מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפורן חודרניתרוחמה14/07/2008
שלום, אני תהילה בת 22 ממושב נטיפות. יש לי ציפורן חודרנית כבר כמה חודשים וזה ממש מציק לי,האם אתם מכירים דרך לטיפול בציפורן חודרנית ללא עקירה של כל הציפורן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנה
אורנה רז17/07/2008בהחלט יש דרכים עליך למצוא פדיקוריסטית מקצועית באזור מגוריך שמבינה בתחום והיא תעזור לך.
מעבר לכך רופן פודיאטור הקיים בכל הקופות ,או כירוג יכול להמיט רק את החלק המפריע באמצעות ליזר מבלי לעקור את כל הציפורן. לא מקובל הים לעקור את הציפורן מאחר וזה חוזר ובמצב יותר גרוע לעיתים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור רפואי
לודמילה25/07/2008פדיקור רפואי www.ludmila-studio.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה באגודלsummer12/07/2008
אורנה שלום, לפני מספר שנים בערך 3 התחילו לי בשני אגודלים ברגלים פטריות בהתחלה הציפורן היתה רק מתחלפת, ברגל שמאל הבעיה רק החמירה הציפורן התמלאה מבפנים והיא נראת מזעזע חצי ממנה הצלחתי להוריד בעזרת שיוף אבל זה מציק ומכער, לרופאה המטפלת שלי אני מתביישת לפנות כי זה נראה רע, רציתי לדעת אם יש דרך אחרת מלבד רפואה קובנציונלית לטיפול בפטריה בציפורן, אשמח אם תוכלי לעזור לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה באגודל
אורנה רז13/07/2008הי ראשית אין לך מה להתביש לגשת לרופאה שתיתן לך אבחנה את יכולה גם לגשת לפודיאטור (מומחה לכף הרגל)קיים בכל קופה או לרופא עור. כמובן,שביקור אצל פדיקוריסטית מקצועית עשוי לסייע כי קיימים חומרים מצויינים כיום בשוק,אך גם אם לא לפחות תוכלי ליפות את הציפורניים ולהמנע מאי הנעימות בלגשת לרופאה. במצב שאת מתארת מציעה שתגשי לפדיקוריסטית לקבלת חוות דעת ראשונית וטיפוח הרגל ומשם להחליט על ההמשך. בהצלחה - לא להתבייש לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יש השתלמויות על החומרים החדשיםעדי ר12/07/2008
טילפנתי לנייל סטודיו בפתח תקווה ואמרו לי שהם יחזרו אלי ועוד לא קיבלתי תשובה אני ממש מתעניינת מתי יש השתלמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
אורנה רז13/07/2008לדעתי יש השתלמות בקרוב בנייל סטודיו ברמת גן אצל אילנה אנא התקשרי אליהן לברר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה21/7/08 12-21 יום פתוח להשתלמויות
אילנה כסיף13/07/2008שלום עדי בתאריך שצינתי מתקיים הפנינג של עדכונים חמים בתחום הציפורניים - מוצרי עבודה חדשים בפדיקןר וטכניקות עבודה חדשות בבניה. בנוסף ניתן יהיה לרכוש מוצרים במחירים מיוחדים ליום זה בלבד. הארוע יתקיים בין השעות 12-21. את מוזמנת להגיע. 03-6787949טלפון לברורים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור ללא סכיניםתאיר10/07/2008
נתקלתי לאחרונה במוצרים של חב' קארט, שאיתם עושים פדיקור ללא סכינים-את וודאי מכירה. פתאום שמתי לב שיש לא מעט חברות שמשווקות מוצרים דומים, כמו be natural של נייל סטודיו ומקום אחר שיש לו פדיאטרפיה. הלכתי לאיבוד... האם כולם על אותו בסיס? כלום מדברים על המסת העור הקשה. מנסיונך, מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטב ידעתי המוצרים
תאיר11/07/2008של חב' קארט עושים בדיוק אותו דבר, אז איך יודעים מה הכי טוב? לרכוש ולהתנסות לא ריאלי, שכן המוצרים מאדמ יקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתאיר
אורנה רז11/07/2008שבת שלום
אני מבינה את הבלבול שלך,אכן יש מוצרים שונים כיום בשוק הפועלים על עקרון של המסת העור מתוך צורך שהתעורר להמעיט בשימוש בסכינים.
מרגע שפותח החומר הראשון יוצאים חומרים חדשים ההולכים ומשתכללים ומשתפרים אנחנו לא יכולות להחשף לכולם לכן,מה שאני ממליצה הוא לנסות חומר לחוש את התוצאות ומידי פעם לנסות אחר עד שתגיעי לחומר המספק לך מענה רצוי.
לכל חומר היחוד שלו - חברת קארט היו הראשונים שהביאו לשוק את העקרון,וככזה היו לו מגבלות על רגל עם חתכים פתוחים וסיכון בבואו במגע עם עור בריא.
כיום יצאו חומרים מדור חדש כמו זה של BE NENTURAL מאה אחוז בטוח לחולי סכרת ואינו פוגע בעור בריא.
כל שעליך לעשות זה לנסות ולקבל החלטה על פי שיקול הדעת המקצועי שלך ושביעות הרצון של לקוחותיך.זכרי שבכל מקרה יש מקרים שעדין אנחנו צריכות את הסכין הישן והטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתאיר
אורנה רז11/07/2008שכחתי להוסיף - את יכולה להגיע להשתלמויות בהן מדגימים את החומרים להתרשם ולהחליט על פי התרשמותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורנה המתוקה..שני08/07/2008
שלום אורנה אני נאלצת לעשות הפסקה ארוכה בעבודת הפדיקור. האם חומרים כמו משחות וג'ל הפתחה וכדומה עמידים מספיק? אין ניתן לשמור עליהם שלא יתקלקלו? יש להם תפוגה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
אורנה רז08/07/2008למה הכוונה תקופה ארוכה 6 חודשים,3שנים?
בכל מקרה יש לשמור את החומרים במקום מוצל ולא חם,קרמים אפשר במקרר.
בסכ'ה החומרים יכולים להשמר תקופה ארוכה,מלבד קרמים לטיפול בפטריות אלה ניתן לשמר משהו כמו עד 8 חודשים.
בהצלחה - מקוה לשמוע ממך שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאורנה שאלה דחופהעדי ר08/07/2008
אורנה היי היה לי היום מטופל עם רגלים שלא ראיתי בחים שלי(חבל שלא צילמתי) לא הצלחתי להוריד לו את כל העור.... והסקפאל לא מוריד לי טוב אז עבדתי רק עם הגרדו(הסכין ניתוחים אני מקווה שאני לא טועה) אבל נישאר עוד עור אמרתי לו שיבוא בעוד שבוע להמשך טיפול השאלה שלי עם זה בסדר לא להוריד את כל העור בפעם הראשונה או שזה "פדיחה" ועים את אומרת שזה בסדר מה שעשיתי אז זה אומר טיפול חדש או המשך על אותו סכום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
אורנה רז08/07/2008קורה שלא ניתן להוריד עור מרגל שהוזנחה תקופה מאד ארוכה וכן יתכן ויצטרך לבוא בהתחלה בתדירות גבוה יותר עד שתגיעו למצב רצוי ולפיו יקבעו מועדי הטיפולים והמרווחים המתאימים לשימור הרגל.
