מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורטיקריה כולינרגיתאורן18/04/2010
שלום לכולם
כבר כמה שנים שאני סובל מאורטיקריה כולינרגית
לצערי החל מהחורף האחרון התופעה הופיעה בחומרה רבה יותר.
ניסיתי כמעט את כל סוגי האנטי-היסטמנים ושום דבר לא עוזר.
אני לא יכול לצאת החוצה בשמש ואיני מצליח לעסוק בשום פעילות ספורטיבית אפילו בלילה.
בבקשה תעזרו לי, אני גם בקושי מצליח להגיע לעבודה כל בוקר ועליתי במשקל בשל מחסור בפעילות גופנית.
האם נגזר עלי לחיות כך או שיש איזו תרופת קסם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
ד``ר בן רנר18/04/2010שלום .תרופות קסם אין וצריך להתמודד עם התופעה ע"י מתן תרופות אניטיהיסטמיניות במינון גבוהה .והכול לפי החומרה.היכן אתה מטופל.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אורן19/04/2010הלכתי לרופא עור והוא הביא לי מינון כפול של אריוס ואח"כ טפלסט 300 מ"ג
לאחר מכן ניסיתי ללכת לאלרגולוג והוא נתן לי מינון רגיל של מיזולן
אני חושב אולי להתחיל לקחת סטיריואידים אולי זה מה שיביא את הישועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורן
ד``ר בן רנר19/04/2010שלום.אפשרי גם מינון מרובע של איראוס2X2 ולהתרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורן הצעה
אור20/04/2010תחפש בגוגל : אורטיקרה
יש טיפול אלטרנטיבי מצויין ואתה לא צריך להיות שפוט לנצח של תרופות ובטח לא של סטירואידים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחםנעמי18/04/2010
נתתי לביתי בת השבע חודשים לאכול לחם בפעם הראשונה ( למצוץ אותו יותר נכון), את החלק הקשה.. וזוהי פעם ראשונה שהיא אוכלת משהו בידיים. (עד עכשיו מרוסקים בכפית)
יום אחרי הופיע לה גירוי על הפנים שנהיה לפצעונים קטנים..( רק על הפנים הופיע גירוי)
האם זה קשור ל"מציצת" הלחם?
יש סיכוי זוהי אלרגיה או שלא לדאוג?
(הלחם היה ללא שומשום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוי לציין
נעמי18/04/2010כי כאשר אכלה את הלחם , עשתה זאת תוך כדי שהיא מורחת אותו על פרצופה בהתלהבות רבה..
(כמו שתינוקות אוכלים כמובן..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה בפנים
ד``ר ולרי טפליצקי18/04/2010שלום נעמי,
פריחה בפנים לאחר שפשוף. ככל הנראה מדובר בתגובת גירוי ולא אלרגיה, גם בגלל הופעתה המאוחרת. תגובות אלרגיות למזון מופעיות בד"כ תוך שעה אחרי האכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהיעל18/04/2010
שלום שאלתי היא אני סובלת מגרדות בעור בצקות שנעלמות עם הלחיצה . הייתי אצל רופא מומחה לאלרגיה ולא נמצא הגורם לכך.
אני סובלת מאוריטריה ואנמיה קשה. שאלתי היא האם יש קשר בין הפריחות שני חווה במשך שנתיים לבין האנמיה?
האם כאשר אקח ברזל זה יקל על הפריחות ואולי יעלים את זה לגמרי אשמח לקבל מענה
תודה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
ד``ר ולרי טפליצקי18/04/2010שלום יעל,
אורטיקריה יכולה להיות קשורה למצבים רפואים רבים. מומלץ לטפל בכל מחלה נוספת שניתנת לטיפול כדי לשפר את אורטיקריה.
מומלץ גם לטפל באנמיה ולבצע גם בירור של סיבת הירידה של ברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת מוצרי חלב לתינוק בגיל 9 חודשיגילי17/04/2010
שלום רב,
בני בן 8 חודשים וניזון מסימילאק. ההמלצות של משרד הבריאות הן להתחיל להוסיף בגיל 9 חודשים מוצרי חלב ולהתייחס אליהם כמו אל כל המאכלים הניתנים לתינוק, כלומר, כפית אחת שתיים ביום בהתחלה וכו' כדי לשלול אלרגיה לחלב. אם הילד ניזון מסימילאק שהוא חלבי הרי הוא לא אלרגי לחלב אז מדוע 1. לחכות לגיל 9 חודשים 2. לתת כמויות קטנות בהתחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת מוצרי חלב לתינוק בגיל 9 חודשי
ד``ר ולרי טפליצקי18/04/2010גילי שלום,
נכון שתינוקך לא אלרגי לחלב אם הוא מקבל סימילאק חלבי ללא בעיה.
