מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר לרדת 5 ק"ג ב-3 חודשים?עדי11/11/2007
שלום רב,
האם אפשר לרדת 5 ק"ג ב-3 חודשים(הגובה שלי הוא 1.62 והמשקל: 57 ק"ג)אם אני עושה 4 פעמים בשבוע הליכה של שעה ורבע וזהו התפריט היומי:
בוקר: 2 פרוסות לחם קל מלא עם גבינה ו-3 זיתים
ביניים: דנונה 1ץ5%
צהרים: סלט עם ביצה קשה, תירס,מלפפונים, עגבניות, חסה ורוטב אלף האיים 5% + מנה חמה
נודלס של 300 קלוריות.
שתייה: מים(3 ליטר ביום), כוס אחת של פפסי מקס דיאט, 2 כוסות נס קפה עם כפית סוכר אחת ומעט חלב 3%.
אחה"צ: 2 סוגי פירות - תפוח עץ וקלמנטינה קטנה
בערב אני בד"כ לא רעבה ואם כן אני אוכלת עוגיה אחת (שאני מכינה - דובשניות) או 2 קוביות שוקולד. פעם אחת בשבוע אני אוכלת ארוחה בשרית עם שתי תוספות וסלט קטן (חזה עוף על הגריל
+ אטריות ברוטב עגבניות +פירה+סלט כרוב קטן. בימי שישי ושבת אני אוכלת כל יום ארוחה בשרית אחת עם בשר ותוספת אחת +סלט.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט יומי
מיה בן אפרים17/11/2007מתנצלת, זו לא הדיאטה האידיאלית לירידה במשקל
חסר המון פריטים וחסר המון אוכל חיוני לשריפת שומן.
אין מספיק חלבון ואני לא רואה שומנים מסוג טוב ( ש"ז או אבוקדו)
מקווה שלא תישברי אבל לא מבטיחה שתנצחי את המשקל איתה
דבר שני, למה את חוסכת ארוחת ערב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אוכל עוזר לשריפת שומן?
עדי18/11/2007בהמשך לתשובתך, איזה אוכל תורם לשריפת שומן ומה את ממליצה לי לאכול לארוחת ערב
כיון שבערב אני לא כ"כ רעבה ואני צריכה ארוחה קלה.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבינה מכל סוג עם כפית ש"ז וסלט קטן
מיה בן אפרים21/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)