ויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמינים
    ליאל
    24/09/2007

אני רוצה לדעת בתור צמחונית מה אני יכולה לאכול כדי לספק לי ויטמין בי 12 ,וזה נכון שבפופקורן יש הרבה אבץ ,וכמה קלוריות יש בשקית אוכל מלאה בפופקורן שהוכן ללא שמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמינים

הוספת תגובה

• B12 ואבץ

מיה בן אפרים
    28/09/2007

האכילה הכי נבונה כשאת צמחונית: הן לספיגת ברזל והן לקבלת B12 ממקורות מזון זה :
    שילוב קיטניות (אפונה, פול, שעועית, עדשים, מש, טופו וסויה) עם דגנים וויטמין C
    שילוב אורז עם שעועית וסלט שווה כערך בשר, הספיגה פחות טובה אך אם תקפידי תקופה, גם על השילוב וגם על תוספת ויטמין C מפירות או מירקות, תוכלי לשפר משמעותית את בנק הB12 בגוף
    לגבי אבץ, השילוב של אגוזים, קאשיו, פקאן, שקדים וגרעיני דלעת הוא חיוני. במידה של 2 כפות ליום

גם בקיטניות שהזכרנו ובמיסו יש אבץ במידה טובה וספיגתו מצויינת בתזונה מאוזנת. לגבי פופקורן אני נוטה להטיל ספק, כמות הפופקורן שאת מכינה אינה מקור ראשוני יחיד טוב, השתדלי לקבל גם ממקורות אחרים. לשאלתך בנוגע לקלוריות, יש בערך -100- 120, לא יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו