שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירה
    07/08/2010

שלום, לעיתים קובות יוצא לי כל היום לאכול ממש ממש קצת או לא לאכול בכלל ובערב אני אוכלת את כל מכסת הקלוריות של היום, בערך ב-1200 ומרגישה מפוצצת שאני ממש לא יכולה לזוז כאילו העלתי עכשיו איזה 4 קילו. רצוי לציין שבימים אלו אני עושה ספורט (בצהריים, לפני הארוחה)
    האם למרות שאני אוכלת מתחת לקלוריות שאני מוציאה אבל בארוחה אחת שאחריה אני מרגישה כאילו ממש השמנתי אני באמת משמינה ? אם אני מרכזת את כל הקלוריות בארוחה אחת אני משמינה יותר מאפשר לפרוס אותם לכל אורך היום ?
    אשמח לתשובה [:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ברור שכן..

מיה בן אפרים
    10/08/2010

על מנת שהגוף יפרק שומן עליו לקבל לאורך כל שעות היום ( שהוא ער) מזון לאנרגיה.
    כשהוא לא מקבל הוא נמצא במצב התגוננות ואוגר מזון ברקמת השומן. מה שהופך שומן בגוף ללא יעיל.
    על מנת לרדת או לשמור על משקל תקני לאורך החיים חשוב לאכול לאורך היום ולא יותר מ400 קלוריות לארוחה ( ערך- משתנה מאדם לאדם) , עדיף לחלק ל5 ארוחות לא גדולות את אותה ארוחה גדולה שאת אוכלת על מנת שתשרפי שומן ולא תאגרי.

הפעילות הגפנית על קיבה ריקה וללא מזון לאחריה עוד גורעת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני אוכלת כמו שירה ארוחה ליום

בובי
    03/09/2010

1200 קלוריות בבוקר ומרזה אבל מאוד לאט
    הבעיה שאני לא יכולה לאכול 1200 קלוריות ולחלק אותן לכמה ארוחות כי אז אני לא שבעה
    ורק חושבת על הארוחה הבאה .
    כה אני נשברת בדיאטה ובארוחה ליום ,ק לי להתמיד לאורך זמן.
    האם יש לך עצה איך להרגיל את עצמי לחלק 1200 קלוריות ל4 ארוחות.
    גובהי 159 ומשקלי 54 .
    שמעתי שזה לא משנה אם מחקים או לא את התקציב היומי העיקר המאזן הקלורי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני אוכלת כמו שירה ארוחה ליום - תגובה

מיה בן אפרים
    05/10/2010

נכון מאוד. העיקר המאזן.
    אכלי בבוקר 2 פרוסות עם ממרח
    בצהריים ארוחה בסיסית כמו כריך או סלט עם לחם וחלבון
    ובערב ארוחה חמה ולא עמוסה...

נסי יומיים שלושה, את תראי את השיפור המטאבולי ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו