צריכה עזרה, אני דיי מיואשת :-(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה, אני דיי מיואשת :-(
    טל
    14/12/2007

מיה :-)
    שלום, אני בת 22, הגובה שלי הוא 162 ואני שוקלת 57. אני נראת סבבה סה"כ, לא שמנה, אבל אני כן הייתי רוצה לרדת איזה 3-4 קילו, בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמי, יותר קלילה, וגם אחד הדברים שמפריעים לי זה ההרגשה הכבדה והמעצבנת אחרי שאני אוכלת יותר מדי... זה לא הרבה לכאורה ואמור להיות דיי פשוט, אבל אני כבר נאבקת בזה שלושה חודשים, יורדת קילו-שניים ואז מעלה אותם וחוזר חלילה.
    יש לציין שלפני שש שנים עשיתי דיאטה דיי קיצונית שבה ירדתי למשקל 45 ולא היה לי מחזור שנתיים, ובעזרת דיאטנית טיפלנו בזה ואחרי תהליך דיי ממושך הכל הסתדר ואני נשבעתי שאני לא אספור יותר קלוריות ואוכל מה שבא לי. וככה חייתי לי כחמש שנים, אכלתי בלי חשבון,ועדיין נשארתי במשקל הנוכחי פחות או יותר. אבל לאחרונה הרגשתי שכן השמנתי טיפה ואני רוצה להיות רזה יותר, ולאכול יותר מסודר וטוב בעיקר. אבל לא הולך לי. ויתרתי על כל השטויות שהייתי אוכלת פעם (היתה לי תקופה של חצי חבילת פופקורן כל ערב :-)), והתחלתי לעשות ספורט 3 פעמים בשבוע (חצי שעה אירובי ועוד חצי שעה מכשירים כל פעם). התפריט שלי בערך: קערת קורנפלקס בבוקר (הארוחה הכי טובה ומשביעה שלי ביום), בצהריים אני לא אוכלת הרבה, בדרך מנה קטנה של בשר. ממש קטנה. ובערב חביתה עם קוטג'.. במהלך היום אני אוכלת גם הרבה פירות (3 +-), דנונה 3% (ה0% לא טעים לי), וכל מיני שטויות דיאטטיות. ובגלל שנשבעתי שאני לא התעסק עם קלוריות אני משתדלת לא לספור כמה זה יוצא. והרבה פעמים כשאמא שלי מכינה עוגה לשבת וכאלה אני לא מצליחה להחזיק את עצמי וזה בהחלט מבאס... אני יכולה לאכול מסודר כל היום והערב-לילה תמיד שובר את זה. אני לא מפסיקה לאכול. אמנם לא דברים מ-א-ד משמינים אבל גם לא בהכרח דיאטטים.
    אני אשמח אם תייעצי לי על דרך חכמה יותר...אני לא רוצה לחשוב על קלוריות ולהתחשבן עם אוכל כל החיים שלי, היה לי מספיק מזה בתקופת התיכון ואני רוצה פשוט לאכול נכון ושהגוף שלי לא ידרוש ממני אוכל שאחר כך יגרום לי להרגיש רע. איך עושים את זה?!?!
    תודה! :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד הערה

טל
    14/12/2007

זה שכתבתי שאני אוכלת קצת בצהריים זה לא בגלל שאני רוצה לאכול קצת.. פשוט בזמן האחרון כאילו אין לי חשק ותאבון לאוכל מהסוג שאנחנו אוכלים בצהריים (בדר"כ שניצלים או עוף או דברים מוקפצים, שפעם אהבתי, ועכשיו אני פשוט לא רוצה.... )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומנים בסה"כ היומי

מיה בן אפרים
    23/12/2007

שומנים הם הגורמים להשמנה אבל החיוניים לירידה במשקל גם כן.
    אם תאכלי לאורך היום את האוכל שרשמת, תתני טון נכון של שומנים בריאים ( אבוקדו, ש"ז, טחינה) במידה של 2 כפות ביום, הקפידי על שומנים מהחי במידה נמוכה ואל תחסכי בארוחות מבחינת פחמימות , תראי תוצאות
    בכל אופן, תפריט משביע ולא שמן חייב להצליח ולעזור להגיע ליעד ה עזרה, אל תהססי לבקש
    שלך,
    מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו