מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתאמנים לשלוט ולעצור בולמוסים.?בחורה 2424/11/2007
מיה שלום, אני בת 24 160 שוקלת 60 ,
אני מלאה והייתי רוצה להוריד כ 6-7 קילו .
לפני 4 שנים עשיתי דיאטת נקודות וירדתי ל50 קילו (הייתי 66) ,
אט אט התחלתי לעלות במשקל בגלל שמאסתי בספירת הנקודות, והתגעגעתי לאוכל אמיתי ובעיקר לעוגיות בתדירות יותר גבוהה מאשר הייתי צורכת..
אז, נכנסתי לסטרסים תקופתיים והתלחתי לעלות במשקל, כשראיתי את הספרות עולות בשקילה וראיתי שאני לא מציחה להתמודד עם ההתקפי רעב ובעיקר רצון למתוק, התחלתי להקיא את מה שאכלתי .
היום אני כבר שוקלת כמעט 60 לא מתקדמת לשום מקום בחיי האישיים, לא מצליחה להתמיד בשום תחום בחיי ונושאת איתי הפרעת אכילה מטרידה (מקיאה בממוצע פעם פעמיים בשבוע) והכי חמור: לא מרזה ואף משמינה. כך חולפים לי החיים, והכל נראה לי אבוד וללא מוצא.
הייתי אצל פסיכולגים שונים אשר טוענים שהמקור להפרעת האכילה הוא ריגשי ושהבולמוסים הם רק סימפטום האם זה באמת כך?? לדעתי באמת אני ממלאת חלל רגשי ריק באוכל?
איך אני יכולה למנוע התקפי אכילה??
אני אשמח לתגובה אני ממש מ-י-ו-א-ש-ת-!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד לייאוש
מיה בן אפרים29/11/2007היי
אני מאבחנת את הבעיה שלך בתור חוסר איזון !!
כשהנפש אינה מאוזנת, האוכל הופך להיות גורם נפשי והבריחה היא לאוכל
אני מאמינה שאת לא אוכלת ארוחות מסודרות ולכן יש התנפלות על אוכל
אני ממליצה לך להיכנס למסגרת, עם דיאטנית צמודה שתוביל אותך להפחתת עומסי פחמימות ולהפסקת תחושת רעב פתאומית
אני אשמח אם ותרצי לשוחח ולהקחת יד ולצאת לתהליך, מכל הבחינות זה יעודד אותך להמשיך להתקדם בחייך האישיים
זה לא קשה כמו שנראה, רק מייגע לעבור את זה לבד בלי תמיכה
פסיכולוג לא תורם מבחינה תזונתית, רק מחזק את רגשי האשמה
תזונה נכונה, הפסקות ראליות בין הארוחות ושילוב מזונות עם שיחות וקשר ישי היא התשובה שלך,
שלך
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)