מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לריחות חזקים...ויק מאקי05/01/2010
לפני כ5 שנים הלכתי לרופא עיניים להיבדק לגבי אודם בעיניים הרופא בדק אותי ואמר לי שכנראה יש לי אלרגיה לריחות חזקים והמליץ לי לא לשים בשמים ולהיתקלח עם סבון ללא ריח ואכן עשיתי מה שהוא אמר לי והיום אני כבר בן 21 האודם בעיניים נשאר אבל הורגשה הקלה ורציתי לדעת אם יש היום טיפול לזה כי זה מאוד מעיק במיוחד שאני נמצא במקומות ציבוריים כגון פאבים ומועדונים ששם אני מריח המון ריחות של בשמים ועשן סיגריות וזה גורם לעיניי להיות יותר אדומות ולגירוד באף בקיצור לא נעים בכלל...
האם יש טיפול לאלרגיה מהסוג הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לריחות חזקים...
ד``ר ולרי טפליצקי05/01/2010כדאי לך להיבדק אצל אלרגולוג ולאבחן את כל הרגישויות הרלוונטיות כולל רגישות לאבק ואבקנים.
הטיפול התרופתי במקרים האלה הוא מאוד יעיל וכולל כדורים אנטיהיסטמיניים וטיפות עיניים אנטיהיסטמיניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלב פרהאיליי04/01/2010
שלום רב,
בני בן השנתיים וחצי ביצע בדיקה לזיהוי אלרגייה לחלב פרה, להלן התוצאות:
0 : 0.00-0.34
I : 0.35-0.69
II : 0.70-3.49
III : 3.50-17.49
IV : 17.5-52.49
V : 52.5-99.99
VI : >=100
האם תוכל לומר לנו מה זה אומר? ומה המשמעות?
תודות רבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב
ד``ר ולרי טפליצקי05/01/2010הנתונים שרשמתם אינם מכילים תוצאה של הבדיקה אצל הבת.
אלא רק ערכים לפירוש של התוצאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת אלרגיה לחלב לבת שלושגילי04/01/2010
שלום.
בתנו בת השלוש אובחנה כאלרגית לחלב בגיל שנה.
עכשיו עשינו לה בדיקה נוספת והתוצאה הייתה:
MILK (COW) 0.07 KUA/L ( 0.00- 0.35)
IGE 14.64 IU/ML ( 0.00- 145.00)
יש לנו תור לבדיקת תגר לחלב אצל הרופאה ב 19/01/09 (היא בחופשה עד אז).
ואנו מאוד סקרנים לדעת בינתיים מה ניתן ללמוד מהבדיקות הנ"ל.
תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת אלרגיה לחלב לבת שלוש
ד``ר ולרי טפליצקי05/01/2010הבדיקה הזאת שלילית לאלרגיה לחלב פרה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לfragrenceשרית02/01/2010
אני מטפלת מזה מס' שנים בעיסוי,בעבודתי השתמשתי גם בשמנים ארומטים.לפני בערך חצי שנה התחיל אודם בידיים וגרד נוראי עד כדי מצב שלא יכולתי לעבוד.ביצעתי טסטים ברמב"ם והתברר שאני אלרגית לחומר ששמו ציטרל,כלומר אסור לי לגעת בכל מה שיש בו ריח.בבסיסי אני אסמטית , אבל במצב דיי קל.
מה עושים? איך חיים בצורה הזו?. האם יש כפפות שניתן איתן לבצע את עבודות הבית ולמשל פעולה פשוטה כמו שטיפת כלים?בעבודתי כרגע משתמשת בשמן ללא ריח, אך האם אנשים שמגיעים לטיפול מבושמים משפיעים לי על מצב הידיים? יש טיפול לבעיה?? ממש אובדת עצות .
מחכה לתשובות, תודה שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בושם
ד``ר ולרי טפליצקי03/01/2010כפפות מהוות הגנה מצויינות לכפות הידיים בעבודות בית ועבודה מקצועית. מגע ישיר עם בושם תשפיע לרעה, מגע עם עור מבושם של המטופלים ישפיע כנרא הרבה פחות אם בכלל.
הטיפול הוא קודם כל הימנעות ממגע עם בושם.
