תזונה נכונה עם קרוהן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה עם קרוהן
    אמא
    04/11/2007

יש לי בן בן 17, גילו אצלו מחלת קרוהן וזה מגביל אותו מאוד מבחינת מה הוא יכול לאכול.
    אני מבולבלת ודואגת מהמצב, יש אנשים שההתמחות שלהם היא בתזונה לחולי קרוהן? אני רוצה שיסבירו לי מה אני יכולה לעשות ואיך אפשר לספק לו את כל מה שהוא צריך בהתחשב במגבלות של המחלה הזאת.
    תודה רבה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה עם קרוהן

הוספת תגובה

• מחלת קרוהן

מיה בן אפרים
    06/11/2007

התזונה לא צריכה להלחיץ אותך, יקירתי
    יש הרבה דברים שיש לעבור עם הנער ואיתך, ללמד אותו מה העדיפויות של מזונות כאלה על משניהם
    התפריט קצת שונה וחשוב שהוא ילמד ( כי זה יהיה שם ..), רק שזה יכול להיות קליל וכיף הרבה יותר.
    הרבה סיבים לא מומלץ, הרבה פחמימות מקשות על עיכול המזון אך מצד שני, חובה על הגוף לקבל מספיק פחמימות בכדי ליצור ספיגת חומציות בקיבה
    כיוון שאינני יודעת מה הוא אוהב, איך הוא מתנהל ביומיום ומה אינו אוכל, אינני יכולה להמליץ על תפריט ספציפי, אשמח אם תחליטי לקבל ייעוץ מקצועי, התמחותי במקרה ( בבתי חולים האנגליה) ובטיפול עם אנשים בארץ.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו