מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתהליך הרזייה....שני24/11/2007
שלום מאיה,
נימצאת בתהליך הרזייה כבר כחודשיים והשלתי כ- 6 ק"ג.
עושה פעילות גופנית (מאוד משתדלת) בין 3-4 פעמים בשבוע (הליכה של 40 דק' ו/או מכשירי חיזוק ואופניים).
- מה עליי לעשות על מנת לרדת בקצב מהיר יותר ?
- מה משקל היעד עבורי ?
גילי: שנות ה- 20 המאוחרות.
משקל 85 ק"ג
גובה 1.73
אודה מאוד על תשובתך והתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל ירידה
מיה בן אפרים29/11/2007אינני יודעת איזה תפריט את עושה, אבל
זהו קצב טוב מאוד, אולי יש ימים שתפחיתי קצת שומנים מהאוכל המבוסס על החי
חשוב שתאכלי אוכל פחות שמן, יותר פחמימות ופחות חלחבון בימים מסוימים ולהיפך בימים אחרים
משקל היעד הוא 70..
אשמח לענות על שאלותייך בעתיד ולרתם לתהליך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... המשך...
שני29/11/2007מיה תודה רבה על תגובתך.
מצורף התפריט שלי להתייחסות:
10 פרוסות לחם קל ביום מלוות בשיכבה דקה של ממרח (חומוס, טחינה, ריבה לייט, פסטרמה, גבנ"צ 5 % וכו').
3 פעמים בשבוע בשר רזה.
3 פעמים בשבוע , ביצה על אפשרויותיה (חביתה, קשה וכו').
כל יום- 3 יוגורטים 0 % או 3 פירות (או משולב).
ירקות חופשי...
2 כפות שמן
לעיתים אני מגוונת בתחליפים שווי ערך (במקום שתי פרוסות לחם- תפו"א/ בטטה קטנים וכו').
משתדלת להגיע ל- 2 ליטרים מים ביום (או שילוב עם משקאות דיאטטים).
מודה מראש על התייחסותך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל פניו, נראה מצויין אבל..
מיה בן אפרים05/12/2007ותמיד יש אבל...
ההתמדה בתפריט כזה קשה מאוד
לבנוסף, אני לא שוללת שתמשיכי אותו עד משקל היעד אך, אני תומכת בחלבונים בתזונה.. וכאן קצת חסר לי, אם להיות כנה!
אני צריכה ארוחה חמה פעם ביום, וכאן אין לך אופציה כזאת אפילו
בכנות, אני אשמח לשמוע שאת מתמידה אבל יותר מכך, אומר לך שכדאי לך לגוון בסוגי הפחמימות ולהגביר חלבונים בארוחות, זאת על מנת לרדת במסת שומן ולנצל חלבון לשמירה על מסת שריר!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)