אכילה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה נכונה
    נועה
    05/01/2010

שלום, לפני שנה עשיתי שינוי מאוד מהותי בחיי - התחלתי להתאמן ושיניתי את התזונה מהקצה אל הקצה. אני לא רואה בזה דיאטה, אבל אני חייבת להודוצ שאני מרגישה כמו מכורה לאוכל. זה דעיין מאבק כמעט יומיומי אצלי, כי החשק לאוכל לא טוב עדיין קיים. האם זה עובר אי פעם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה נכונה

הוספת תגובה

• אכילה נכונה

ד״ר חדוה בן משה
    05/01/2010

שלום נועה
    ברכותי על השינוי באורח החיים. שינוי הרגלים לוקח זמן רב להטמע. ההרגלים הלא טובים ליוו אותך כל החיים ולא בשנה נעשה שינוי לתמיד. ככל שתתמידי בהרגלים החדשים הם יהפכו חלק ממך.
    יש מדי פעם מעידה להרגלים הישנים ואם תתייחסי לכך רק כמעידה, תתישרי תמיד חזרה.
    אם בא לך לעיתים רחוקות גאנק קטן ואת מפנטזת על זה בלי סוף, אז עדיף להרגיע מדי פעם את החשק עם פרוסת עוגה וכו ולאכול שאר היום בריא ונכון. אם את נמנעת לגמרי וחיה עם זה בשלום אז זה הכי טוב ואם לא הרשי לעצמך משהו מדי פעם.
    בברכה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואוו- מבינה אותך לחלוטין

אחת
    16/01/2010

גמני, כמוך, עשיתי שינוי מאוד גדול לפני כשנה וחצי. זה החזיק לי חצי שנה בצורה מדוקדקת ומטורפת, ירדתי המון, אבל אז הרגשתי איך אני נשברת פנימה, כי המאבק הזה, האינסופי, בראש שנישאר שמן, פשוט הרס אותי.

היום, אני אמנם 5 ק"ג יותר מהשיא בו הייתי, אבל לפחות אני מצליחה לשמור על זה [פלוס מינוס קילו]לאורך זמן, וכן אוכלת בצורה מאוזנת ומרשה לעצמי דיי הרבה.

אבל אם את מוצאת פתרון לראש השמן, אז וואלה, דברי אלי בפתרונות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו