבוקר.
חשוב לציין שהתפריט מורכב גם מ-3 מנות פרי ביום ומעדן דיאט ו-3 כוסות נס קפה עם סוכרזית.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט מאוזן
ד״ר חדוה בן משה28/11/2009גלית שלום
התפריט סביר, אך לא ציינת אכילת ירקות ואני מקווה שזה קיים.
בצהריים את יכולה לאכול לחמניה מלאה וכדאי להוסיף חלבון כמו חזה עוף או דג ולא רק סויה של טבעול. זכרי שכוס דגנים שווה ל-4 פרוסות לחם קל, אז לא להגזים.
כמובן יש להוסיף פעילות בשילוב תזונה נכונה.
לגבי שאלתך השניה, אני לא עוסקת בפסיכותרפיה ולכן כדאי לפנות למומחים בתחום. אני עוסקת בקואוצינג שמשלב גישות מהפסיכולוגיה ואימון וגם מגיע להבנה של האכילה ופעולה לשינוי התנהגות לקויה.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)