מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מכשירים לטיהור אויר עוזרים ?יוני אידלסון24/04/2010
אני סובל מאלרגיה לקרדית האבק
ראיתי מכשירי טיהור אבק אלקטרוניים
האם הן יכולים לעזור ?
האם למישהו יש נסיון ?
תודה ֿ
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מכשירים לטיהור אויר עוזרים
ד``ר ולרי טפליצקי25/04/2010שלום יוני,
רצוי מכשירים שעובדים עם פילטרים לסינון ולא עם יונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לפריחת עץ האגוזאביב23/04/2010
מזה 4 שנים אני אלרגי לפריחה של עץ האגוז
נתנו לי כדורים היסטזין. איירוס.ושום דבר לא עוזר
עיזרו לי משום שבעוד כיומיים לערך מתחילה הפריחה ואיתה הסל שלי
בתודה אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לפריחת עץ האגוז
ד``ר ולרי טפליצקי25/04/2010שלום אביב, איך נעזור לך דרך האינטרנט?
צריך לקחת תרופות אחרות, כמו טלפסט, אהיסטון, ספריי לאף פליקסונז ושילובים וניתן גם לשקול לתת לך זריקת דיפרוספן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאיפור קבועלי23/04/2010
היי,אני עושה איפור קבוע בשפתיים מזה כשנה,ובמכון טוענים שהחומרים טבעיים לגמרי ואין שום סיכוי לפיתוח אלרגיה.
אני אלרגית להמון דברים: משחות לפצעים (קלירקס)שמנפחת לי את כל הפרצוף ועושה לי גרב ואדמומיות,לקים ועוד כל מיני דברים.
עד עכשיו היה בסדר גמור,למרות שאני סובלת די הרבה מסחרחורת ובחילות פה ושם ואף פעם לא קישרתי. אבל לפני כמה ימים עשיתי שוב טיפול ומאז אני עם בחילות שהולכות וחוזרות.
יכול להיות שמדובר באלרגיה לחומר של האיפור אפילו שזה מחומרים טבעיים כמו שהם טוענים? ואם כן,האם אלרגיה לזה לא אמורה להתבטא דווקא על העור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאיפור קבוע
ד``ר ולרי טפליצקי23/04/2010שלום לי,
אלרגיה לאיפור קבוע תתבטא קודם כל בעור באיזור הטיפול.
בחילה זה הסימן הספציפי לאלרגיה, יש לה הרבה סיבות, בד"כ קשורות לקיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילה זה לא הסימן הספציפי?
לי23/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאבק שמלווה בשיעול וליחהמירי22/04/2010
הנני עברתי 2 הריונות עם אלרגיה שהתבטאה בשיעול וליחה שהתמשכה בכל הריון כ-4 חודשים.
השיעול היה כ"כ חזק שהייתי מגיעה לידי הקאה ומבריחת שתן.. שום תמיסות הומופאטיות לא עזרו לי ואינלאציות למינהן ,עד ששמעתי ,שאם שותים מס' טיפות שמן אקליפטוס עם קצת מים מס' פעמים ביום יש הקלה בהוצאת הליחה וכך עשיתי, זה עזר לי במקצת.
לאחר ההריון השני ניגשתי לאלרגולוג והוא אבחן לי שאני אלרגית לקרדית האבק, טיפלתי כ-3 שנים בחיסונים והאלרגיה פשוט חלפה לה.
כיום אני בהריון שלישי ושוב פעם זה חזר לי , וטרם התחלתי את הטיפול בשמן האקליפטוס אך.
השאלה שלי מדוע זה מגיע רק בהריון והאם יש עוד דבר מה שיכול לעזור באופן משמעותי באלרגיה הזו מלבד אקליפטוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאבק שמלווה בשיעול וליחה
ד``ר ולרי טפליצקי23/04/2010שלום מירי,
החמרת תופעות אלרגיות בהיריון זאת תופעה מוכרת,
הטיפול הוא בד"כ עם תרופות נגד אלרגיה ואם צריך גם משאף לריאות. כדאי לפנות לאלרגולוג ולהתאים טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה וצילום חזהתולי22/04/2010
שלום.עשו לי צילום חזה כי יש לי אסטמה קשה(רנטגן)והכול יצא תקין.כבומן שאני שמחה אבל התחלתי לחשוב שאולי היתה טעות בבדיקה.יש הסבר לכך?
ושאלה נוספת-קראתי שיש תרופות שגורמות לדלקת בריאות(תסנין)-האם מדובר על תרופות נגד דלקת(לא סטראוידי)שהרופא הזהיר אותי כול כך מהם או צריך להזהר גם מתרופות אחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה וצילום חזה
ד``ר ולרי טפליצקי23/04/2010שלום תולי,
אין טעות, מחלת אסטמה אינה גורמת לשינוים בצילום חזה,
דלקת ריאות לא קשורה לאסטמה. יש תרופות רבות שיכולות לגרום לתסנין בריאות, בינהם גם תרופות נגד דלקת. אך זה סיבוך נדיר מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לא תרופתי לאלרגיה עונתיתאריאל22/04/2010
אני סובל מאלרגיה עונתית כבר כמה שנים טובות ומשתמש באנטי-היסטמינים למיניהם לטיפול בתופעות. אולם, באביב הזה אני אני כבר ממש סובל כל הזמן ונדרש להשתמש באופן קבוע בתרופות הללו, שגם רמת יעילותם פחתה במידה ניכרת. הייתי רוצה לדעת אילו אלטרנטיבות לטיפול ישנן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאל
ד``ר בן רנר22/04/2010שלום
הטיפול היחידי הם החיסונים ,אימונוטרפיה,אותם ניתן לקבל במרפאות האלרגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לפרחים - בעיות אסטמהרחל22/04/2010
שלום רב,
יש לי אלרגיות רבות לצמחים ואבק מאוד קשה, כמעט כל השנה עם תופעות אסמטיות, אף סתום כרוני.
בבית בן-זוגי מאוד אוהב פרחים, צמחים וכן פרחים שגדלים בשדות מביא לבית. אני מרגישה שזה מאוד משפיעה לרעה. הוא טוען שזה בבית לא בעייתי, כי גם בחוץ אני חשופה לזה. אני לא יכולה לנשום כבר הרבה זמן. האם מומלץ בבית לדאוג לסביבה סטרלית כמה שיותר או שהצמחים לא משפיעים?
תודה,
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל
ד``ר בן רנר22/04/2010שלום
במידה וזה מפריע לך יש לפתור בן שניכם .אין ספק שזה מפריע לך ועליו להתחשב בכך.לא צריך סביבה סטרילית ולא צריך להגזים.אני בטוח שפרחים פחות ריחניים לא יגרמו לבעיה..חוץ מזה ייתכן והאסטמה והנזלת שלך לא מאוזנות ולכן את סובלת.עם טיפול נכון ישתפר הכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלב?אפרת21/04/2010
בתי בת 4 וחצי חודשים, מוזנת בעיקר מהנקה ומבקבוק תמ"ל פעם ביום, שמתי לב כי 5 דקות לאחר שמסיימת לאכול בקבוק מופיעה פריחה בעיקר מסביב לפה אך גם מעט על הבטן, הגב והרגליים, יש לציין כי הפריחה עוברת לאחר כשעה וכי פרט לכך נראה כי היא מרגישה טוב.
רופאת הילדים ייעצה לי להחליף לתמ"ל על בסיס סויה, אך הבנתי שהוא לא הכי מומלץ...
האם כדאי לפני לנסות תמ"ל ללא לקטוז? או שהפריחה מצביעה על אלרגיה לחלבון החלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב?
ד``ר ולרי טפליצקי22/04/2010שלום אפרת,
אפשר כבר בגיל הזה לבצע טסטים אלרגיים אצל אלרגולוג ולברר האם התינוקת אלרגית לחלבון חלב פרה. לנסות תמ"ל ללא לקטוז גם אפשר, אך לא מדובר בחשד לרגישות ללקטוז. רגישות ללקטו גורמת לבטן תפוחה ושלשול. אפשר גם לעבור לפורמולה צמחית על בסיס סויה.
כדי לא להתבלבל מכל השינוים מומלץ להבדק קודם כל אצל אלרגולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לכדורי אלרגיהנופר20/04/2010
שלום, בעבר הייתי אצל רופא אאג בתלונות על נזלת כרונית ולאחר נשיפה על כלי ברזל כזה הוא אמר שיש לי אלרגיה. הוא נתן לי תרסיס ספריי, אך לצערי הדבר לא עוזר. בימים אלה חזרה הנזלת הכרונית לתקוף במלוא עוצמתה, ואני לא מדברת רק אף סתום אלא דליפה בלתי פוסקת, ולצערי אין לי זמן מיידי לגשת לרופא אאג, האם יש כדורים שניתן לקנות ללא מרשם רופא שיעזרו לי?
תודה מראש
נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופר
ד``ר בן רנר21/04/2010שלום
אני לא מכיר מכשיר ברזל שמזהה אלרגיה.!!!
את יעולה לקנות כדור לורסטין ללא מרשם אחד ליום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקלקסןענת20/04/2010
בהריון, שבוע 11, עד לפני שלושה ימים טופלתי בקלקסן וקרטיה עקב הפלות חוזרות.
התחלתי להתגרד מאוד בנקודות ההזרקה, והופיעו כתמים אדומים שהעור עליהם נראה עם קשקשת. (הגרד בנקודת ההזרקה הופיע תמיד רק אחרי 48 שעות). אחרי שהגרד התפשט לכל הגוף, הרופא המטפל החליף לי את הזריקות לפרגמין.
בינתיים הספקתי להזריק פעמיים, ואמנם בינתיים נקודות ההזרקה עוד לא מגרדות, אבל הגוף ממשיך לגרד מאוד.
האם יש מה לעשות? האם יכול להיות שהגוף עדיין מגיב לקלקסן ובעוד כמה ימים זה יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ד``ר בן רנר21/04/2010שלום.
הפרגמין הוא פתרון כשזה עובד כשלא גם זה פסול.חכי מספר הזרקות ואם לא יעזור תצטרכי להפסיק ולהגיע אלי למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד עד נפיחות העורשלי19/04/2010
שלום,
אני בת 33 סובלת מזה כבר כ-שבוע ימים , בגרד באזור הצוואר והיידיים וכתפיים עד להתנפחות העור שזה ניראה כמו עקיצה של יתוש , אבל לאחר כמס' דקות זה עובר כאילו לא היה .
קבלתי כדור לאלגיה אבל זה לא עוזר .
ממה הגרד הזה ומה ניתן לעשות.
אשמח לתשובתכם האדיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
ד``ר בן רנר20/04/2010חג שמח
אמנם מבלי לראות לא ניתןלאבחן אך את יכולה להכפיל את מחנון האנטיהסטמיניקה.ברב המקרים התופעה נעלמת בדיוק כפי שמופיעה לאחר זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלביעל18/04/2010
שלום,
בני בן 5 חודשים, יונק בלבד.
בגיל שלושה שבועות החלו יציאות דמיות, הרופא הבחין כי הוא אלרגי לחלב ובעקבות האלרגיה אני הפסקתי לחלוטין אכילת מוצרי חלב.
בעוד חודש אני חוזרת לעבודה ולכן צריכה תוספת של חלב.
ניסיתי 15 cc של מטרנה צמחית ע"פ הוראתו של רופא הילדים, אך לאחר שעתיים הבחנתי ביציאה דמית. לאחר התייעצות עם הרופא, הוא נתן נוטרמגין.
בני שתה 15 cc מהנוטרמגין ושוב לאחר כמה שעות היו שתי יציאות דמיות.
לאחר יידוע הרופא הוא אמר להמשיך בנוטרמגין ואף להגדיל את המנה ל- 30 cc.
אני חוששת להגדיל את המנה ולהמשיך בנוטרמגין.
מהי עצתך? והאם יכולה להופיע תגובה של שוק בעקבות המשך נתינת הנוטרמגין?
אודה לך מאוד על תשובתך!
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד``ר בן רנר19/04/2010שלום.
אני בספק אם זו האבחנה.אציע לבצע תבחיני עור לחלב ובינתיים להניק.במידה ואין רגישות לחלב ניתן בהדרגה לחדש כלכלה.אם שלושת סוגי המזון גורמים לדמם זו לא הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגן כרית לאלרגיה לקרדיט האבקשרון18/04/2010
אני אלרגית לקרדיט אבק הבית. יש לי כרית נוצות שאני מאוד אוהבת ולא רוצה לוותר עליה, בשביל לפתור את בעית האבק חיפשתי מגן כרית. מצאתי באתר של ד"ר גב מגן כרית שכתוב עליו כי הוא מגן מקרדיט האבק. באתר אחר מצאתי מגן כרית הרבה יותר זול (30 ש"ח לזוג כריות לעומת 100 ₪ למגן אחד) מאותו ההרכב (100% כותנה), אך לא כתוב כי הוא מגן מקרדיט האבק. אני תוהה האם יש הצדקה להבדלים במחירים והאם המגן הזול אכן מגן מקרדיט האבק באותה המידה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד``ר בן רנר19/04/2010שלום.
תתקשרי ל יוסי 0522750737 מחברת תרופארם .לחברה זו תכשירים יעודיים לטיפול באלרגיות שונות כולל כיסויי כריות .הוא ידריך אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- igg3בר18/04/2010
שלום רב
רציתי לדעת בבקשה מהי המשמעות של ערכי igg3 שירדו בהפרש של חודש מ27 ל 25 ( שהמינימום בטווח הוא 28 ) מה בודקים נוגדנים אלו? האםיש קשר לאיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
ד``ר בן רנר18/04/2010שלום .ערך שלא אומר דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד אלרגי לחלב הגיב לנקניקית עוףמשפחת קריב18/04/2010
דר שלום
ביום ג' האחרון פונה לביה'ח קפלן ילד כבן 4 וחצי שאלרגי לחלב בלבד אחרי שהגיב תגובה קשה לאכילת נקניקית עוף של זוגלובק (ללא שנכנס לשאלת הכשרות, אם בכלל)
לאחר זריקת אפיפן בדרך וטיפול בביהח אושפז להשגחה וכיום משוחרר ומצבו טוב.
להזכיר כי לפני שנתיים בדיוק ארעו מס' מקרים של תגובה אלרגית בילדים אלרגים לחלב אחרי אכילת נקניקית פרגית ועוף של 'זוגלובק'. בבדיקת מעבדה נמצא אז שאריות חלב ברמה של 10.5 ממ'ג במוצר. (מופיע הרבה חומר באינטרנט על המקרים הקודמים)
יתכן בהחלט ששוב ישנה תקלה בחברה.
בהיותך רופא בתחום נבקש למען בריאות הציבור ערנותך למיקרים נוספים (במידה ומגיע ילד עם תגובה אלרגית לבדוק מה אכל ולא לשלול על הסף את האפשרות כי בנקניקיות היה שאריות חלב.
במידה ויאותרו מיקרים נוספים נשמח לו במקביל לעדכון משרד הבריאות ושרות המזון הארצי (שבוחנים את הענין ב 48 שעות האחרונות) תעדכן גם אותנו.בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריב
ד``ר בן רנר18/04/2010שלום .לפני שקובעים מסמרות יש לבצע תבחיני עור למזונות טריים.רק לאחר קבלת תשובות ניתן לדון לגופו של עניין.לעיתים חלבוני חלב נמצאים גם בבשר בקר.(למרות שאכל עוף).בכל מקרה יש רגישויות צולבות במשפחת המזון ולפני הסקת מסקנות דרושה בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בקשנו תשומת לב לאפשרות ש...
משפחת קריב20/04/2010לא קבענו מסמרות לדבר, רק בקשנו תשומת לב לאפשרות למיקרים נוספים. גם במקרה 'רמדיה' רק תשומת לב של מס' הורים ורופאים עצרו את הבעיה ולבטח מנעו מילדים נוספים להפגע.
לפני שנתיים מצאו קזאין בנקניקיות עוף של זוגלובק בבדיקות מעבדה והיו כ 5 מיקרים של ילדים שהוריהם דיווחו כי נפגעו.
השבוע נפגע ילד נוסף, הנקניקיות בבדיקות מעבדה במשרד הבריאות ומעבדת מזון.
כל שבקשנו הינו תשומת לב למיקרים הנוספים מאחר ומדובר בתעשית מזון המיצרת כמויות ענק.
חג שמח (בתקוה שכל הילדים האלרגים לחלב יעברו בשלום את ה'על האש' ולא יחשפו לשאריות חלב במוצר בשרי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)