יש מקרים שבמשך תקופה יש להגיע אחת לשלשה שבועות ואף שבועיים תוך התאמת טיפול הולם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה עובדת בתחום הציפורנייםשני וייס אור-07/07/2008
שרוצה לעבוד כעצמאית (לנהל יומן לקוחות משלה) באזור השרון, כנ"ל גם לעוסקות בתחום השעווה והגבות. ניתן ליצור עימי קשר ישירות למייל. המשך שבוע נעים, שני וייס אור-לי. המייל שלי: wo_shani@yahoo,co.uk
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפסת עבודה בתחום הקומטיקה
דוחה גבארה15/07/2008אני בחורה בת 24 למתי קוסמטיקה ב גיגי אקדמי בתל אביב ואני טובה בתחום זה ויודעת לעשות:טיפולי פנים,הסרת סיער בשעווה,גבות מניקור ,בדיקור+פראפין,איפור אם יש לכם עבודה בשבלי בבקשה שלחי לי מאיל כדי לשלוח לכם כורות היים.ותודה רבה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני, אשמח ליצירת קשר לעבודה משותפת
נועה31/07/2008במייל שהוספת - לא מצליחה ליצור קשר. גרה בנתניה ומעוניינת לדבר איתך לגבי עבודה משותפת 054-6626116
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוחמה04/07/2008
שלום, יש לי ציפורן חודרנית וזה ממש מציק לי, האם כדאי לי לעקור אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לציפורן חודרנית
טניה בסון06/07/2008הי
מניסיוני עקירת הציפורן לא עוזרת.
אבל יש ניתוח שבו מסירים את הצד של הציפורן החודרנית. הציפורן הופכת ליהיות יותר צרה במקצת, וכך החלק של הציפורן שגדל תמיד לתוך העור איננו יותר .
לקוחות שלי שעשו את הניתוח מרוצים ונפתרו לחלוטין מהבעיה.
הניתוח קצר רק הזריקות להרדמת האצבע קצת כואבות.
אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול בפורום או בנייד המופיע מטה.
בהצלחה
טניה בסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפורן חודרנית
עדנה06/07/2008אני עברתי כריתה של צד הצפורן בשני הבהונות . עתה, כחצי שנה לאחר מכן אני מרגישה שוב התחלה של חדירה. אני מאד חוששת לעבור שוב את אותו תהליך כי הזריקה באמת כואבת, וגם כי אני חוששת שזה יחזור שוב. מה את מציעה לי לעשות ? האם יש תהליך פחות דרסטי שיכול לעזור ? תודה , עדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדנה - ציפורן חודרנית
אורנה רז10/07/2008הי - שאלתך כנראה חמקה,תודה שפנית שוב שאוכל לענות לך.
האופציה שעומדת לרשותך היא לפנות לפדיקוריסטית מקצועית,שתסיר את החלקים החודרים,ולקבל תמיסה לציפורן חודרנית אותה את מטפטפת מידי יום בין טיפול לטיפול,יש תוצאות טובות מאד לאחר מספר טיפולים.
כמובן,שעליך להקפיד לא ללכת עם נעלים לוחצות ומחודדות אם את נוהגת לנעול כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי - צפורן חודרנית
אורנה רז07/07/2008לפני שאת פונה לעקירה - שאמנם מדובר באצבע אחת בקצה הגוף אך בה יש ריכוז גבוה של כלי דם ועצבים ולכן כל התערבות שם היא כואבת ,מאד לא נעימה ולעיתים לא עוזרת.
א. האם את נוהגת או נהגת ללכת בנעלים צרות ו/או נעלי בובה?
ב. האם יש נטיה כזו במשפחה.
ג. האם את אדם רגוע כלי חוץ אך פועל במתח פנימי גבוה?
עןד לפני קבלת תשובות אנא מצאי פדיקוריסטית מקצועית,שתתן לך מענה לכאב וההצקה,גם אם תצטרכי לחזור אחת לחודש חודש וחצי זה שווה הרי גם לספר מגיעים כל שלשה שבועות להעלים שורשים ואף אחת לא מתלוננת.
כמובן עכשיו בקיץ השתמשי בסנדלים ואנא אל תנסי לטפל בעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור קשהרחל02/07/2008
שלום, יש לי עור קשה רק ברגל אחת ואני לא מצליחה להיפתר ממנו, האם פדיקוריסטית תוכל לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא בהחלט תוכל להקל אבל את ההתמדה ו
אילנה כסיף03/07/2008והטיפול והמשך הטיפוח את צריכה להמשיך בבית. קוסמים יש רק על הבמה כל השאר זו עבודה וצריך להתמיד כדי לראות תוצאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על כאבים ברגלעדי ר29/06/2008
יש לי מטופל עם כאבים בכף הרגל קצת יותר נמוך מיכיוון הזרת הוא ביקש שאני יוריד לו אור כמה שיותר ואמרתי לו אין לך אור להורדה ביכלל עשיתי לו עיסוי טוב במקום אבל הכאבים ממשיכים השאלה שלי עם זה לא דורבן? ואיפו בדרך כלל יוצא הדורבן? האם חיצוני רואים את הדורבן? בבקשה תציעי לי מה לעשות איתו
אורנה רז29/06/2008בדרבן הכאב מופיע בגיד לאורך הרגל.
במקרה המדובר כדאי שיפנה לאורטופד מאחר ואין חתך,עור יבש ולא כלום - לא הכל נפתר אצלנו במכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוחמתענינת לנאוה28/06/2008
שלום רב אורנה יקרה!!! אני יודעת שאת אלופת הפדיקור אבל אין לי את מי לשאול בנושא גם אני עוסקת בפדיקור מזה 3 שנים! אבל לצערי הפדיקור עונתי לחודשי הקיץ ואילו בחורף קצת שוכחים אותנו. הרבה לקוחות שואלות אותי למה אני לא מתחילה לעסוק בטיפולי הסרת שיער של אינפרא או לייזר וכדומה. וכשאני חושבת לעצמי זה יכול להיות נחמד אז רציתי לשאול אותך מה ההבדל ומה עדיף אינפרא או לייזר היכן קונים מכונות כאלו ומה העלות שלהם אם במקרה ידוע לך נ.ב לא יצא לי להגיע לגני התערוכה ביום שבו השקתם את המוצרים החדשים בתחום הפדיקור אני כבר מחכה בקוצר רוח ליום אחד שיהיה לי זמן לבוא לסניף בר"ג. בתודה מראש !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתענינת
אורנה רז29/06/2008זה לא יהיה הוגן לתת לך עצות בתחום שבו אני לא שולטת לגמרי.
למיטב ידיעתי - הליזר קצת ירד קרנו.כרגע מובילים בשוק האינפרא אדום ו - ipl קיימות מכונות וחברות שונות בשוק יש ליצור קשר לשמוע אותם לבקש המלצות של מקצועיות שעובדות איתם,לבדוק הסדרי תשלום (המכונות יקרות) ,אפשרות לליסינג,השכרה לתקופה - אל תשכחי שחמש לקוחות מתלהבות עדיין לא מספיקות כדי להכניס הוצאות - יש לבצע סקר שוק על הביקוש באזורך ומה כבר קיים.
מקווה שעזרתי מעט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה - פטרת בציפורנייםשרית28/06/2008
אני בת 36 סובלת כבר כ-30 שנה מפטרת בכל הציפורניים בכף רגלי השמאלית. נראה לי שאני מדביקה גם את הילדים שלי - נמאס לי מהמצב הזה - גם לא אסטטי וגם מדביק את הילדים !!! לא רוצה לקחת לקחת תרופות שפוגעות בכבד. שמעתי על - New mucopeel - שזה עוזר! בבקשה עזרו לי מה אוכל לעשות כדי להיפטר מזה כבר!!! :-( תודה על כל תשובה - שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
טניה בסון02/07/2008הי את כותבת שיש לך פטרת 30 שנה. האם מגיל 6? טניה בסון - מומחית לפדיקור רפואי,מורה לפדיקור, מוסמכת ע"י האגודה הישראלית לסכרת,בי"ח וולפסון. 05-22-44-55-08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית - פטרת ציפורניים
אורנה רז07/07/2008אני מאד מבינה את המצוקה שלך באשר לפטריות השוכנות על רגלייך שנים ארוכות,לא ציינת בפנייתך אילו תכשירים השתמשת עד עתה אם בכלל.
כמובן,שאני מבינה גם את הרתיעה מהכדורים אך אין צורך להיות קיצוניים.
א. יש מצבים שאין ברירה מה גם שבמהלך נטילת הכדורים עורכים בדיקות תקופתיות לכבד במידה ומתגלה שינוי הכי קטן מפסיקים את הכדור והמצב חוזר לקדמותו.
ב. יש דור חדש של כדורים ואנשים רבים נוטלים אותם לאחר מיגור הפטריה ממשיכים בטיפול מניעתי כדי למזער את הסיכוי לחזרתה וניתן להמשיך ולקפץ בין ההרים.
ג. לגבי המוקופיל - הינו חומר מצויין שממיס את הפטרת כל יומיים שלשה את צריכה לשייף את הציפורן להסיר את החלקים הנגועים.
המלצתי האישית לך היא לגשת לפודיאטור(מומחה לכף הרגל) ללקיחת ביופסיה של הפטריה ואבחון יתכן והבעיה ניתנת לפתרון בטיפול קצר מועד של שלשה שבועות .
יש כמובן אין ספור חומרים שאפשר לנסות עד שנגיע לפתרון האולטימטיבי אם קיים כזה.
אנא פני לרופא במידה ובכל זאת תחליטי שלא לשמוע לעצתו (שאיננו יודעים עדיין מהי) ננסה להרכיב לך תוכנית טיפולית רחבה בניסיון להפטר מהפטריה.
אל תשכחי שהיא שם קרוב ל-30 שנה
בהצלחה ולא להתיאש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשוב כנסו דחוף...28/06/2008
הי הייתי אצל פדיקורסטית השבוע היא השתמשה בכפפות אבל פצעה אותי קצת וירד לי דם..היא נגבה עם מגבון ואח"כ מרחה לך..האם זה מסוכן??השאלה היא האם הלק הנגוע בדם יכול להעביר מחלות או שמא המחלות מתות באוויר?אשמח לתגובה.תודה!
אורנה רז29/06/2008הלק לא ממש מהווה מצע נוח לחידקים ומחלות להתרבות,נכון שאנחנו נמנעות אך לא נראה לי שיש לך ממה לחשוש.
מחלות כולל אידס עובר כאשר לאחד יורד דם וגם לאחר - מחלות עוברות באוויר הרבה יותר מאשר במגע בטח של חומרים.
אזעקת הרגעה בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנקים עם אלכהל 70%+חמצן 3%,ועוצר דם
בלהה-פדיקור11/07/2009פדיקור רפואי ,מניקור,(בבית הלקוח)בת ים-0503-882227
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפטרתדבי27/06/2008
שלום רב, מטופלת שלי סובלת שנים רבות מפטרת בציפורנים ובכפות הרגליים, התחלנו טיפול בחודש ספטמבר 2007, הטיפול בבית כלל : טיפות "פיור" לציפורניים וגם לכפות הרגליים + סבן של קראט . בחודשיים האחרונים - פיור לציפרנייים + סבון לכף הרגל של קארט וקרם לטיפול בפטרת של קארט (זה הטיפול בבית) במכון המסה של הציפורן עם מוצרי קארט + כמובן שיוף ופדיקור רגיל. חל שיפור ניכר במצב הרגל וכמובן בציפרניים ממש אין להשוות . אולם עדיין מופיעים לה קילופים בכפות הרגליים ויש ציפורן אחת עקשנית מאד "שמסרבת להירפא" אחרי טיפול המסה + שיוף (עם מכונת שיוף ) ולאחר תקופה קצרה שוב היא הופכת להיות עבה (שתי ציפורניים אחרות נראות ממש מצויין) . עלי לציין שהלקוחה משתפת פעולה באופן מדהים ומטפלת ללא הפסקה. האם כדאי לתת לה מהמוקופיל + הג'ל הביתה שתעטוף את הציפורן בלילה הזו ובבוקר תשייף אותה עם פצירה ? על מנת לתת יותר אינטנסיביות לטיפול ? אשמח לחוות דעתך. תודה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטרת
אורנה רז29/06/2008הרעיון מצוין,אך רצוי לתת את המוקופיל המיועד לטיפול בבית הוא שונה מזה בו משתמשים במכון (פחות מרוכז)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרניתאורון25/06/2008
יש לי ציפורן חודרנית עם דלקת, האם כדאי לי לעקור את הציפורן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
אורנה רז26/06/2008נראה לי שאותה שאלה נשאלה זה עתה אנא עין בתושה שנתתי בנושא לאבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)