במקרה של התלקחות, אודם וגרד ידיים מטפלים עם משחת סטרואידים מקומית וטבליות אנטיהיסטמיניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לבושם ולמטהר אווירד``ר בן רנר02/01/2010
בכל פעם שאני נחשף לריח בושם או מטהר אוייר
מתחיל לי כאב ראש לשון רדומה פצעים שמופיעים על הלשון
לחיים רדומות היתעתשות ועוד מיני סימפתומיים מוזרים
אשמח לשמוע אם ישנו פיתרון
דורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורון
ד``ר בן רנר02/01/2010אציע לפנות למרפאה אלרגית כי לתלונות אין מכנה משותף.פרודות החומר מתפזרות באוויר ונעלמות תוך מספר שניות בחלל לכן לא מובן לי ענין הפצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנראה אלרגיה עדינה לחלבלולי01/01/2010
שלום
בני בן 9 חודשים וברצוני להפסיק עם ההנקה עקב החזרה לעבודה . יש לציין שבתחילת ההנקה הייתה לו תפרחת סביב הפה והלחי לאחר כל הנקה
ניסיתי מטרנה והוא הקיא לאחר מס' טפות ( לא רצה את התחליף נגעל ממנו ) והייתה לו תפרחת סביב הפה שנעלמה לאחר 20 דק בערך
יש לציין שכל ילדי לאחר הנקה הקיאו את התחליף מס' פעמים אך התרגלו וכבר לא הקיאו ולא הייתה להם תפרחת כמו שלו יש
ניסיתי לתת לו מעדן גמדים והוא אהב ואכל אך הייתה לו תפרחת סביב הפה וקצת בלחי שנעלמה לאחר 20 דק בערך אך הוא לא הקיא
האם כדאי להמשיך לו והוא יתרגל לכך כמו שלהנקה הוא יתרגל .?.??
הבת של אחותי הייתה לה תפרחת נוראית לאחר אכילת חצילים מטוגנים , אך הילדה אהבה לאכול זאת ואחותי לא מנעה ממנה וזה עבר לבד
אם התפרחת ממוצרי חלב עוברת האם כדאי להמשיך לו עם זה ?????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולי
ד``ר בן רנר02/01/2010קראי את התשובות לשאלות דומות בפורם.רצוי לבצע בדיקת רגישות לחלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה כתוצאה מטיפול שיניים......שירלי01/01/2010
שלום...
הלכתי לרופא שיניים וכתוצאה מהטיפול או ההרדמה אני לא יודעת את הסיבה המדוייקת קיבלתי אלרגיה : נפיחות בלחי השמאלי ובעפעפיים השמאליים באותו מקום שקיבלתי הרדמה . הלכתי למיון ונתנו לי לקחת את הכדור טלפסט 180 פעם ביום.
השאלה שלי היא האם זה אלרגיה ?...למה אף אחד מהרופאים לא ידע בדיוק ממה זה נגרם האלרגיה..ולאחר לקיחת האנטיביוטיקה תוך כמה זמן בערך יעבור לי הנפיחויות?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
ד``ר בן רנר02/01/2010ניתן לבדוק במרפאה אלרגית.במידה וזה חד צדדי הסיכוי לאלרגיה נמוך והוא נובע מעצם הזרקת החומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בכליות ?ר.31/12/2009
שלום,
כשאני אוכלת ביס של עגבניה, או צלחת ירקות חיים, בעיקר עלים ירוקים,
אחרי כחצי שעה מתחילה ריצה לשרותים לצורך מתן שתן.
זה יכול להמשך אפילו כמה שעות. האם זו יכולה להיות תופעה אלרגית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר
ד``ר בן רנר02/01/2010כנראה שלא אבל לא מזיק לבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעצה דחופה אורטיקריהעצה דחופה31/12/2009
שלום רב,
אני סובלת מאורטיקריה כרונית מזה כ 8 חדשים - קיבלתי טלפס וסטרואידים עקב התפרצות של נפיחות בדרכי הנשימה
לאט לאט התחלתי להוריד מכמות הסטרואידים ושוב... התנפחות של הפנים ונתנו לי סטרואידים
שוב תהליך של "גמילה" מהסטרואידים וכשהגעתי לרמה של 7 מ"ג סטרואידים ליום שוב התנפחות ושוב העלו את המינון (ל 20 מ"ג) שוב תהליך של גמילה וכשהגעתי לרמה של 5 מ"ג סטרואידים) שוב התנפחות חריפה של הפנים.
בצקות בכל הגוף שוב העלו ל 20 מ"ג ליום סטרואידים - אני ממש מיואשת - האלרגולוג הציע שימוש בתרופה -ציקלוספורין - קראתי על התרופה באינטרנט וזה נראה לי איום ונורא -
נקודה חשובה שאני מבקשת את התייחסותך אם אפשרי - אני חשה שלא נותנים לה את המשקל הנכון -
האורטיקריה הופיעה אצלי לאחר כשבועיים שסבלתי מהתקף של כאבים (עם גזים) בחלק העליון של הקיבה עם הקרנה לצד ימין ולגב - כמו כן הבחנתי במהלך החדשים האלה שבכל פעם שאני מקבלת התקף כזה - כאבים בחלק העליון והקרנה לצד ימין ולגב - יש תגובה של התנפחות באזור הפנים - עברתי אולטרא סאונד של בטן עליונה ובדיקות דם ספציפיות לכיס המרה ולא היו ממצאים - עם זאת קשה שלא לקשר בין שני הדברים כיוון שהם מופעים בסמיכות
מה אני יכולה לעשות בעניין?
מה יותר חמור פרדניזון או ציקלוספורין?
האם יש תרופה אחרת במקום שתי תרופות אלה?
אנא עצתך מה אעשה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה דחופה
ד``ר בן רנר02/01/2010ציקלוספורין היא אפשרות אבל יש לנסות את כל האפשרויות האחרות לפני פניה לטיפול זה.האם ניסית הכפלה או שילוש של טלפסט ליום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקטוןאורית30/12/2009
שלום ד"ר ,
עפ"י בדיקה לאלרגיה נמצא כי אני אלרגית לקטון. קיבלתי רשימה של שמות רבים השייכים לאותה המשפחה. במוצרים רבים שבדקתי יש שם דומה אך לא נמצא ברשימה: alpha-isomethyl ionone. האם חומר זה שייך גם כן לאותה משפחה ויש להימנע ממנו?
אודה על תשובתך,
בברכה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
ד``ר בן רנר02/01/2010לא החומר הזה אינו קטון אלא תרכובת בושם .החומר הוצא משימוש באירופה למעשה לאחר שנצפו תגובות עור קשות.הוא חלק מהחומרים הנקראים FRAGRANCE ועדיין יש חברות המשתמשים למרות האיסור בחומר זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אורית02/01/2010שלום דר' ורנר,
בהמשך לתשובתך, בבדיקת האלרגיה שביצעתי אחד המרכיבים שנבדקו הוא fragrance mix ונמצא שאני לא רגישה לחומר זה, רק לקטון.
האם אפשר להמשיך להשתמש בתכשירים עם חומר זה כיוון שלא נמצאתי אלרגית אליו או בכל מקרה יש להפסיק?
תודה רבה על תשובתך,
בברכה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
ד``ר בן רנר03/01/2010במידה ולא נמצאה רגישות לפרגרנס אין מניעה לשימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,
אורית03/01/2010תודב רבה לך, ד"ר בן ורנר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניים אדומות וחמות מאד לבן 18טליה ק.30/12/2009
כבר כמה שנים עם בעייה כזו, בעיקר בחורף, מציק לו מאד ומטייל כל כלילה ומרטיב את האוזניים.
היינו אצל רופא א.א.ג. שלא מצא כלום, ניאורולוג שלא מצא כלום ועכשיו חשבנו שאולי כדאי לבקר אצל ארגולוג? אם זה קשור לאוכל או כימיקלים או משהו אחר אלרגי, אז מדוע בקיץ אין בעיה?
מה עושים? האם אתה מכיר בעיה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טליה
ד``ר בן רנר02/01/2010תופעה נפוצה מאד בגלל העובדה שכלי הדם באפרכסות קרובים לפני השטח.גירוי הגורם להגברת זרימת הדם ומוצריו באפרכסות יגרום לתופעה.בירה אלכוהול תנור חימום יגרמו לתופעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים כתוצאה אולי מלקיחת תרופהדנה29/12/2009
התחלתי לקחת במשך שבוע ציפרלקס 10 מ"ג, הרגשתי מאוד השתפרה, אך יחד עם זאת התחלתי להרגיש עיקצוצים וגירודים בגוף. האם זו תופעת לוואי שתחלוף עם ההסתגלות לתרופה, או שעליי להחליף תרופה? האם אפשר לקחת כדור נגד אלרגיה ולהמשיך לקחת ציפרלקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד``ר בן רנר29/12/2009אציע לך להפסיק למספר ימים ולהתרשם .במידה והגרד עובר התחילי בשליש מינון ועלי בהדרגה תוך שלושה ימים למינון מלא .אם הגרד לא יחזור מצויין.אם יחזור הפסיקי לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העורליאת28/12/2009
שלום רב,
בני בן 8 חודשים, כבר בשבועות הראשונים לחייו אובחן כסובל מאסטמה של העור שהתבטאה אז ביובש קשה בגפיים ובבטן. מאז אנחנו שוטפים אותו רק במוצרים על בסיס שמן כגן בלנאום או הסדרה של דר פישר על בסיס שיבולת תחליב טיפולי.
כאשר התחלנו להציג לו מוצקים הבעיות החלו להתווסף החל מכאבי בטן עזים ביותר (שעברו עם הזמן ועם דירוג החשיפה הן במינונים והן בכמיות) ועד לפריחה סביב לפה שיורדת אל כל איזור הצווא ר עד בית חזה עליון.
הוא סובל במיוחד מהפריחה - מגאד לו נורא במהלך היום וגם בלילות מה שגורר בכי רב וחוסר שקט.
אני היום במצב שיש כמה מזונות מהן אני נמנעת לחלוטין כגון בננה, פירות הדר, טחינה, שום ודג' נוספות.
לאחרונה ביצענו בדיקת דם לשם בירור - RAST
תוצאותיה טרם התקבלו, אך ההדיקה עלה כי יש שיעור גבור של איזוניפילים , רמת IgE עומדת על 11.
האם אלו תוצאות אלו אכן משקפות את האלרגייה המתוארת? האם הרמות "נורמליות" בנסיבות העיניין?
כיצד עליי לטפל?
בעיקר כיצד אוכל להקל על הסבל הרב שלו??? לעיתים מגרד ללא הפסקה ומותח את כל גופו תוך צרחות....
חשוב לי לציין כי אני ממש מפחדת להציג לו מאכלים חדשים למרות שהוא ממש ממש רוצה כאשר יוב עם כל המשפחה , והלב ממש נמחץ.
כיצד לנהוג??
ובנוסף בבדיקה עלה כי רמות הטסיות עומדת על 540 - מה פירוש הדבר??? האם זה גבוה מדיי? ואכן כבר במהלך לקיחת הדם (שנערכה מספר דקות לא מבוטל) כבר נקרש הדם...
תודה רבה רבה
אשמח לכל עזרה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ד``ר בן רנר28/12/2009הרמות "נורמליות" בנסיבות העיניין.רמת הטסיות גבוהה בגלל הגירוי הזיהומי אך עדיין בגבול הסביר.המחלה מתסכלת אך ניתן להקל בטיפול הולם.הצד האופטימי שלרב המחלה חולפת עם השנים.לא אכנס כאן לצורות הטיפולעליך לפנות למרפאה אלרגית מקצועית להדרכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה הנראת כמו כוויות אצל הילדתמרה28/12/2009
שלום ד"ר,
בסוף השבוע בילנו עם ילדי בן 2.5 בגן משחקים (בחול ובדשא). לאחר שעות הצהרים שמתי לב לפריחה והמון עקיצות בכל הגפיים התחתונות ובישבן - מעיין כוויות -ללא חום. לאחר רחצה במים קרים הכל נעלם כאילו ולא היה. היום הילד חזר מגן הילדים שוב עם עקיצות ואזורים שנראים כמו כוויות ברגליים וגם בידים. ושום לאחר אמבט קרה נעלם כאילו ולא קרה.
חשוב לי לציין שבני אינו רגיש לשום דבר ומעולם לא נתקלנו במצבים דומים בעבר.
א. מה יש לעשות במצבים כאלו ?
ב. מה יכולות להיות הסיבות לזה?
(בגן הילדים נאמר שעשו ריסוס מדברים וניקוי בחול, למרות שעוד ילדה חזרה עם סימני פריחה זהים)
תודה!
אמא מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמרה
ד``ר בן רנר28/12/2009טוב שצרפת תמונה .מדובר בתפרחת הנקראת חרלת ובלעז URTICARIA התופעה שכיחה באוכלוסיה ובילדים והיא חולפת מאליה.במקרה שלך תוך מספר שעות.הטיפול תרופה אנטיהיסטמינית.מים קרים גורמים לכלי הדםלהתכווץ ולהיסטמין שמשוחרר בעור להתפרק לכן "הפלא" המופלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לכלבטל27/12/2009
לא עניתם ליי שאלתי האם כתוצאה מאלרגיה לכלב יכול להיות שיש לי נשירת שיער ליי בגלל כלב? האם שמעתם על תופעה כזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ד``ר בן רנר27/12/2009לא אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)