מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "יו יו" כבר הרבה שניםמירה25/12/2007
שאלה לחדוה בן משה:
כבר שנים שאני עולה ויורד ושוב עולה במשקל בעזרת שיטות הרזיה שונות ומשונות. במה שונה שיטת הדיאט קואצ'ינג מכל השיטות והתורות הקיימות בשוק שאותן ניסיתי ללא הצלחה יתרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצאת מה"יו-יו" בעזרת דיאט קואוצ'ינג
ד״ר חדוה בן משה25/12/2007חוסר ההצלחה בדיאטות שונות נובע מכך שהן מכתיבות לך תפריטים שונים ומשונים כפי שכתבת, שאינם מותאמים לך אישית. אתה חייב לעקוב אחרי הנחיות שאתה מתנגד אליהן ומכאן כשלון הדיאטה. לא שאלו אותך בכלל מה אתה רוצה !!! לדוגמה, דיאטת חלבונים או דיאטת סוג דם וכו'.
בדיאט קואוצ'ינג, יש הבנה של צרכיך והתנהגות האכילה שלך. אני מתעניינת בכל אספקט של חייך שקשור באכילה. אנחנו נבין ביחד מדוע אתה לא מצליח. מה הם חסמי ההצלחה שלך? האם אתה אוכל בתגובה למצבים רגשיים? האם יש אזורי סיכון וזמני סיכון לאכילת יתר?
אתה שותף מלא לתהליך!!!! אתה תגלה מה שנכון לך וגם את החוזקות שלך לתהליך השינוי.
אני מלווה אותך בתהליך הזה, תוך גיבוש אסטרטגיות פעולה מותאמות לך כדי להגיע למטרה שקבעת.
השינוי יהיה אמיתי וישאר לאורך זמן.
בהצלחה בדבר הנכון, אחת ולתמיד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)