"יו יו" כבר הרבה שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "יו יו" כבר הרבה שנים
    מירה
    25/12/2007

שאלה לחדוה בן משה:
    כבר שנים שאני עולה ויורד ושוב עולה במשקל בעזרת שיטות הרזיה שונות ומשונות. במה שונה שיטת הדיאט קואצ'ינג מכל השיטות והתורות הקיימות בשוק שאותן ניסיתי ללא הצלחה יתרה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "יו יו" כבר הרבה שנים

הוספת תגובה

• לצאת מה"יו-יו" בעזרת דיאט קואוצ'ינג

ד״ר חדוה בן משה
    25/12/2007

חוסר ההצלחה בדיאטות שונות נובע מכך שהן מכתיבות לך תפריטים שונים ומשונים כפי שכתבת, שאינם מותאמים לך אישית. אתה חייב לעקוב אחרי הנחיות שאתה מתנגד אליהן ומכאן כשלון הדיאטה. לא שאלו אותך בכלל מה אתה רוצה !!! לדוגמה, דיאטת חלבונים או דיאטת סוג דם וכו'.
    בדיאט קואוצ'ינג, יש הבנה של צרכיך והתנהגות האכילה שלך. אני מתעניינת בכל אספקט של חייך שקשור באכילה. אנחנו נבין ביחד מדוע אתה לא מצליח. מה הם חסמי ההצלחה שלך? האם אתה אוכל בתגובה למצבים רגשיים? האם יש אזורי סיכון וזמני סיכון לאכילת יתר?
    אתה שותף מלא לתהליך!!!! אתה תגלה מה שנכון לך וגם את החוזקות שלך לתהליך השינוי.
    אני מלווה אותך בתהליך הזה, תוך גיבוש אסטרטגיות פעולה מותאמות לך כדי להגיע למטרה שקבעת.
    השינוי יהיה אמיתי וישאר לאורך זמן.
    בהצלחה בדבר הנכון, אחת ולתמיד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו