מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה!רוחמה25/06/2008
יש לי ציפורן חודרנית עם דלקת,האם כדאי לי לעקור את הציפורן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
אורנה רז26/06/2008הי אבי -
בשום אופן לא לגעת בציפורן מודלקת אתה מחריף את המצב קודם כל יש לטפל בדלקת,
א. אם יש מוגלה - השרה את הרגל בקערה עם מים חמימים בתוספת כפית סודה לשתיה זה מנקז את המוגלה.
ב. למרוח פולידין או סינטומיצין (משחת עינים אנטיביוטית הנמכרת בבית מרקחת)במידה ואתה רגיש לפניצילין אין למרוח סינטומיצין.
ג. לאחר הטיפול בדלקת מציעה לפנות לפדיקוריסטית מקצועית אחרי שבררת שיודעת לטפל בצפורן חודרנית - טיפול או גזירה לא נכונה עשויה לגרום יותר נזק מתועלת ואז באמת לא יהיה מנוס מעקירת הציפורן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורן כף הרגלחני25/06/2008
אתמול הייתי אצל רופא העור והוא אישר שזו פטריה וגם נתן לי טיפול, השאלה היא האם זה בסדר למרוח לק על פטריה? אשמח לתשובה בהקדם, פשוט כידוע עכשיו קיץ ולא נעים להשאיר את האצבעות מוזנחות ללא לק.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בציפורן כף הרגל
אורנה רז26/06/2008הי חני
כל הכבוד על היוזמה לפנות לרופא ולא להזניח.
לשאלתך - באופן עקרוני רצוי להשאיר את הציפורן חשופה כדי לעקוב אחרי הטיפול,אך כפי שאמרת כולנו רוצות להראות יפות ומטופחות בקיץ,מציעה לך למרוח לק,ולהחליפו לעיתים יותר קרובות,לשייף את הציפורן מלמעלה ולחדש את הלק,כך תוכלי להרוג שתי צפורים במכה - גם לטפל בפטריה וגם להיות יפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאורנה איזה מהירות ואוווווווועדי ר25/06/2008
נירשתי אצלכם להישתלמות מקווה שיהיה כמה שיותר מהר.
אני רוצה לנסות אותם ומקווה שיהיה בסדר ,בחומרים החדשים לא צריך בכלל מים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
אורנה רז26/06/2008באופן עקרוני לא,אך אצלנו בארץ אנחנו תמיד מערבות מים לפילינג לסיום טיפול.אי שימוש במים בארץ נתפש על ידי לקוחה כזלזול כי אנחנו עם של מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאורנה יש לי כמה שאלותעדי ר24/06/2008
אני עושה פדיקור פיליניג פראפין ועיסוי ולוקחת 100 זה בסדר?
למה השמפו לא מרכך לי טוב את הרגלים?
על איזה סבון את ממליצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
אורנה רז24/06/2008המחיר נראה לי סביר בהחלט.
לגבי השמפו - אני לא יודעת לאיזה את מתכוונת.
למים אנחנו מוסיפים - סבון עץ התה+ מלח אמבט ריחני או מיריקל פדי ספא (שיש לו מגבלה לשימוש לנשים בהריון ולסובלים מלחץ דם גבוה).
כיום עובדים יותר ויותר עם חומרים מרככים ,החוסכים את זמן השהיית הרגלים במים ונותנים תוצאות מדהימות ללא צורך בסכינים (קלוס אלימניטור) מציעה לך להחשף לחומרים החדשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצפה לתגובהחסוי24/06/2008
אני מחכה לתגובה מכם.. אם פדיקור עושים עם כפפות איך זה נהוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן.
טניקה24/06/2008אם כפפות. אם יש ללקוח פטריה.. שלא להידבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצפה לתגובה
אורנה רז24/06/2008פדיקור עושים רק עם כפפות ,לעיתים בסיום הטיפול אחרי השימוש בכל החומרים,הסרת כל הנגעים וכו' ניתן להסיר את הכפפות למריחת הלק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרנית.טניקה23/06/2008
שלום אורנה..
האם ישנה אפשרות לגזור את הצד של הציפורן החודרנית, עד כמעט סופה?
אחרי גזירת חצי הציפורן המקום עדיין כאב ללקוח.
ורק אחרי גזירה (של צד הציפורן) כמעט עד סופה הלקוח הרגיש הקלה מרובה. לציין שאפילו לא ירד דם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
אורנה רז24/06/2008לטניקה
אכן אבחנת נכון ופעלת נכון - צפורן חודרנית יכולה להטריד בחלק החיצוני ו/או בחלק הפנימי יותר.
לפי האבחון ודיווח הלקוחה אנחנו צריכות לתת מענה.
כל הכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים.23/06/2008
שלום,
הרגלים שלי שמנות ומחוצות חח..
מה עושים?
בציפורן שלי בשני הבואנות היא בצדדים נכנסת בעיגול כזה לעור ויש קווים.והיא מקולפת כזאת מה עושים איך ניתן להקל על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגלים
אורנה רז23/06/2008עפי' התאור שלך את כנראה סובלת מציפורניים חודרניות,עקב מבנה צפורן טבוע העור.
מענין שאת לא מדווחת על כאבים.
בכל מקרה את צריכה לפנות לפדיקוריסטית (תוודעי שיודעת לטפל בצפורן חודרנית)
ולטפל בהן ובכף הרגל בכלל.
עצתי לך אל תנסי לבד בבית את עשויה לעשות נזק ואינפקציה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקןריסטית בתל אביבגלי22/06/2008
הי, מחפשת המלצה לפדיקוריסטית בתל אביב,
חשוב לי שתהיה אחת שממש ממש מקפידה על חיטוי
יש המלצות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נלי
אילנה כסיף22/06/2008את מוזמנת למכון שלנו בר"ג 03-6787949.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתביישת מכפות הרגלייםיפעת21/06/2008
אני בת 35 מעולם לא עשיתי פדיקור.
כפות הרגליים שלי מכוערות! העור מתקלף בעיקר באגודל, ממש שכבות שכבות ויש לי סדקים בעור מרוב יובש.
הציפורניים לא מסודרות.
אני אשמח לשמוע מה בדיוק עושים בפדיקור.
אני מאוד נבוכה להראות את כפות הרגליים שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפעת
בלומה22/06/2008היכן את גרה? אני פדיקיוריסטית בקיבוץ גבעת חיים מאוחד. אשמח ליצור קשר עם מעונינים בפדיקור רפואי /מניקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפוח כף הרגל
אילנה כסיף22/06/2008ערב טוב יפעת,
טיפוח כף הרגל- זה מה שעושים בטיפול פדיקור. טיפול כזה יכול להיות מספר דברים:
1. טיפול פדיקור רפואי. בטיפול כזה מתייחסת המטפלת לפן הרפאוי - לסדקים ולקילוף העור שציינת מסירים עור ומטפלים בבעיות המציקות כדי שתוכלי לדרוך בקלות על כף הרגל.
2. פדיקור קוסמטי- בטיפול כזה יסירו את העור העודף ויסדרו ציפורניים וימרחו לק (כמובן אם אין פטרת)
3. פדיקור ספא- פינוק אולטימטיבי- את יושבת עם מוזיקה שאת אוהבת קוראת מגזין עדכני וסיביבך רק שלוה והמטפלת מורחת ומעסה ומסירה קרם אחרי פילינג אחרי מסכה אחרי טבילה בג'קוזי עם קצף ריחני והחדרת מסכות ולסיום עיסוי ארוך ומפנק בכפות הרגלים.
זה מה שעושים בטיפול פדיקור.
נכון שאת הולכת לקבוע תור במכון הקרוב?
אני בטוחה שכן : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפתח תקוה
טניקה24/06/2008תכתבי אימיל שלך ואכתוב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור בפ"תטולי19/06/2008
שלום רב,
אני צריכה המלצה על פדיקוריסטית בפ"ת.
בעבר הייתי אצל מישהי ולא כ"כ אהבתי, חוששת שהיא לא מנקה את הכלים שלה.
אני חדשה בעיר פ"ת. אשמח לקבל המלצות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיה
אורנה רז20/06/2008ידוע לי שנפתח מרכז חדש סמוך לתחנה מרכזית של רשת נייל סטודיו בהנהלת אישה מדהימה בשם סימונה,יש במקום חדר טיפולים ,הטלפון הוא 0522272031 את מוזמנת להתקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיה
ליטל01/07/2008אשמח לסייע לך,הטלפון שלי 0503101012,ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משרד הבריאות מחייב כיור נמוך במכונימרס19/06/2008
פדיקור, האם כורסת פדיקור עם ג'קוזי שמחובר אליה יכולה להחליף תנאי זה? האם זה מאושר ע"י משרד הבריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרס
אורנה רז20/06/2008אני לא מכירה את ההנחיה של כיור נמוך במכונים.
לגבי אישור משרד הבריאות לכורסת פדיקור אני משערת שאם אושר ליבא אותם לארץ הם מאושרים אך זו נקודה מענינת לברור.
אנסה לבדוק האם יש הנחיות ברורות בנוגע להקמת מכון פדיקור - ואתיחס במידה ואקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, יש לי שאלהמרס16/06/2008
אני מעוניינת לפתוח קורסים לבניית ציפורניים, רציתי לדעת כיצד אוכל לקבל תעודה שמסמיכה אותי ללמד והאם אוכל להעניק לתלמידיי תעודת סיום קורס מאושרת מטעם משרד העבודה.
לי עצמי יש תעודה כבר 4 שנים שאכן סיימתי קורס בניית ציפורניים.
מה עליי לעשות ולמי לפנות? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרס
אורנה רז16/06/2008אין לי מושג מי מעניק תעודה שכזאת,את יכולה להתקשר למשרד העבודה או להציע את עצמך בבתי ספר לבנית ציפורניים שלהם יש אישורים לנהל קורסים כמרכזי הדרכה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי קארטאינה15/06/2008
לאחרונה אני שומעת המון דיבורים על מעבר מפדיקור עם סכינים לפדיקור עם מוצרי ריכוך, של קארט. יש לך מושג מה זה? את יכולה להסביר קצת? האם זה באמת מומלץ יותר מסכינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור ללא סכין
אילנה כסיף15/06/2008שלום אינה,
עניין הפדיקור ללא סכין הוא עיניין חדש יחסית ומודרני. מאחר שיש חוקים מחמירים בעולם (בעיקר בארה"ב) שם אסור לעבוד עם סכינים על פי חוק, פותחו מוצרי עבודה ללא סכין. מי פילינג של קרט הם אחד המוצרים. יש בשוק מגוון גדול של מוצרים לפדיקור ללא סכין. אני יכולה להמליץ בחום על כמה מהם אבל סחורה יד שניה מעניינת פחות מאשר אם תחוי את המוצרים בעצמך. שווה ללכת להשתלמויות אצלי בר"ג יש סדנה בנושא פדיקור יבש במוצרי BE NATURAL. אם את מעוניינת את מוזמנת להתקשר ונשמח להזמין אותך לסדנה. 03-6787949* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אצור קשר.
אינה15/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש וקילופים בעקביםדנה15/06/2008
שלום, אני זקוקה להמלצה לקרם טוב ויעיל, קניתי כבר מלא שלא עזרו, יש לי יובש בעקבים וקילופים לבנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש וקילופים בעקבים
אורנה רז15/06/2008הי דנה
האם ביקרת אצל פדיקוריסטית,או רופא עור לשלול בעית פטריה?
לבעית היובש קים קרם לבן לעור סדוק ויבש של נייל סטודיו וקרם בשם הידרה של היפנוטיק ועוד רבים אחרים.
אך מציעה לשלול בעית פטריה בכף הרגל כי אז יש לבדוק דרכי טיפול אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם רגלים מעולה של חברת סיאל
איילת שגיא25/06/2008אני ממליצה לך בחום על הקרם רגלים משי -ויטמין E של סיאל. מאחה תאים ומעלה את רמת הלחות בעור. נעים למגע - מכיל שמנים וחמאות. שוב ממליצה בחום שירה דאהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לרגליים dermud לעור יבש וסדוקרוני12/06/2008
שלום,
קראתי כאן את השאלות והתשובות לגבי הבעיה
הלכתי מספר פעמים לפדיקוריסטית ובמקביל אני משתמשת בתכשיר הנל.
א. הביקורים עד כה אצל הפדיקוריסטית לא מספיקים
ב. אני תוהה לגבי אמינות המוצר משום שנראה לי שיש צורך בתכשיר משומן ופה מדובר על תכשיר שבבסיסו - "מועשר בבוץ מינרלי מים המלח וב mineral skin osmoter".
היוש מתבטא בעקב ובכריות האצבעות, בעיקר בבהונות. ממש לא יפה ועוד יותר מזה - בגלל שהכל סדוק ומקולף אני אפילו מרגישה את זה בלבישת מכנסיים או כל דבר שעובר דרך כפות הרגליים.
מאוד לא נעים.
אשמח לייעוץ
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסית לבקר אצל רופא עור?
אינה13/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא.... אני מבינה שכדאי...
רוני13/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפזית
אילנה כסיף13/06/2008שבת שלום, עד כמה שאני מבינה הקרם שציינת אינו מתאים לצרכים שלך. החליפי אותו! אם אין בעיה רפואית ישנם קרמים טיפוליים רבים המטפלים בעור יבש ברגלים. אני באופן אישי ממליצה ללקוחות המכון שלי לרכוש ולהשתמש בקרם הרגלים של OPI מסדרת הFEET קרם הסדקים שלהם מעולה ונותן תוצאות מצוינות למטופלים אשר משתמשים בו. יש בשוק מגוון רחב מאד של קרמים אבל חשוב להתאים את הקרם ללקוח ולמה שמציק לו. מכיוון שלא ראיתי את רגליך קשה לי מאד להמליץ. אם את מאזור המרכז אשמח אם תעברי במכון שלנו בשד' ירשולים 27 ר"ג. טלפון לתאום פגישה 03-6787949.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)