מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה!יבגניה04/02/2010
אני בת 25 הגובהה שלי הוא 165 ואני שוקלת 85 ק"ג.
אני חייבת את העזרה שלכם,בחודש האחרון התחלתי במסע המפרך של להוריד במשקל...
התחלתי להתאמן בחדר כושר 2-3 פעמים בשבוע בערך 1-1.5 שעות בכל פעם, אך אני לא מצליחה להוריד במשקל!
העניין שאני חייבת להוריד לפחות 5 ק"ג עד יוני כי אני מתחתננת ביוני ואני רוצה להוריד לפחות 5 ק"ג, אין לי אפשרות להגיע לדיאטנית כי אני עובדת משמרות והיא מקבלת פעם בשבוע דווקא ביום שאני עובדת בו ערב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני ישמח לעזרה המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה?
יבגניה09/02/2010למה אתן לא עונות?????????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לירידה במשקל
ד״ר חדוה בן משה10/02/2010שלום יבגניה
רק מספורט לא תרדי במשקל אם לא תשלבי תזונה מתאימה. מזל טוב לחתונה!
אשמח לעזור אם תכתבי לי מה את אוכלת .
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך!
יבגניה10/02/2010קודם כל תודה!
אני מאוד משתדלת לאכול בריא, במהלך השבוע!
אני אוכלת לחם שחור מקמח מלא יחד עם גבינת שמנת בתוספת זיתים!
ירקות, פירות, בשר, דגים, תוספות : כמו אורז כוסמת, תפוח אדמה, פססטה. אני לא יגיד לך שאני לא אוכלת מתוק ( כמו שוקולד, עוגיות מתוקות, אך רק פעם בשבוע), אני ישמח אם תוכלי המלצות לתחליפים של כל המתוקים, חוץ מזה שאני חושבת שהבעיה שלי זה השיעמום וסופי שבוע, כי אז אני מרשה לעצמי קצת יותר מביום רגיל! חוץ מהמתוק אני לא צורכת בסוכר יותר.....
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלוריות
ד״ר חדוה בן משה11/02/2010יבגניה שלום
גם אם את אוכלת בריא חשוב סך הקלוריות שאת מכניסה לגוף.
ב1500 קלוריות את יכולה לאכול 4 פרוסות לחם עם גבינה או ביצה או אבוקדו או טחינה
מנה בשרית סבירה + כוס תוספות בצהריים. 2-3 פירות ויוגורט.
שפע ירקות בכל הארוחות וגם ביניהן + כף שמן זית. את יכולה פעם בשבוע פרוסת עוגה או 2 ביסקויטים ושורה שוקולד.
חפשי פתרון לשעמום בסופי שבוע. אוכל הוא לא מענה לשעמום.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת!
יבגניה12/02/2010האם זה משנה איזו תוספת ואיזה בשר אני אוכלת?
האם חוץ ממתוק עש משהו שלא צריך לאכול!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)