מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עצה.עזרה פליזזספיר20/10/2010
שלום
אני התחלתי בשבוע האחרון לישמור על תזונה בריאה..
אין לי ממש זמן לעשות ספורט מישום שאני לומדת מ8 בבוקר עד 4 ואני מגיעה לבית רק 4 וחצי לפני שאני יוצאת מהבית אני אוכלת יוגורט 1.5%
ואני לא לוקחת איתי ללימודים סנדוויץ אחד עם קוט'ג/פסטרמה/גבינה צהובה 9% וירקות ואוכלת את זה בשעה 10:00 ופרי בשעה :00 12עד השעה 4 וחצי וכשאני מגיעה לבית אני אוכל צהריים פסטה/אורז עם מנת חלבון וירקות ושותה הרבה במשך היום..
מ6 וחצי אני לא נוגעת באוכל ככה במשך כל ימות השבוע חוץ משישי שבת
אני נמנעת ממתוקים ומשמן אני אוכלת הכול מקמח רגיל..
אני יודעת שלהחזיק את עצמי ככה עד 4 וחצי זה לא מספיק
אבקש עצה.דעה מה אתן חושבות
תודה ספיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עצה.עזרה פליזז - תגובה
ד״ר חדוה בן משה22/10/2010ספיר שלום
ברכות על הבחירה בתזונה בריאה. החלטה נבונה.
את יכולה להוסיף גם 2 פירות ליום וכמובן מומלץ להקפיד על לחם מלא וגם תוספות מלאות. תוסיפי בערב סלט עם גבינה וביצה ופרוסת לחם. אם ארוחת הצהריים שלך בכמויות סבירות, את תרדי במשקל גם עם ארוחת ערב קטנה.
תמצאי את הזמן לספורט. אם את נכנסת הבייתה בארבע יש לך את כל אחה"צ והערב וגם סוף שבוע. אפשר למצוא 3 פעמים בשבוע להליכה.
אפשרי לעצמך מתוק קטן מדי פעם כצופר.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)