אבל ההוראות של משרד הבריאות הם נכונים לכלל האוכליסיה ורצוי להיצמד אליהם.
פורמולה להזנה מאושרת בויטמינים ומינרלים שחוסרים בחלב פרה. פורמולה גם תואמת במרכיבים נוספים את חלב אם. ולכן היא מומלצת עד גיל מסוים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בעינייםכרמית סלמן17/04/2010
ביתי בת שנתיים וחצי סובלת מהלידה מאטופיק דרמטיטיס והיא מטופלת בשוטף אצל רופא עור
אתמול ממש במקרה בארוחת ערב אכלה פול וסלק אדום ולאחר כ-חצי שעה החלה לגרד נמרצות
את עינייה בבכי נוראי עד שנרדמה היא התלוננה שהעיניים שורפות לה ומגרדות מאוד שטפתי לה מספר פעמים במים אך ללא הועיל
בבוקר כשהתעוררה שמתי לב כי סביב העיניים יש נפיחות ואודם . כרגע היא מטופלת לשבועיים
ביומובט בשל האטופיק דרמטיטיס, ברצוני לציין שמיקה נולדה באסף הרופא ועשו לה G6PD
כשגרה. דבר נוסף בעלי אלרגי לאופטלגין אך הוא אוכל פול
לתשובתכם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלמן
ד``ר בן רנר17/04/2010שלום.
אטופיק דרמטיטיס מלווה בילדים ברגישות למזון עד כ30%.אני משער שבמקרה שלך הילדה החדירה לעיין משהו חריף שגרם לה לגרד.ניתן גם לבדוק רגישןת לסלק ופול אך מניסיוני התגובה במידה והייתה אלרגית הייתה גורמת לגרד ופריחה בגוף ולא רק בעינים.לG6PD ולפול במקרה זה אין כל קשר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת בשפתייםסמדר16/04/2010
השפתיים שלי התנפחו במקום מסוים כמו בצקת, קראתי שלרוב מדובר באלרגיה, מה עושים כדי להוריד את הבצקת? (מלבד הפסקת האלרגן כמובן), תוך כמה זמן בצקת אמורה לרדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ד``ר בן רנר16/04/2010שלום.
ראשית צריך לאבחן שזו אלרגיה ולפי המצב לטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה קשה מאוד לדגיםאנה טבול16/04/2010
שלום,
אני בת 22 אלרגית מאוד לדגים (כל סוגי הדגים) מגיל אפס. עם השנים תופעות הלוואי קצת פחתו אבל עדיין אם אני נוגעת בטעות בדג מתחיל גרד בידיים.
רציתי לדעת אם יש לי בעיה לצרוך אומגה 3 , למשל אם אני רואה מוצרים שמועשרים באומגה 3 אינני רוכשת אותם. האם זה יכול להשפיע עליי או לא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבול
ד``ר בן רנר16/04/2010שלואומה 3 מופק משמן דגים אך יש גם ממקור צמחי.הסבירות שםתחי אלרגיה נמוכה אך הייתי מציע למרח את תוכן הקפסולה על היד ולהתרשם.במידה ואין בעיה הסבירות נמוכה אבל קיימת כי בבליעה הדבר שונה.ניתן לחשוף בהדרגה במרפאה אלרגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לחלב/ אלרגיה לחלב...16/04/2010
האם אי סבילות ללקטוז, רגישות לחלב זה אותו דבר כמו אלרגיה לחלב?
המזכירה של הרופאה שלי אמרה לי לקבוע תור אצל רופא לאלרגיות כאשר אני בכלל לא בטוחה שזה אלרגיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 00
ד``ר בן רנר16/04/2010שלום
אלו שני דברים שונים מבחינת הגורם השכיחות הגיל והתלונות.אי סבילות ללקטוז הוא מצב פיזיולוגי נורמלי ככל שמתבגרים ואילו רגישות לחלבון חלב שכיח בילדים וחולף עם הגיל.ברור?בטוח שלא.אז כך.
בחלב קיים רבסוכר הנקרא לקטוז(סוכר חלב))היות והיונקים נזונים מחלב בלבד הם זקוקים לחומר שיפרק את הסוכר המורכב ,ליחידות קטנות כדי שיספג היטב ומהר במעי.זה מתבצע ע:י אנזים (תסס) לקטזה,המפרק את הרבסוכר ליחדות קטנות.לשמחתנו יצר הקב"ה את התסס במעי וכך מתבצע עיכול הסוכר ללא בעיות.עם הגיל משתנה התזונה והאדם הופך להיות "בשר"אין צורך בתסס והיצור שלו במעי פוחת.
היות ובעולם המודרני למוצרי חלב יש שוק נרחב ואנחנו נאלצים לחזור לתקופת הינקות,אנחנו נמצאים בבעיה כי אין מה שיפרק את הסוכר.הביטוי הקליני הם כאבי בטן נפיחות גזים ושילשולים.לחלק מהאנשים שעדיין יש יצור מספיק של התסס(לקטזה)ואין להם בעיות.האחרים יבקרו תדיר בשירותים.
תשאלי אז למה ממליצים על מוצרי חלב?התשובה כי תנובה והאחרים רוצים למכור וכאבי הבטן לא מעניינים אותם. חד וחלק! אם היו מצינים הערה "אסור לרגישים "כמו ע"ג הסיגריות,העסק היה נסגר.
הרגישות לחלבון חלב היא תופעה אלרגית הנפוצה בילדים בין 3-5% וחולפת עם הגיל.למבוגרים אין רגישות לחלבון.
עכשין את יכולה לבטל את התור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת!
...16/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות מוגברת זמנית, יש דבר כזה?שלומית16/04/2010
שלום לכם
בני אלרגי לקרדית האבק ולפריחה של מספר סוגי צמחים. הוא חזר הביתה מאוד דומע ומנוזל אחרי שבילה יום הולדת בגינה עם הרבה עצים פורחים, *אבל* טוען שזה התחיל בכלל בשעה שלפני כן, בחוג שהתקיים בתוך חדר (אולי מאובק?) בביה"ס. רציתי לשאול אם קורה לפעמים שתגובה קלה לאלרגן מסוים גורמת בשעות שלאחר מכן לרגישות מוגברת לאלרגנים באשר הם. במילים אחרות - אם מבחינים בהתחלה של תסמינים, האם כדאי עוד יותר מהרגיל להתרחק מאלרגנים בשעות הקרובות, או שזה לא עובד ככה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות מוגברת זמנית
ד``ר ולרי טפליצקי16/04/2010שלום שלומית,
רגישות לאלרגנים שונים הוא לא משהו קבוע, האוצמת הרגישות משתנה וגם ריכוז האלרגן באוויר משתנה בטלוי למזג אוויר, כוון הרוח ועוד גורמים.
בתקופת ההחמרה יש להתרחק בהאלרגן וגם לקחת טיפול תרופתי עם כדורים אמטיהיסטמיניים ועוד תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך זמן תגובה אלרגיתרינה15/04/2010
ברצוני לדעת כמה זמן עלולה להימשך תגובה אלרגית של גרד בעור, מזמן ההיחשפות לחומר שאליו אני אלרגית , ועד להירגעות של העור ללא שימוש בסטירואידים.
האם התגובה עלולה להימשך כמה ימים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך זמן תגובה אלרגית
ד``ר ולרי טפליצקי16/04/2010שלום רינה,
התגובה יכולה להימשך מספק ימים גם אחרי הפסקת המגע עם האלרגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, שאלה נוספת בנושא...
רינה16/04/2010תוך כמה זמן מרגע ההיחשפות לאלרגן, מרגישים את תחושת גרד ? האם זה מתרחש באותו רגע, תוך שעות, יומיים אחרי ??!!
תודה מראש,
( זה מאוד חשוב לי..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינה
ד``ר בן רנר16/04/2010שלום
אחדד לך את הנושא.
התגובה לאלרגן תלויה במנגנון האימונולוגי שהוא מפעיל.תגובה מהירה תוך 20 דק' או תגובה מאוחרת המופיעה לאחר מספר שעות עד 72 שעות. כשהאלרגן מפונה מהגוף הכל חולף.
גרד קבוע זה נושא שונה ומערכות אחרות פועלות.חשיפה קבועה תגרום לגרד בלתי פוסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עזרת לי מאוד !!!!
רינה16/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה למזוןדורין14/04/2010
שלום,
יש לי אלרגיה חריפה לאגוזים ובוטנים. האלרגיה מתבטאת בהתנפחות, פריחה בכל הגוף, גרד ובדר"כ אני נאלצת להתפנות למיון לקבלת טיפול.
האלרגיה התפרצה לראשונה רק בגיל 20, כיום אני בת 22. עד אז אכלתי אגוזים (בוטנים לא, תמיד ידעתי שיש לי רגישות).
מה שמוזר הוא ועליו רציתי לשאול זה שהאלרגיה מתפרצת רק בזמן פעילות גופנית כלשהי.
עד שגיליתי בדיוק למה אני רגישה קיבלתי התקפים לפחות 4 פעמים וכולם היו בזמן פעילות גופנית (אני מדירכת אירובי).
שמעתי פעם על אלרגיה של הגוף לספורט...
האם יש קשר בין השניים? שאלתי לא מעט רופאים את השאלה הזו ואף אחד לא ידע להסביר תופעה זו....
תודה רבה
דורין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורין
ד``ר בן רנר14/04/2010שלום.
שאלה יפה מאד.הנושא של רגישות לאחר מזון ופעילות גופנית הוא דבר ידוע.השאלה מדוע יש כאלה שאינם יודעים נובעת מפני שאי אפשר לדעת הכל ותלוי את מי שואלים!
בגדול אסור לאכול פיצוחים וסםרט אסור לבצע לפחות 3 שעות אחרי ארוחה! את יכולה לקחת כדור אנטיהיסטמיניקה כשעתיים לפני ספורט.אם את דוברת וקוראת אנגלית תוכלי למצא חומר כשתקישי EXERCISE INDIUCED ANAPHYLAXIS
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסוי למזרון, לכר ולשמיכהצפי14/04/2010
אני מחפשת מידע איפה אפשר לרכוש את הכיסויים נגד אבק למזרון, לכר ולשמיכה. הבן שלי משתמש בזה כבר כמה שנים וזה מאוד עוזר לו אבל קניתי אותם בארה"ב. איפה בארץ ניתן לקנות אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפי
ד``ר בן רנר14/04/2010בחברת תרופארם בנתניה יש כתובת בפורום הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפי
ד``ר בן רנר14/04/20100522750737
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטון cgמירה14/04/2010
אבקש עזרה נואשת לתכשירים אשר אינם מכילים קטון, כגון שמפו, מרכך, סבון רחצה, תכשירי טיפוח לפנים,מזון? ובכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירה
ד``ר בן רנר14/04/2010שלום.הנושא של רגישות לקטון נראה לי הכי פופולרי בפורום.דפדפי ותמצאי.הצעתי עזבי את זה לא תמצאי את החומר בכיתוב על המוצרים.חיי חיים רגילים.הקטון אינו חשוב כל כך ולדעתי יש הגזמה ברגישות לקטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירה
אורית15/04/2010שלום מירה,
גם אני נמצאתי אלרגית לקטון, וכפי שכתב לך ד"ר ורנר בפורום זה יש התכתבות על הנושא.
ישנה רשימה של מוצרים שד"ר טפליצקי בדק את המרכיבים הרשומים עליהם ונמצאו ללא קטון.
מתוך הרשימה אני משתמשת בתחליב רחצה של דאב מסדרת go fresh בריח מלפפונים ותה ירוק, והוא מתאים לי. בכל מקרה, ד"ר טפליצקי ממליץ לנסות כל מוצר על שטח קטן כי לפעמים אין דיוק במה שרשום על האריזה.
שמפו עדיין לא מצאתי, ניסיתי את השמפו מהרשימה של ד"ר טפליצקי - creama בריח פסיפלורה. הוא לא טוב לי. אני משתמשת בינתיים בשמפו תינוקות של ג'ונסון, אין לו תופעות לוואי אבל הוא עדין מידי.
לאחרונה המליצו לי על מוצרים של "ללין". ניסיתי את קרם הלחות וסבון פנים (בבקבוק). מוצרים אלו גם כן לא גרמו לי לתופעות לוואי. שווה לנסות מוצרים נוספים של "ללין".
אשמח לדעת אם מישהו מכיר שמפו ללא קטון ומוצרים נוספים (בעיקר מוצרים קוסמטיים).
בברכה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטון מעצבן
רינה16/04/2010גם אני אלרגית לקטון, כבר שנה שאני יודעת על האלרגיה, זה לא כל כך פשוט.
אני כל הזמן מנסה תכשירים, משתגעת מזה ומשגעת את כל הבית. עכשיו יש לי פריחה איומה על הפנים.
זה לא נעים ... אבל זה גם לא סוף העולם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטון מעצבן ISOTHIOZOLINONE
ד``ר ולרי טפליצקי18/04/2010שלום רינה,
תסתקלי בשיחות הקודמות רשימת המוצרים עם ובלי קטון.
חשוב לדעת שברשימת המרכיבים אף פעם לא כותבים קטון בשם זה.
במוצרים יש לחפש חומר בשם ISOTHIOZOLINONE.
הרשימת המוצרים תמצאי באתר שלי n-allergy.info, במדור תשובות ושאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות-
רינה18/04/2010לפי דעתי, כל האלרגים כמוני צריכים לעבור לקומסטיקה טבעית, אין ברירה.
קראתי שמערבבים קטון עם חומר שנקרא פרופילן גליקול, כשרק השם של הפרופילן מופיע ברשימת הרכיבים (קניתי לעצמי שמפו לתינוקות של ד"ר פישר). לא תמיד מציינים את הימצאותו של הרכיב שאתה אלרגי אליו.
השורה מהמאמר:
KATHON 893 - It is supplied as a 45 percent active liquid in propylene glycol.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק 2 שאלות בנושא אלרגיהאינגה13/04/2010
פעם אחת כשהייתי בתקופת מבחנים והיה לי אף סתום השתמשתי באוטריוין ומאז יש לי אלרגיה כבר שנתיים ובכלל לא ברור אם התרופה נגד אלרגיה עוזרת לי כי יש לי אף סתום ולפעמים יש לי תחושה שאני הולכת להיחנק בשינה בגלל שהאף כל הזמן סתום . כשתקופת האלרגיה עוברת הכל חוזר לנורמה יש לי רק 2 שאלות בנושא 1. האם יש מצב שהאלרגיה תעלם כמו שהיא הגיע ? (הרי הכל זה בגלל שימוש באוטריוין שבמקום לעזור הזיק לי) 2. התרופה שאני לוקחת {ושלא בטוח שעושה משהו כי לא ממש ברור לי אם האף פתאום נושם לבד ואז נסתם שוב או בגלל תרופה ) שם התרופה לורטדין בשנה שעברה ניסיתי 2 תרופות השנה הרוקחים מציעים רק את זאת אז השאלה אם יש תרופה שמשפיע מהר על פתיחת אף סתום כי הלורטדין הזה לוקח לו שעות אם בכלל עד שיש ממנו תועלת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק 2 שאלות
ד``ר בן רנר14/04/2010האוטריוין לא גורם לאלרגיה .יש לבצע תבחינים ע,מ לאבחן.לורטדין טוב אך לא לאף סתום.נסי קלרינז ותרסיסי אף סטרואידלים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אינגה14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מופיעה אלרגיה לחתוליםאלכס בריל13/04/2010
האם אלרגיה לחתולים מופיעה מיידית, או זמן קצר ביותר, לעת המפגש עם החתול, או שמא מאוחר יותר.
האם יתכן שלאחר שהייה רצופה בחברת חתולים ללא תופעות אלרגיות כלשהן, האלרגיה לחתולים תופיע יומיים לאחר מכן?
בתודה וברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכס
ד``ר בן רנר13/04/2010שלום
האלרגיה לחתולים תופיע לרב מידית זמן קצר אחרי החשיפה ולא לאחר יומיים.יתתכן ונשארו שערות
על הבגדים.ניתן לבדוק ורצוי בתבחיני עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)