איך מתאמנים לשלוט ולעצור בולמוסים.?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתאמנים לשלוט ולעצור בולמוסים.?
    בחורה 24
    24/11/2007

מיה שלום, אני בת 24 160 שוקלת 60 ,
    אני מלאה והייתי רוצה להוריד כ 6-7 קילו .
    לפני 4 שנים עשיתי דיאטת נקודות וירדתי ל50 קילו (הייתי 66) ,
    אט אט התחלתי לעלות במשקל בגלל שמאסתי בספירת הנקודות, והתגעגעתי לאוכל אמיתי ובעיקר לעוגיות בתדירות יותר גבוהה מאשר הייתי צורכת..
    אז, נכנסתי לסטרסים תקופתיים והתלחתי לעלות במשקל, כשראיתי את הספרות עולות בשקילה וראיתי שאני לא מציחה להתמודד עם ההתקפי רעב ובעיקר רצון למתוק, התחלתי להקיא את מה שאכלתי .

היום אני כבר שוקלת כמעט 60 לא מתקדמת לשום מקום בחיי האישיים, לא מצליחה להתמיד בשום תחום בחיי ונושאת איתי הפרעת אכילה מטרידה (מקיאה בממוצע פעם פעמיים בשבוע) והכי חמור: לא מרזה ואף משמינה. כך חולפים לי החיים, והכל נראה לי אבוד וללא מוצא.

הייתי אצל פסיכולגים שונים אשר טוענים שהמקור להפרעת האכילה הוא ריגשי ושהבולמוסים הם רק סימפטום האם זה באמת כך?? לדעתי באמת אני ממלאת חלל רגשי ריק באוכל?

איך אני יכולה למנוע התקפי אכילה??

אני אשמח לתגובה אני ממש מ-י-ו-א-ש-ת-!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד לייאוש

מיה בן אפרים
    29/11/2007

היי

אני מאבחנת את הבעיה שלך בתור חוסר איזון !!
    כשהנפש אינה מאוזנת, האוכל הופך להיות גורם נפשי והבריחה היא לאוכל
    אני מאמינה שאת לא אוכלת ארוחות מסודרות ולכן יש התנפלות על אוכל
    אני ממליצה לך להיכנס למסגרת, עם דיאטנית צמודה שתוביל אותך להפחתת עומסי פחמימות ולהפסקת תחושת רעב פתאומית
    אני אשמח אם ותרצי לשוחח ולהקחת יד ולצאת לתהליך, מכל הבחינות זה יעודד אותך להמשיך להתקדם בחייך האישיים

זה לא קשה כמו שנראה, רק מייגע לעבור את זה לבד בלי תמיכה
    פסיכולוג לא תורם מבחינה תזונתית, רק מחזק את רגשי האשמה
    תזונה נכונה, הפסקות ראליות בין הארוחות ושילוב מזונות עם שיחות וקשר ישי היא התשובה שלך,

שלך
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו