מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה בתינוקחגית15/02/2010
לפני כארבעה ימי בני התעורר עם פריחה בכל הגוף.
לאחר ביקור אצל הרופא קיבל טיפות וכדורים ,
טיפות פנסטיל (7 טיפות 3 פעמים ביום)
כדורים - BETNESOL 0.5MG 2 (כדורים פעמיים ביום)
רוב הפריחה מתחת לפני העור, ישנם איזורים קטנים שמעט מרגישים את הנפיחות.
יש לציין כי אינני יודעת ממנה האלרגיה, שכן לא חידשתי לו כלום בחודש האחרון.
כיצד יתן להפטר מהאלרגיה ולזהות את הגורם לכך?
האם יש צורך בבדיקות דם לבירור? (הרופא אמר שאין צורך!?)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד``ר ולרי טפליצקי16/02/2010שלום חגית,
מדובר ככל הנראה באורטיקריה, אך תתכן גם פריחה אחרת. צריך לראות כדי לאבחן.
כדאי לפנות לאלרגולוג לאבחון האלרגיה האפשרית,
שימי לב לקשר למזון, פרות, במבה- צריך להיות קשר מיידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום ואלרגיה לכלב - תינוק בן 8 חודשדפנה14/02/2010
שלום רב,
בני בן 8 חודשים. לפני כחודשיים לאחר שנגע עם המצח שלו בכלב שלנו, מחצית מפניו האדימו מאוד(התחיל בקטן והתפשט) ויצאו לו קצת שלפוחיות. הרגישות עברה לאחר זמן קצר ושטיפה עם מים. אחרי זה היו עוד שתי תופעות דומות בקנה מידה יותר קטן (אבל גם משך זמן הנגיעה בינו ובין הכלב שלנו היה נקודתי בלבד).
האם התגובה יכולה להעיד על אלרגיה לכלב? וגם, לילד היה חום מספר פעמים בחודשיים האחרונים, הרופא טען שזה ויראלי. האם החום יכול להיות כתוצאה מהאלרגיה? ואם כן, האם צריכים להיות תסמינים נוספים (דמעות/קשיי נשימה/עיטוש)? האם זה משנה אם החום הוא 38 או גבוה יותר?
בתודה מראש,
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום ואלרגיה לכלב - תינוק בן 8 חודש
ד``ר ולרי טפליצקי16/02/2010שלום דפנה, חום זה לא סימן של אלרגיה,
פריחה זה כן סימן של אלרגיה, תבקשו הפנייה לאלרגולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה אצל בני בן השלושליאורה11/02/2010
שלום רב,
אצל בני בן השלוש הופיעה אלרגיה בצורת כתמים אדומים בתחילה נפוחים כמו עקיצות ואח"כ הופכות לאדומות כמו כוויה ונעלמות וכך מופיעות כל פעם בחלק אחר של הגוף.
בתי הבכורה אובחנה כאלרגית לחלבון ביצה מגיל שנה עד גיל שלוש ובגיל שלוש זה חלף.
קיבלנו טיפול 4 מ"ל סירופ אריוס ל- 5 ימים.
למה פתאום (משום מקום) יכולה להתפתח אלרגיה ועוד בעונה הזו של השנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאורה
ד``ר בן רנר13/02/2010לדאבונינו אלרגיות מופיעות עם הזמן וגם נעלמות .ביחוד בגי ל ילדות. לאבחון פני למרפאה אלרגית להסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקובלטערן10/02/2010
הובחנה אצלי אלרגיה לקובלט .
ממה עלי להימנע ?
האם הקובלט מצוי גם במזון ?
יש לי יובש קשה בכפל יד שמאל - האם יש קשר לקובלט ?
בדיקות עור שללו ממצאים והפנו לאלרגיה.......
אני בא במגע יומי עם מתכות......
מה עושים ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
ד``ר בן רנר13/02/2010קובלט היא מתכת והרגישות מופיעה יחד עם מתכות אחרות כגון ניקל כרום .הדרך היחידה היא המנעות.בנוסף רצוי לבדוק את הקשר של התוצאה למצבך,ייתכן ואין קשר.במזון אין קובלט! זה רעיל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיח מגורהלי08/02/2010
עשיתי באיכילוב בדיקת כיח מגורה ואלו התוצאות :
neutrophils N -297 74.25%
eosinoplhis 0%
mast cells 0%
lymphocytes N-46 11.5%
mecrophages N-57 14.25%
CD3=total t cells
CD4=holper t cells
CD8=soppressor\cytotoxic t cells
CD4\CD8=helper\supperssor ratio
הערות:בספירה דיפירציאלית:נאוטרופיליה ללא% אאוזינולפיליה.....בדיקת lipid laden macrophages=(+) 38 score חיובי חלש.
לא תומך באבחנה של gerd.
neutrophilic lnfammation
דרושים פרמטרים קליניים נוספים לקביעת אבחנה.
יש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים ואני לא יודעת מה אומרים התוצאות אנא עזרה בבקשה.יש לציין שכל שאר בדיקותי תקינות .תפקודי ריאות תקין מטכולין שלילי.לב תקין. בלוטה תקין.אלרגיה בדיקות עוריות תקין.ראסט תקין.וזאת הבדיקה האחרונה שעשיתי,ועדיין יש לי שיעול כרוני וקשיי נשימה לעיתים במיוחד בלילה,אנא עזרה בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר
ד``ר בן רנר08/02/2010לא צריך להלחץ.הבדיקה הזו בודקת את הרכב אוכלוסיית התאים בכיח.בבמקרה שלך יש תאים לבנים (נויטרופילים)ברמה שווה לריכוז בדם כך שאין בתוצאה ממצא מיוחד.ייתכן זהום קל אך לא יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לי11/02/2010קודם כל תודה רבה על העזרה.
ורציתי לשאול בבקשה יש לי תור לרופא רק בעוד שבוע וחצי האם זה סובל דיחוי?וגם רציתי לשאול מה הטיפול לזיהום הקל הז ואם בכלל צריך?והאם בבדיקה הזו גם נשללו המחלות אסתמה וברונכיט או משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?????
לי15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
לי21/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהר
ד``ר בן רנר23/02/2010סליחה על האיחור בתשובה.לא בוער כלום וניתן לחכות.לא ניתן לשלול ויש להתייחס לתלונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאלכוהולאליסף וינברגר07/02/2010
שלום אני אליסף גבר בן 24.
כאשר אני שותה אפילו מעט יין אני מתחיל להיתגרד ואדמומיות מופיע בכל הגוף האם יש פיתרון לאלרגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וינברגר
ד``ר בן רנר08/02/2010איבי נתן עליו השלום היה משדר מהספינה שלו את המשפט "שתו מים" זה הפתרון.אין טיפול לתופעה אך היא עלולה לחלוף מעצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול ללא סיבה מוגדרתאתי06/02/2010
שלום
אשתי סובלת מזה כ3 חודשים מהתקפות שיעול, היינו אצל מומחה לאלגייה והטיפול לא עזר.
גם בעבר , מדי שנה סבלה משיעול שיחסנו אותו לאלרגיה כלשהיא, השיעול תמיד נעלם מעצמו לאחר מספר שבועות. הפעם לא רק שלא נעלם, אלא גם מחמיר והולך, היא כבר אינה מצליחה לישון בלילות וכל שרירי הגב כואבים מרוב שיעול. הטיפולים שמנסה רופא המשפחה נראים לי כיריות באפילה.
שאלתי היא לאיזה סוג מומחה כדאי לנו לפנות(גם המלצה תתקבל בברכה), אולי מומחה לדרכי הנשימה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול ללא סיבה מוגדרת
ד``ר ולרי טפליצקי07/02/2010במקרה של שיעול ממושך בד"כ פונים לאלרגולוג ורופא ריאות.
כדאי גם לבצע צילום חזה וסינוסים.
כמעט תמיד ניתן להגיע לפתרון של הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחתולים?סי05/02/2010
יכול להיות אלרגיה לחתול אחרי כמה שנים שהוא חי בבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחתול אחרי כמה שנים
ד``ר ולרי טפליצקי07/02/2010בהחלט כן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לחתול חדש
ורד11/06/2010מזה 17 שנים אנחנו מגדלים חתולים (המבוגרת בינהם בת 17) והיו לנו 6 עד לא לפני כחודש כשאחד מהם נפטר.
אימצנו שני גורים חדשים וגור נוסף נמצא אצלנו באומנה כחודש. מאז שהם אצלנו הבחנתי כי בזמן שאני בבית (איתם בחדרף כיהם מופרדים מהבוגרים בינתיים) הופיעו אצלי גירויים בעיניים, עיטושים רבים, נזלת בלתי פוסקת, שיעולים והרגשה של קשיי נשימה עם ציפצופים וחירחורים של ליחה כבדה, ממש כמו בברונכית, אני מעשנת אבל לא בבית ולא יותר מ-5 סיגריות ליום, האם יכול להיות שפיתחתי אלרגיה לחתולים החדשים?
איך אפשר לבדוק את זה?
אודה לך על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד
ד``ר בן רנר14/06/2010שלום ורד
פתחת רגישות לחתולים . הטיפול הוא חיסונים גשי למרפאה אלרגית לקבלת הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות הלוואי של הזריקות
נירה20/06/2010שלום,
אני פיתחתי אלרגיה חריפה לחתולים,
וממש רוצה לקבל את החיסונים,
אבל מפחדת מתופעות לוואי -
איזה חומרים יש בזריקות האלה?
איך זה משפיע עליך, לטווח הארוך ולטווח הקצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנירה
ד``ר בן רנר20/06/2010אין בעיות בד"כ. לעיתים יש תופעות לוואי של נפיחות מקומית באזור ההזרקה אבל לרוב לא יותר מזה .אין ממה לפחד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בעור ברזל וויטמין Dנתן05/02/2010
שלום
מזה כמה חודשים יש לי רגישות בעור כולל בבטן ובגב
בבדיקות דם נמצאה רמה גבוהה של IgE ושל אאיזונופילים
בנוסף התגלו עכשיו מחסורים בויטמין D ובברזל
האם זה קשור
מה עלי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בעור ברזל וויטמין D
ד``ר ולרי טפליצקי07/02/2010אין קשר ישיר בין הפריחה ומחסורים בויטמין D ובברזל,
רמה גבוה של IGE ואוזינופילים מצביע על אפשרות של אלרגיה לאלרגנים נשאפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאבקהילה04/02/2010
שלום רב, חבר שלי סובל מאלרגיה לאבק בערך מגיל 3, היום הוא בן 26 ולאחר שניסה כמעט הכל, כולל טיפולים וכדורים שונים - המצב לא משתנה. הוא חיי כל חיו בבית מאוד מאוד נקי, הקפידו על תזונתו (כולל לא מוצרי חלב וכדומה) ואפילו הוא עבר את תקופת הצבא דיי בסדר יחסית לחייל קרבי. היום המצב הוא שכמעט כל 5 ימים יש לו התקף שמלווה בדרך כלל בנזלת, התעטשויות ועיניים צורבות. האם יש עוד פתרונות יצירתיים שניתן לטפל בהם? הוא לקח כדורים עד לא מזמן (לצערי אינני יודעת את שמם) וגם הם כבר הפסיקו לעזור כי הגוף שלו דוחה אותם. הוא אדם יחסית בריא, מתאמן 4 פעמים בשבוע, ומאוד נקי בסביבתו...
אשמח לעזרתכם,
בתודה מראש
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאבק
ד``ר ולרי טפליצקי07/02/2010שלום רב,
במקרה שלו כדאי מאוד לפנות לאלרגולוג. לבצע טסטים ולמצוא את כל הרגישויות פרט לאבק ולהתאים טיפול תרופתי ויתכן גם טיפול חיסוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסמה של העורויקי03/02/2010
שלום רב,
לבני בן 4 החלה פריחה מאחורי הברכים וגם בבטן.
ביום ראשון פנינו לרופאת ילדים שאבחנה אסמה של העור נתנה טיפול באריוס 2.5 CC ליום.
ברצוני לציין כי ביום ראשון על הבטן היה ממש מעט פריחה ואילו היום ( יום רביעי ) החלה החמרה וכל הבטן כולל החזרה מלאים בפריחה מגרדת , כואבת ושורפת.
היום ( יום רביעי ) פניתי שוב אולם רופא ילדים אחר וציינתי בפניו שחלה החמרה אך הוא אמר להמשיך את התרופה ואת הקרם צטומקרוגול.
יש לי תחושת בטן כי המצב החמיר בעקבות לקיחת התרופה האם להפסיק את התרופה ??אני ממש מודאגת ולא יודעת מה לעשות.
צירוף מקרים מוזר נוסף כי ביתי בת 2.7 גם קיבלה פירחה אולם שונה ונקודתית גם היא אובחנה כאסמה של העור וקיבלה טיפול של פניסטיל המצב שלה לא השתפר ולא החמיר?
האם האבחנות נכונות ?
אודה לתשבותך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה מגרדת
ד``ר ולרי טפליצקי07/02/2010שלום רב, קודם כל צריך לראות את הפריחה כדי לאבחן. לא כל פריחה היא בגלל אלרגיה. יש גם מחלות אחרות למשל סקביאס או גרדת שהיא מחלה מדבקת ויכולה לעבור מילד לילד.
לבדיקת האלרגיה כדאי לפנות לאלרגולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה וחולשהדנה03/02/2010
ערב טוב.
שמי דנה ולפני 10 ימים פיתחתי אלרגיה בפעם הראשונה איני יודעת למה בזמן העבודה .רק שיום לפני בערב סיימתי טיפול בצפורל . נתנו לי כדורים של פרדניזון 40מ"ג וטלפסט ל5 ימים מכוון שהיתה אורטיקריה ממש מפושטת בכל הגוף .סיימתי טיפול מזה 5 ימים אבל היו לי גם משך לקיחת הכדורים וגם עכשיו עדיין חולשת שרירים ,טכיקרדיה עד 140 במאמץ קטן כמו הליכה או עליה במדרגות ותחושת ריחוף .עשיתי בדיקות דם תקינות .המוגלובין ובלוטת תריס תקינים ואין פגיעה כלייתית או כבדית .ואמרו לי לעשות אקו לב .לציין שאין בעיות לבביות ואני בריאה בדרך כלל .השאלה האם מהתרופות זה יכול להיות ?ואם לא ממה זה יכול להיות ?וכמה זמן זה אמור להמשך ?אני מיואשת
בתודה מראש ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה וחולשה
ד``ר ולרי טפליצקי07/02/2010שלום רב, יש לך אורטיקריה.
זאת מחלה שיכולה להימשך מספר חודשים וגם שנים,
כדאי בהחלט לפנות לאלרגולוג כדי להתאים טיפול, לבדוק את כל הרגישויות וכדי שתוכלי להימנע משימוש בסטרואידים במינון גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה מאוחרתדנה02/02/2010
האם יכול להיות שפיתחתי אלרגיה לחתול לאחר שנה שהוא אצלי?
הסימפטומים הם: התקפי התעטשות לא נפסקים ונזלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחתול
קרן03/02/2010ראשית , האלרגיה היא לקשקשים ש ל החתול , ייתכן והחתול צבר כעת ייותר ממה שהיה
בהחלט ייתכן שפיתחתם את האלרגיה רק לאחרונה , ( אלרגיות מתפתחות עם השנים גם בגלל מערכת חיסון חלשה כתוצאה מתקופת לחץ) הסיפטומים שתיארת בהחלט מאפיינים אלרגיה שכזאת , לי בנוסף יש גרד בעניים ובאף כשאני בקרבת חתולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
ד``ר בן רנר03/02/2010רגישות מתפתחת עם הזמן וחשיפה חוזרת.קל לבצע תבחין לאישור האבחנה במרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בטיפות עיניים - ZADITENענת02/02/2010
שלום רב,
בזמן ביקור אצל רופאת עיניים נצפתה תגובה אלרגית בשתי העיניים (מתחת לעפעפיים).
בהמשך להחלטת הרופאה הנני משתמשת מזה 3 ימים (פעמיים ביום) בטיפות עיניים
Ketotifen as fumarate) ZADITEN ).
הנני בשבוע 4 להריון ורציתי להתייעץ באשר לבטיחות שימוש בתרופה זו (נרשם לפעמיים ביום למשך שבועיים).
אודה לתשובה בהקדם,
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות עניים
קרן03/02/2010בעלון המוצר אין התווית נגד - כלומר אין הגבלת שימוש בזמן ההריון - כאשר קיימת הגבלה כזאת הם מחויבים לציין העלון המוצר ובכל מקרה תמיד תיידעי את הרופא שתלכי אליו במהלך ההריון
שהינך בהריון
טיפות אלה מכילות אנטיהיסטמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתווית נגד
ענת03/02/2010תודה על התגובה,
אך בעלון מצויין שעל הנשים בהריון להיוועץ ברופא.
היות ולא מדובר ברופאה קבועה אלא תורנית שהגיעה מבי"ח, אין כל אפשרות ליצר עמה קשר.
אודה לתגובת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות בעת ההריון
ד``ר ולרי טפליצקי03/02/2010שירות ייעוץ לנטילת תרופות בעת ההריון ובעת ההנקה
מרכז רפואי רבין מעמיד לרשותך שירות ייעוץ בנושא נטילת תרופות בעת ההיריון ובעת ההנקה. השירות ניתן ללא תשלום ופועל בימי א' עד ו' בין השעות 14:30-07:30. טל': 03-9376911* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לממסיםרוני02/02/2010
שלום רב!
שמי רוני בן 42.
במסגרת עבודתי כנגר ,אני עובד עם חו מרים כימיים,ובכל יום שאני עובד עם דבק מגע ,או עם מדללים כלשהם במהלך צביעה,אני סובל מקוצר נשימה קשה,ובאותו לילה אני מתעורר מהרגשה של מחסור באויר. שאלתי היא: האם זו אלרגיה ? ואם כן,האם יש תרופה לאלרגיה זו?
אודה לך אם תענה לשאלתי.
בתודה מראש רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לממסים
ד``ר ולרי טפליצקי03/02/2010נכון, זאת יכולה להיות אלרגיה או רגישות. יתכן ויש לך אסטמה סמויה שמחמירה במצבים מסוימים. קיים טיפול להתקפי אסטמה וטיפול מונע. תבדוק הוראות בטיחות במקום עבודה, תשתמש במסכה לאף ופה כשאתה עובד עם חומרים נדיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)