מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלת מסמר על האצבע הקטנהאילנה כסיף27/01/2008
לאורנה שלום, אני סובלת מיבלת מסמר על האצבע הקטנה ברגל ימין. אני הורדתי בעצמי את העור הקשיח ועכשיו לא ראים מבחוץ שיש לי יבלת אבל אני מרגישה כאב בכל לחיצה של הנעליים. אני לא יכולה לנעול שום נעל נורמלי. האם יש טיפול להסרת שורש ואיך עושים זה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת מסמר
אורנה רז27/01/2008אנה בוקר טוב
אכן הסרה של העור העודף מקלה במעט אך אינה פותרת אותנו מהכאב.
עליך לפנות לפדיקוריסטית מקצועים היודעת לטפל ביבלת מסמר,יש להוציאה מהשורש.
ניתן לקבל גם טיפות אותן מטפטפים מידי יום על מנת להרוג את השורש זאת בתנאי שהנעלים שגרמו ליבלת הוצאו מהארון.
בהחלט ניתן לטפל ולחזור לחיים נעימים וכפות רגלים מתפקדות.
בהצלחה
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת שורש
אנה27/01/2008תודה רבה על תשובתך המהירה. ועוד שאלה אחת. קבעתי תור לפני כמה שבועות לרופא עור בעניין זה. האם גם רופא עור יכול לטפל בבעיה הזאת או שלבטל תור לרופא וללכת ישר לפדיקוריסתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה
אורנה רז28/01/2008הי,
רופא עור יציע לך אולי לשרוף את היבלת בחנקן נוזלי..
בכל מקרה הוא לא יטפל באופן שבו פדיקוריסטית תעשה רק תוודעי שהיא יודעת להוציאה עם השורש.
כמובן,שעליך מוטל לעשות פעולות מניעה כדי שהיבלת לא תעלם אט אט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנה
מירי01/02/2008לדעתי בתור פדיקורסטית רפואית, תנסי תחילה לטפל אצל פדיקורסטית ואף לטפטף יום ביומו את הטיפות שינתנו לך על ידה להמסת השורש, אם ואת לא רואה שינוי (מה שכן קורה) תגשי לרופא עור ע"מ שישרוף את השורש עם החנקן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת מסמר
אורנה רז01/02/2008הי אנה
הסרת העור העליון מספקת רגיעה לזמן קצר מאד.
כדי להסירה מהשורש עליך לפנות לפדיקוריסטית מקצועית וכמובן,להמנע מנעילת הנעלים הגורמות ליבלת.
לאחר הסרת היבלת מהשורש ניתן להניח על המקום מדבקה עם חור באמצע כדי למנוע לחץ נוסף על האזור. המדבקות נמכרות בבתי המרקחת ומיוצרות ע'י חברת אריאל.
הפדיקוריסטית יכולה לתת לך טיפות המסיעות להרוג את השורש.
וכמובן , מניעה טובה לעולם מטיפול.
בהצלחה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור לחולי לבשלומית24/01/2008
האם זה אפשרי ??????...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור לחולי לב
אורנה רז25/01/2008שלומית ערב טוב,
בהחלט אפשרי ואפילו רצוי כדי לשמור על רגלים גמישות,זרימת דם תקינה.
וכמובן פינוק והנאה.
כמובן,שמתחשבים עובדים בזהירות ,נמנעים מעיסוי ממריץ.
ובכל מקרה יש לבחור פדיקוריסטית מקצועית ומנוסה.
בהצלחה ובהנאה
סופשבוע נעים וחמים
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעוז23/01/2008
אני מתאמן בחדר כושר ועושה הרבה תרגיל מתח. התרגיל גורם לי ליבלות גדולות בתוך כף היד. כיצד אפשר לטפל ביבלות כאלו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעוז
אורנה רז25/01/2008ראשית,האם אין דרך לעטוף את האזור כמו שרואים אצל מתעמלים על מגבילים ?
שנית, מיד בסיום האימון למרוח קרם על בסיס חמאת שיאה,או שמן ולעסות את האזור.
זה ביחס למניעה.
כרגע כאשר היבלות כבר שם - יש לנו טיפול בסיוע של חומר שמרכך וממיס את התאים הקשים והסרתם
הטיפול נותן תוצאות טובות.
עליך רק למצוא פדיקוריסטית העובדת עם חומר שנקרא מי פילינג.
בעקרון המניעה לעולם טובה מטיפול.
לאחר שתפתור את הבעיה כדאי לחשוב על אופציות למניעתם ועד אז תמשיך להתאמן גם בשביל בטלניות כמוני.
שבת טובה וחמימה
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל הטפחה..
מירי01/02/2008היי אורנה...
אני בתור פדיקורסטית רפואית משתמשת עם ג'ל הטפחה(לא אציין שם למניעת פירסום,אני מאמינה שאת יודעת של איזה חברה) האם גם פה ביד, להשאיר את היד עטופה למשך כ-7 ד כמו ברגל'? האם יש פה גם את האפשרות של הסרת העור היבש עם הסכין הלא פוצעת?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל הטפחה
אורנה רז01/02/2008הי מירי -
העבודה עם ג'ל ההטפחה עובד מצוין גם בידים,גם בידים אני ממתינות 7 דקות ומסירות את העור העודף עם הסכין התואמת.
כמובן ,שרצוי לשמן את האזור לעיתים קרובות לאחר כל פעילות הגורמת להן.
אמבטית פרפין גם תשמור על האזור מלוחך וגמיש
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורנהל'ה..
מירי02/02/2008מאוד מעריכה אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי
אורנה רז02/02/2008תודה על הפרגון.
אני מאד שמחה לדעת שהפורום מהווה מקור לידע וקבלת תשובות לשאלות המטרידות אותנו.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללמוד פדיקוררוני21/01/2008
מה המסלול המקובל של לימוד פדיקור? איזה דברים חשוב ללמוד בדרך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי פדיקור
אורנה רז21/01/2008המסלול המקובל היום בארץ הוא קורס שנמשך כשלשה חודשים,במתקונת של פעם בשבוע בד'כ,כל מפגש הוא בן 3 שעות.
לא הבנתי את פשר השאלה איזה דברים חשוב ללמוד בדרך ?
יש את הנושאים הנלמדים בקורס..
במהלך הקורס לומדים חלק עיוני וחלק הוא עבודה מעשית.
אם יש לך שאלות נוספות או ברצונך פרטים מפורטים את מוזמנת לפנות אלי טלפונית - 0545405308* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על לימודי פדיקוריפית17/01/2008
היכן ניתן ללמוד את התחום? האם יש גם תואר בנושא?
כמה זמן הלימודים?
תודה הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי פדיקור
אורנה רז21/01/2008אין תואר בנושא יש תעודה .
ישנם לימודי תעודה של מקצוע הנקרא פודיאטור - מומחה לכף הרגל ,אותה לומדים רק באנגליה.
זה כבר נושא אחר לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ללמוד פדיקור מקצועי???
תהילה15/07/2009רציתי לשאול: מה מקום הלימודים המקצועי ביותר ללימודי פדיקור כיום בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפרון חודרנית ופטרתאלמוג15/01/2008
מתוך שימוש אישי אני יודעת שלציפורן חודרניתנטורל קיור מוציא אותו בשלמותו מטפטפים על הציפורן למשך 7 דקות ואז מוצאים אותו בשלמתו.לגבי הפטרת יש להקפיק על טיפה בבוקר טיפה בערב על כף רגל נקייה ויבשה ,טיפול בפטרת הוא בין חצי שנה לשנה יש לשייף אחת לחודש רצוי אצל פדיקורסטית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית ופטרת
אורנה רז15/01/2008אלמוג - אני יודעת שטיפות הנטורל קיור הם מצוינות,אך איך בדיוק הן עוזרות במקרה של ציפורן חודרנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מתקלףחביבה13/01/2008
שלום, העור שלי בכף הרגל מתקלף ויבש, מה אני יכולה לעשות כדי לטפל בזה<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מתקלף
אורנה רז13/01/2008חביבה שלום -
האם זאת תופעה חדשה .
מדבריך קשה לאבחן את הבעיה,יתכן וזה יובש בשל החורף,או שמא פטריה ,האם העור המתקלף נראה קמחי?
אני ממליצה לך לפנות לפדיקוריסטית מומחית באזור מגוריך כדי לברר מה הבעיה או תופעה.
אם זה רק יובש בשל החורף - ניקוי טוב ואמבטית פרפין ושמירה שלך על הרגלים יכולים לעשות את ההבדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כורסת פדיקור עם ג'קוזיבטי10/01/2008
היי אורנה,
אולי את מכירה איזשהו ספק או יבואן שמוכר כורסת פדיקור עם ג'קוזי?
מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה באתר sharon's , אבל לא אהבתי את העיצוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כורסת פדיקור
אורנה רז12/01/2008בטי יש כמה חברות שמביאות את הכורסאות לפדיקור - קנול,דפילב אלא הגדולות שאני מכירה בטוח שיש עוד.
הקלידי באינטרנט כיסאות פדיקור ותקבלי את כל האופציות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלנה10/01/2008
יש לי יבלות בשתי הרגליים בתחתית כף הרגל. הן כואבות לי. קניתי את המכשיר המוזר הזה שמכניסים אליו סכין ואז מורידים שכבות עור מהיבלת.
ניסיתי להשתמש והוא פשוט לא מוריד כלל שכבות עור. הוא פשוט לא פועל על היבלות הקשות שלי.
כואב לי ללכת ):
איזה טיפול אחר יכול לעזור לי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללנה
אורנה רז10/01/2008ערבטוב - אני מבינה שאת אינך פדיקוריסטית.
יתכן והיבלות שלך הן יבלות מסמר שיש להוציא מהשורש,כמובן שגם צריך לרכך את העור לפני שעובדים עם סכין כזאת או אחרת,על עור יבש את עשויה לגרום לעצמך לפציעה שתכאב יותר ממה שאת חווה עכשיו.
אני ממליצה לך לפנות לפדיקוריסטית מקצועית,כדי לקבל אבחון מדויק וטיפול שיפתור אותך מהכאבים.
בהצלחה
סופשבוע חמים ונעים.
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סודה לשתיה לציפורן חודרנית מוגלתיתלילך08/01/2008
שכחתי לשאול, הבנתי שסודה לשתייה עוזרת בניקוז מוגלה מציפורן חודרנית,האם זה נכון ומה אופן השימוש, לשם את האבקה עצמה על המוגלה או אולי בתוספת מים לסודה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך
אורנה רז08/01/2008אכן כך,סודה לשתיה מסייעת בניקוז מוגלה מציפורן חודרנית.
אופן השימוש: שמים כפית סודה לשתיה בקערה עם מים חמים,מים בגובה שיכסה את הציפורן.
לאחר ניקוז המוגלה,מוממלץ למרוח סינטומיצין(במידה ולא רגישים לפנצילין),ולאחר שהמקום נרגע ניתן לטפל בציפורן.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לילך10/01/2008תודה רבה על פירגון והתשובות המהירות שיהיה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות ברגלייםלילך08/01/2008
אהלן, צהריים טובים, היתי שמחה לדעת פרטים על הטיפות לפטריות שהמלצת: נטורל קיור, האם הם טבעיות כמו שהשם מרמז? איפה ניתן לרכוש אותן, האם בכל בית מרקחת? או בחברה מסוימת? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות ברגלים
אורנה רז08/01/2008הטיפות מבוסות על חומרים טבעיים,וניתן לרכוש אותן בכל סניפי נייל סטודיו הפרוסים בכל הארץ.
שיהיה בהצלחה,ואשמח לשמוע על ההתקדמות שלך במאבק למיגור הפטריות.
נשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות בציפורנייםגליה07/01/2008
שלום, ניסיתי המון תכשירים ולא הצלחתי להיפטר מפטריות בציפורן ברגל, אחת בבוהן ואחת בזרת, הן מתחת לציפורן ומעוותות את צמיחתה, זה מכוער ושנים שאני לא מצליחה לרפא אותן, הדבר היחיד שלא ניסיתי זה אנטיביוטיקה דרך רופא קופת חולים, כי שמעתי שהיא ממש חזה. יש לך פתרון אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות בציפורניים
אורנה רז07/01/2008לרותם,
אני בטוחה שניסית אין ספור תכשירים וזה אכן מתסכל במיוחד אם הקפדת על הוראות השימוש.
לצערנו,כמספר הפטריות כך מספר התכשירים -ומה שעוזר לאלף לא עוזר לאחד ולהיפך,כך שאסור להתיאש. - אין אדם מובס - עד שהכריז על כך!
שילוב נכון של הסרת הצחלק הנגוע,רחיצת הרגלים בסבון עץ התה,יבוש מוחלט,טפטוף טיפות מתאימות
והתמדה(הטיפול אורך לפחות 6 חודשים ולעיתים אף יותר) בד'כ עוזר.
קיימים כמובן כדורים הניתנים ע'י רופא עור או פודיאטור (מומחה לכף הרגל),אך גם הם חייבים להיות משולבים בטיפול להסרת החלק הנגוע באופן קבוע וכמובן טיפול מניעתי לאחר העלמות הפטריה.
עלינו לזכור שהפטריה אינה נעלמת היא מצויה במערכת הדם שלנו ופשוט מתכסה בקרום,הופכת לנבג ומחכה לשעת כושר לפרוץ שוב,מה שמחיב אותנו להקפיד על רגלים נקיות,יבשות ומאווררות.
ישנן טיפות בשם נטורל קיור שבאמצעותן אנחנו מגיעים להשיגים נהדרים.
בהצלחה ובעיקר לא להתיאש.
ללוות את הטיפול בביקור שוטף אצל פדיקוריסטית,שתסיר את החלקים הנגועים ותלווה אותך,כמו מאמן אישי שכל-כך פופולרי היום,בנוסף לפינוק של טיפול ויחס לרגלים יסייע לך להשיב לך את הרגלים היפות והמטופחות שאת רוצה לקראת קייץ עטור סנדלים אופנתיות
בהצלחה ובעיקר לא להתיאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריות לציפורניים , המלצה
סיגל07/01/2008גם לי היו פיטריות בכמה ציפורניים ברגלים לפניי שנתים בערך,וכמוך פחדתי לקחת כדורים,וניסיתי כל מיני תרופות ,אבל רק הכדורים הם אלה שעזרו לי,ודרך אגב גם לבעלי,כמובן שצריכים לעשות בדיקות דם לפניי ואחריי נטילת הכדורים,אבל מניסיון אישי הם מאוד עוזרים,ויש לי היום ציפורניים משגעות והעיקר בריאות ,שיהיה לך המון בהצלחה, ואל תחששי תילכי לרופא עור , כמה שיותר מהר,אל תזניחי זאת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור לכף רגל סוכרתית.רותם05/01/2008
אבקש המלצתך לפדיקוריסט/ית לכף רגל סוכרתית. הבעיה - ציפורן חודרנית עקשנית. מיקום - אזור כפר יונה ומוכנה להגיע לכל מקום באזור השרון.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותם - התקשרי אלי
נועה קוסמטיקה13/01/2008אני קוסמטיקאית ופדיקוריסטית מוסמכת (גם לחולי סכרת בשיטה יחודית) וגרה בנתניה.
054-6626116* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור לכף רגל סוכרתית
אורנה רז06/01/2008רותם בוקר טוב
לפני ההפניה עלינו לבחון כמה פרטים - האם נוטלת כדורים לסכרת או זריקות אינסולין.
האם הצפורן החודרנית כואבת בקצה הרחוק של האצבע או בחלק הפנימי יותר.
אנא צרי עימי קשר טלפוני - 09-7496939
שיהיה לך יום נפלא !
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן ברגלסופי03/01/2008
שלום, יש לי ציפורניים עבות במיוחד ברגליים, אני לא מצליחה לגזור אותם. האם יש דרך לרכך אולי ואז לגזוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסופי
אורנה רז03/01/2008במקרה כזה הכי מוממלץ לפנות לפדיקוריסטית שתוריד את הגובה של הצפורניים בעזרת מכונת שיוף,אפשרות אחרת היא למרוח חומר המרכך את הצפורן ואז לשייף עם פצירה ולאחר מכן לגזור אותן ולהביאן לצורה הרצויה.
את החומר לא ניתן לרכוש בחנויות הפארם ,כך שבכל מקרה ממליצה לך לפנות לפדיקוריסטית באזור מגוריך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור רפואיא.ט.01/01/2008
שלום אורנה
יש לי "עודף" עור שתמיד מופיע בין הציפורניים לעור - מקווה שהסברתי את עצמי נכון - [אולי יבלות ?] במיוחד באגודל. חיפשתי פדיקור רפואי אבל אף אחד לא עושה כמו שהייתי רגילה (בחו"ל). אומרים שזה פדיקור רפואי אבל זה ממש לא... אז רציתי לדעת:
* איפה אפשר לקבל טיפול שלך
וגם:
*איזה מטפל בפדיקור רפואי את ממליצה באזור מודיעין ו / או רחובות
תודה רבה מראש,
א.ט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא.ט
אורנה רז01/01/2008בפורום אנחנו לא נוהגים לפרסם ,את מוזמנת לפנות אלי במייל או טלפונית וננסה לברר מה בדיוק את צריכה.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)