מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמיניםליאל24/09/2007
אני רוצה לדעת בתור צמחונית מה אני יכולה לאכול כדי לספק לי ויטמין בי 12 ,וזה נכון שבפופקורן יש הרבה אבץ ,וכמה קלוריות יש בשקית אוכל מלאה בפופקורן שהוכן ללא שמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר B12 ואבץ
מיה בן אפרים28/09/2007האכילה הכי נבונה כשאת צמחונית: הן לספיגת ברזל והן לקבלת B12 ממקורות מזון זה :
שילוב קיטניות (אפונה, פול, שעועית, עדשים, מש, טופו וסויה) עם דגנים וויטמין C
שילוב אורז עם שעועית וסלט שווה כערך בשר, הספיגה פחות טובה אך אם תקפידי תקופה, גם על השילוב וגם על תוספת ויטמין C מפירות או מירקות, תוכלי לשפר משמעותית את בנק הB12 בגוף
לגבי אבץ, השילוב של אגוזים, קאשיו, פקאן, שקדים וגרעיני דלעת הוא חיוני. במידה של 2 כפות ליום
גם בקיטניות שהזכרנו ובמיסו יש אבץ במידה טובה וספיגתו מצויינת בתזונה מאוזנת. לגבי פופקורן אני נוטה להטיל ספק, כמות הפופקורן שאת מכינה אינה מקור ראשוני יחיד טוב, השתדלי לקבל גם ממקורות אחרים. לשאלתך בנוגע לקלוריות, יש בערך -100- 120, לא יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)