למיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיה
    דניאלה
    15/12/2007

היי מיה, אני חיילת משוחררת, העליתי 15 ק"ג במהלך השירות הצבאי וכעת אני שוקלת 64 (גובהי 1.62). מבנה הגוף שלי הוא בינוני..אף פעם לא הייתי רזה וגם לא שמנה.. רוב התיכון שמרתי על משקל של 56-57 ואף פעם לא הרגשתי מספיק טוב עם עצמי. ניסיתי במהלך השנתיים אין ספור תפריטים וקב' תמיכה אך המשקל לא זז מ64.. יש לי בעיית כולסטרול מעטה שהתגלתה לאחר השחרור: כולסטרול 230, הכולסטרול הטוב:74 והרע: 124.
    מבחינת ספורט אני בד"כ פעילה 3-4 פעמים בשבוע בחדר כושר, עושה גם שעה אירובי וגם תרגילי עיצוב אך לאחרונה אני לא מגיעה בגלל, קשה לי להכריח את עצמי בחורף לצאת, אין לי חשק וגם אין זמן (משלבת עבודה של 10 שעות ביום+ פסיכומטרי).
    2 שאלות:
    1. מהו המשקל הרצוי בשבילי (לפי הנתונים היבשים שמסרתי)?
    2. מהי שיטת הפוד קואצ'ינג? האם היא יכולה לעזור לדעתך? יש לי בעיה של שליטה עצמית והתמדה בתפריטים. מהי כוללת?
    אשמח לתשובתך...שיהיה שבוע נפלאאא:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למיה

הוספת תגובה

• שיטת פוד קואצינג

מיה בן אפרים
    24/12/2007

המשקל המתאים לך הינו 55-56
    שיטת פוד קאוצינג מלמדת אותך להתמיד ולהכנס לתהליך נכון וישיר שמתאים לך אישית
    בשיטה אין דיאטה שמורידה נוזלים, רק שומנים ממסת גופך
    הגישה היא לנצל את הדברים שאת אוהבת וכך להתמיד בתהליך לשארית ימייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיה-בהמשך

דניאלה
    24/12/2007

היי מיה תודה על המענה.
    קבעתי אצלך תור לעוד שבוע וחצי. מקווה לנצח את המשקל אחת ולתמיד.
    זוהי התקווה האחרונה שלי.
    שיהיה יום נפלא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה (:

מיה בן אפרים
    25/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו