מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיהיובל03/05/2010
שלום.
אני בן 32 , בריא בד"כ עם אלרגיה ידועה לחרדל (משהו שאני מודע אליו ומאוד נזהר ממנו)
לפני כחודשיים תקף אותי מקרה די קשה של אלרגיה (שבו לחץ דם שלי עלה בצורה משמעותית, הפכתי להיות אדום כמו עגבניה, דופק זינק, היו קשיי נשימה והופיעה פריחה מאוד מגרדת על כל הגוף). פניתי למוקד רפואי, שם קיבלתי אינפוזיה לוריד- SOLOMEDROL מה שהוריד את כל התסמינים וקיבלתי טיפול תרופתי למשך 5 ימים- TELFAST .
כעבור כשבועיים הכל התחיל לחזור על עצמו.בד"כ בשעות הבוקר המוקדמות מופיעים תסמיני אלרגיה (פריחה, קשיי נשימה, דופק גבוה, הופך להיות אדם ופריחה מאוד מגרדת על כל הגוף) המלווים בד"כ בשלשול. אני לוקח כדור TELFAST והכל עובר כעבור כשעה-שעתיים. מאז תופעה זו חוזרת על עצמה כל שבוע כמעט (גם כשהיתי שבועיים בחו"ל - התופעה הזאת קרתה פעמיים).
פניתי לרופא מומחה -אלרגולוג, עשיתי בדיקת דם לבדיקת נוגדני אלרגיה למזון ולחומרים אחרים שלא העלתה תוצאות משמעותיות שיכלו להסביר את התופעה. רופא אמר שהוא לא יודע מה הסיבה לתופעה הנ"ל ורשם לי מרשם לקחת TELFAST מדי יום ל-3 חודשים.
האם יש דרך כלשהי לבדוק מה הסיבה לתופעות הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
ד``ר בן רנר04/05/2010שלום .תלונות של תגובה אלרגית לגורם כל שהוא .גש למרפאה אלרגית לאבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יובל04/05/2010זו בדיוק הבעיה שהיתי אצל רופא מומחה והוא לא יודע מה הסיבה לתופעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
ד``ר בן רנר04/05/2010שלום.
אני מניח שקבלת הסבר מהרופא על מהות הבעיה ועברת בדיקות .גם אם אין הסבר מדויק אתה חייב לקבל את כל האבחנות אפשרויות הטיפול וכן הלאה.לא קבלת בקש חחות דעת נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה
יובל04/05/2010קודם כל תודה.
האם אתה מכיר מרפאות אלרגיה שעובדות עם מכבי באזור המרכז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה?קצת דחוף!אסתי03/05/2010
בני בן שנה ו 9 חודשים. מגיל חצי שנה בערך (כשהתחיל לאכול אוכל) הופיעו לו כתמים על הבטן, הגב והפנים- כמו שפשוף אדמדם בצורות אסימטריות, הכתמים נהפכים עם הזמן מאדום לצבע הגוף אך נשארים עלהעור-כשמעבירים יד מרגישים אזור מחוספס-בנוסף, נזלת ירוקה והפרשה מעין שמאל. נתתי טיפול הומפאתי שעזר אבל התופעה מידי כמה חודשים חוזרת- בימים האחרונים זה הופיע שוב בתוספת ישבן אדום ושורף במיוחד שגם לאחר מריחת משחות נותרו כתמים.. רציתי לדעת מהי הבעיה וכיצד מומלץ לטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתי
ד``ר בן רנר04/05/2010שלום
לא נותנים לילד תרופות הומאופטיות לעולם.
גשי למרפאה אלגית לאבחון וטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לאלרגיה לקרדיט אבק הביתדוד03/05/2010
אני סובל מקרדית אבק הבית מגיל 15 והיום אני בן 29 ואימנוטרפיה לא עזרה לי..
האם נאטורפת או רפואה סינית מתאימים לטיפול באלרגיה לקרדיט אבק הבית ?שניהם או אחד מהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
ד``ר בן רנר04/05/2010שלום .
נסה טיפול אימונוטרפי מחדש! אישית אנני מאמין במה שנקרה "רפואה טבעית אלטרנטיבית" לא אפרט כאן את משנה התורה אבל אנני ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה בבקשה"רפואה טבעית אלטרנטיבית"
דוד04/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד
ד``ר בן רנר04/05/2010שלום.טופולים נטורופטים הוליסטים קינטיים המאופטיה שיקויים סינים דיקור ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בתחילת הריון ורגישות לפניציליןאיריס03/05/2010
שלום רב,
אני נמצאת ממש בתחילתו של הריון. עם גילויו התפתחה דלקת בדרכי השתן.
הנני רגישה לפניצילין, רגישות שנתגלתה לפני כשלוש שנים בצורת פריחה מגרדת על כל הגוף בעת נטילת אנטיביוטיקה. לאחר לבטים רבים הרופא רשם לי היום זינט 500 x פעמיים ביום למשך 5 ימים כדי לא לסכן את ההריון מאחר וההריון יקר (הושג באמצעות טיפולי IVF ולאחר הפלות חוזרות) . הוא ציין שמקצת הרגישים לפניצילין עשויים להגיב באותה הצורה גם לזינט, ובמקרה כזה אפסיק את הטיפול. לפני בארבע וחצי שנים קיבלתי זינט מאותה הסיבה בדיוק, אשר פתרה את הבעיה ולא גרמה לתופעות אלרגיות כלשהן (אך כאמור זה היה כשנה לפני גילוי הרגישות לפניצילין).
האם אכן זינט היא הפתרון המיטבי במקרה זה?
אם אפתח פריחה, מה עשוי להוות טיפול חלופי אשר ייסכן כמה שפחות את ההריון?
אודה על תשובות הרופאים בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס
קחי זינט ללא העובדה שלא הייתה לך תגובה .אחרי ההיריון גשי למרפאה אלרגית לבדוק האם את באמת רגישה לפניצילין.ע"פ הסטיטיסטיקה למעלה מ80% מהחולים האמורים להיות רגישים לפניצילין (ע"פ ההתרשמות) לא רגישים בכלל!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פרחתי ואעשה כעצתך, תודה רבה
איריס06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה הומיאופתית לאלרגיית אביבימימה02/05/2010
שלום,
אני בת 39. מכר הומיאופת נתן לי תרופה בשם HAYFEVER 30C. הפלא ופלא, הפסקתי להתעטש. נותרה רק הנזלת ועיקר הבעיה הוא גירוי העיניים. עיניי קטנות ומגורות. איך ניתן לטפל בעיניים?
האם לפנות לרופא עיניים או לרופא שמומחה באלרגיות. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימימה.
ד``ר בן רנר04/05/2010שלום
אני לא מבין מה הפלא משלוש נשארו שניים הווה אומר שאין כאן מזור.קחי טיפול מקובל פני למרפאה אלרגית בצעי אבחון וכך הלאה .סיפורים ואגדות יש הרבה אבל ישועה אין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלב תינוקת בת חמישה חודשיםאני-אני01/05/2010
שביתי נולדה לפני כחמישה חודשים היא קיבלה מטרנה בבית החולים, והכל היה תקין.
כשהגענו הביתה עברנו להנקה מלאה.
בגיל 4.5 חודשים ניסינו מטרנה/סימילאק והתפתחה אלרגיה.בבדיקה בשניידר אובחנה אלרגיה לחלב.
שאלתי היא - אם היינו ממשיכים עם המטרנה במקביל להנקה האם לא היתה מתפתחת האלרגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב
ד``ר ולרי טפליצקי02/05/2010שלום רב,
זאת שאלת השאלות. אין עליה תשובה מדעית. נעשים מחקרים בנידון. עם הזמן יהיו תשובות, אני מקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה חמורה לקרדית אבק הביתדוד01/05/2010
יש לי אלרגיה לאבק הבית ברמות הכי כרוניות וגובהות שיש,אני דומע ומנוזל כל שעות היום ובעיקר כשאני קם משינה!!
טופלתי שנים בזריקות שבועיות ללא הצלחה,הלכתי לפרופ'' קיוויתי שנחשב מהטובים בארץ בתחום האלרגיה ולאחר בדיקה אמר ששיש לי זן נדיר של החיידק ושאין לו טיפול בארץ, התחלתי ללכת לנאטורפאט בתחום,האם זה יועיל לדעתכם?ומה הטיפול שאתם מציעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה חמורה לקרדית אבק הבית
ד``ר ולרי טפליצקי02/05/2010לפעמים קשה להשטלת על אלרגיה, אבל ברוב המקרים מצליכים בעזרת שילווים של תרופות ופיקוח סביבתי טוב ואימונוטרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לא ענית לגבי קרדיט אבק הבית
דוד02/05/2010אני סובל מקרדית אבק הבית מגיל 15 והיום אני בן 29 ואימנוטרפיה לא עזרה לי..
האם נאטורפת או רפואה סינית מתאימים לטיפול באלרגיה לקרדיט אבק הבית ?שניהם או אחד מהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאבקלילך01/05/2010
בני סובל מאלרגיה לאבק ניסינו תרופות וחיסונים שלא ממש עזרו
מה דעתך על חדרי המלח הנפוצים כיום ועל איזה מהם אם בכלל אתה ממליץ
תודה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאבק
ד``ר ולרי טפליצקי02/05/2010שלום לילך.
אין לי המלצות.
ממליץ לא לזנוח טיפול התרופתי. שלא תהיה החמרה במצב האסטמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריהשולי01/05/2010
בני בן 15, היה לו גירוד חזק בכל הגוף, בבוקר הוא נעלם, ולמחרת עוד פעם בערב, הרופאה קבעה שזה אורטיקריה ונתנה לו אריוס.אף פעם לא הייתה לא הייתה לו תופעה כזו.
שאלותי:
1. הוא לוקח שנתיים וחצי ריטאלין, וראיתי שאחד מתופעות הלוואי של הריטאלין הוא אורטיקריה, האם יכול להיות שאחרי שימוש ממושך כזה בריטאלין, הוא פיתח אורטיקריה בגלל הריטאלין ?
2. ושלתי השניה: בכל מקרה נניח שזה לא מהריטאלין, האם הוא יכול בתקופה הזו לשתות ריטאלין,כשהוא סובל מאורטיקריה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
ד``ר ולרי טפליצקי02/05/2010שלום מרים,
קרוב לוודאי זה לא בגלל ריטלין, בגלל שהילד קיבל אותו כבר הרבה זמן ללא תופעות אלרגיות.
מותר לקחת אריוס יחד עם ריטלין. צריך לקחת טיפול באופן ממושך עד ההעלמות של האורטיקריה. במקרה של שיפור חלקי בלבד צריך לתת טיפול מוגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שולי02/05/2010תודה רבה על התשובה.
מכיוון שזאת הפעם הראשונה שיש לו תופעה כזאת, מה זאת אומרת לקחת את הכדור זמן ממושך, כמה זמן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה בילדים המלצה
שרית03/05/2010היי מרים
גם בני סבל מהמחלה והוא החלים ממנה הודות לטיפול אלטרנטיבי
ממליצה לך לחפש בגוגל = אורטיקריה בילדים
יש את האתר של רמי מור שהטיפול שלו יעיל מאד ואין לבני יותר פריחה.
באהבה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה למשככי כאביםשולה29/04/2010
שלום,
לפני מספר שנים הייתה לי תגובה אלרגית חזקה בעקבות שימוש באטופן : גרד בעור , התנפחות של העפעפיים , נפיחות בפרקים ומחנק.
הומלץ לי להמנע מכל הכדורים למניעת כאבים ודלקות ממשפחת ה NSAID ובכלל זה וולטרן.
האם מותר להשתמש במשחות ותרסיסים למריחה חיצונית על העור כגון משחת וולטרן או שגם הם אסורים בשימוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה
ד``ר בן רנר29/04/2010שלום
בעיקרון אין הבדל מכיוון שמדובר בסה"כ בשינוי של מקום הספיגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונטקט דרמטיטיסאור29/04/2010
סובלת מאגזמת מגע עקב אלרגיה לחומרים משמרים וחומרים פעילים בכלל,לאחרונה חלה החמרה
וממש לא קל גם עם טלפסט 180, האם יש חיסון במקרה הנ"ל??
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד``ר בן רנר29/04/2010שלום.
את צריכה להיות יותר ספציפית למה בדיוק יש לך רגישות. אין חיסונים לאלרגיות ממגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך -קונטקט דרמטיטיס
אור01/05/2010הרגישות מתבטאת כמעט במגע של כל חומר פעיל גם במדידת בגד חדש,עקיצות של יתושים העקיצה מתנפחת מאד, באזור החזה המקום מגורה באופן קבוע ומגע גם של חולצה מכותנה כואב
וצורב..... כך שקשה להימנע מהגורם האלרגני.
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי התייחסות?..
אור02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ד``ר בן רנר04/05/2010שלום .אם כל לא מדובר ברגישות למגע אלא בחרלת .פנה למרפאה אלרגית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן 9 חודשים עם חשש לאלרגיהנטלי28/04/2010
שלום בני בן 9 חודשים סובל מאלרגיה מקומית מתחת לעין בזמן האכלת אוכל חדש עד עכשיו זה נגרם לו ממפירות+גבינות, נשלח לרופא לאלרגיה ועשו לו טסטים ולא מצאו אלרגיה (גם לא לגבינות וגם לא לפירות) ונשלח לבדיקת דם אשר לא נראית לי תקינה יש לי עוד הרבה זמן תור ואני מודאגת האם התוצאות תקינות ואם לא מה זה אומר?
תודה רבה מראש נטלי.
Immunoglobulin E IU/mL 52.3 0 (.........)* 29
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
ד``ר בן רנר28/04/2010שלום. בד"כ תינוק בן 9 חד' לא יפתח אלרגיה בעיניים .הבדיקה מראה שאין נטיה לאלרגיה אך הבדיקה לא ספציפית.נסי מומחה אחר(עיניים בן השאר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באלרגיה בזמן תהליכי הפרייהאמירה28/04/2010
שלום, שמי אמירה ואשמח לקבל תשובה לגבי טיפול בתופעות אלרגיה (נזלת ושיעול בלתי פוסקים, אודם באזור החזה וגירוי בגרון ובאזניים), כאשר אני נמצאת בתהליכים של ניסיון להיכנס להריון (תהליכי הפרייה).
הבנתי כי אנטי-היסטמינים, כגון תרופה בשם "זילרג'י" בה השתמשתי, עלולות להזיק. במה עלי להשתמש?
אשמח לתגובה מהירה, אני לא מצליחה לישון בלילות מרוב שיעול.
בתודה רבה מראש,
אמריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדיקור
גיא20/07/2011מה שאני יכול להציא לך הוא טיפול על פי הרפואה הסינית.
לי היו בעיות קשות של אלרגיה והם השתפרו פלאים מאז הטיפול.
אני יכול להמליץ על מורן אבן מקרית אונו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמירה
ד``ר בן רנר28/04/2010שלום
לעיתים יש תופעות אלרגיה בטיפול הפריה בד"כ פריחות.תנסי איראוס או לורסטין ואם התלונות יחמירו יש לדווח לרופא הנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוליאראלישי והבה28/04/2010
שלום.האם הזריקות האלו לאסטמה קשה יכולים גם לעזור לדלקת עור ממגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מני
ד``ר בן רנר28/04/2010שלום.
שאלה מצוינת.הזריקה עוזרת להלחם בתופעה אלרגית הדורשת תגובה עם נוגדן מטיפוס IGE.התרופה XOLAIR מנטרלת את הנוגדן.לדאבוננו סל הבריאות קבע לה שימוש אך ורק לאסטמה.כל שאר השימושים נעשים רק במסגרת מחקר בלבד(אז התרופה ניתנת בחינם ע"י חברת התרופות)לגבי רגישות למגע המנגנון שונה ומתבצעת באמצעות תאי דם לבנים (לימפוציטים)מסוג T.אלה לא אמורים להיות משפעים מהXOLAIR.מה שמעניין שבניסויים קלינים נמצא שגם אנשים שלא היה להם כלל עליה בנוגדן מסוג IGE (כך שלמשה לא היה מה לנטרל )היתה הטבה בתלונות!! אז לך דע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משטח אף לאיזנופיליםאלישי והבה27/04/2010
שלום.עקב נזלת והתעטשויות קשים ,פניתי לרופא אא"ג והוא אמר לי שיש לי כנראה נזלת אלרגית-לקחתי תרסיסי אף סטרואידים,תרופות נגד אלרגיה,חיסונים אצל אלרגולוג(והמנעות מאבק וכו'..
)ועדין זה לא עוזר.שמעתי על הבדיקה הנ"ל.האם כדאי לעשותה כדי להיות בטוחים באבחנה?היכן עושים אותה?לציין ששאלתי קודם את השאלה בפורום אא"ג ונאמר לי לשאול כאן.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מני
ד``ר בן רנר28/04/2010שלום.
הבדיקה ותיקה מאד ובטיפול יומיומי כמעט ונזנחה.ע"מ לבצע אותה יש צורך בטכנאי מעבדה באחות וכל הטרחה לא מובילה לכלום.אאוזינופילים יש גם בנזלת אלרגית וגם בנזלת שאיננה אלרגית כך שזה לא מקדם אותנו.במחקרים יש לה שימוש.לכן אם אתה אלרגי או לא יקבעו רק תבחיני העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דן03/05/2010עשיתי כבר תבחיני עור ויצא אלרגיה לאבק,קובלט וניקל.האם הבדיקה לא תוכל להועיל לי?
כמו שרשמתי,כבר עשיתי את כול הטיפולים והתרופות שנותנים.אציין רק שיש לי גם אסטמה של העור ודלקת אלרגית בעינים.
מה זה בכלל הבדיקה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרלי
ע"פ הבדיקות את אלרגית ופני לקבלת טיפול בזריקות .הבדיקה סופרת מספר התאים הלבנים מסוג אאוזינופילים במשטח ההפרשה מהאף.בתכלית היות ואת ממילא אלרגית ע"פ הטסטים אין בה שום תוספת מעשית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)