מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיסקית לשיוף כפות הרגלייםדבי12/06/2008
שלום רב,
אשמח לדעת היכן אני יכולה לרכוש דיסקיות לשיוף כפות רגליים המתאימות למכונת שיוף ?
אם אפשר טלפון וכתובת . מנסה להשיג במספר רב של מקומות ללא הצלחה.
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל סניפי נייל סטודיו, כמובן!
אילנה כסיף13/06/2008כתבי לנו מאיפה את בארץ ונפנה אותך לסניף הקרוב לביתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מראשון לציון
דבי14/06/2008ניסיתי בנייל סטודיו אולם אין להם דיסקיות לשיוף.
אשמח אם תוכלי להפנות אותי לסניף אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיסקיות
אילנה כסיף15/06/2008הי דבי, קודם כל את יכולה לבקש שיזמינו לך. אם בא לך לטייל אז אצלנו יש דיסקיות -שד' ירושלים 27, רמת גן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורני כפות הרגלייםHAGIT12/06/2008
היי, אני כבת 29.
בחודשים האחרונים, חלק מציפורני הרגליים שלי התקשו וקיבלו גוון לא יפה
(לא שקוף אלא אפור-צהבהב). אין עליהן כתמים שחורים. לא ברור ממה הדבר נובע.
אני אוהבת לצבוע את הציפורניים בלק אדום - ייתכן שהוא זה שגורם לתופעה?
איך מומלץ לטפל בציפורניים כך שיחזרו להיות בריאות ושקופות?
האם יש חומר מתאים שאין לו תופעות לוואי?
תודה, ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורנים אפורות
אילנה כסיף13/06/2008שבת שלום ימית, אם הציפורנים החליפו צבע בגלל הלק האדום היתי ממליצה לך או לגשת לפדיקוריסטית כדי לשלול אפשרות לפטריה ולקבל טיפול הבהרה בציפורנים. או לנסות לבד בבית. בעזרת בלוק החלקה עדין שייפי את משטח הציפורן הצבע אמור לרדת. בפעם הבאה שאת שמה לק מרחי לק בסיס מתחת ללק האדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור ברגליםסיגל12/06/2008
עשיתי לפני כמה ימים פדיקור ברגלים אצל מישהיא ,היא הורידה לי את העור ברגלים עם סכין כמו "אולר" כזה,ובדרך כלל אני יודעת שמורידים את העור עם סכין שיש לה ידית כזאת,אני לא יודעת את שמה,האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר גמור
אינה13/06/2008שם הסכין-סקלפל, ונעזרים בה להסיר עור קשה במקומות בהם אסור להשתמש בגרדו-בבוהן ובצידי כף הרגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה קוראים לזה:
אילנה כסיף13/06/2008הי סיגל, שבת שלום, הסכין עם הידית שנראה כמו קולפן מלפופונים נקרא קרדו. שימוש בו אינו מומלץ מכיוון שאין שליטה בכמות העור שמורידים. בדר כלל משתמשים בקרדו כאשר יש רגל מאד מוזנחת עם המון עור ומסיימים בסכין המנתחים - סקלפל. פדיקוריסטיות אוהבות להשתמש בסקלפל כי רמת הגימור שלו מאד מדויקת. היום מומץ לא להשתמש כלל בסכינים במכונים אלא, להשתמש בקרמים מרככים ומתפיחים ובשיוף במכונת שיוף או ברשפל (שנראה כמו מטקה קטנה ).
אני קווה שעכשיו תנוח דעתך. בכל אופן, אם אין כאבים או תחושת בערה בכף הרגל אז זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין .
טניקה24/06/2008עם הסקפל (אולר) העבודה נמשך יותר זמן מהגרדו(הידית.) העבודה איתו עם ביקור. מה שנקרא "לא מחפפת". כדאי רק עם הקספל לעבודה. הגרדו יכולה לפצוע.
אני גם עובדת אם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקוח עם פטריותאינה10/06/2008
הי אורנה, הי אצלי לקוח עם פטריות בציפורניים וכמו שנראה לי-גם בכף הרגל (כל הרגל שלו מתקלפת, והפטרת שלו לא מטופלת בגלל חוסר רצון שלו). עשיתי לו טיפול וכמובן שבכל הכלים שאינם ברי חיטוי לא ייעשה שימוש אצל לקוח אחר.
השאלה היא, מכיוון שכל הכלים שלו כבר נגועים בפטריה-האם אין מנוס אלא להחליף לו סט פצירות חדש בכל טיפול? מצד אחד-הגיוני, שכן במידה והוא יחליט לטפל בעצמו-אני עלולה להדביק אותו שוב, מצד שני כל חודש להחליף לו כלים נשמע לי קצת הזוי (והוא גם לא ישלם על זה).
אני יודעת שאפשר לחטא בעזרת צמר גפן עם אלכוהול, האם זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול לא מספיק. לפחות ברביסייד
שני10/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אי אפשר להכניס פצירה לברבסייד.
אינה10/06/2008או שכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוח עם פטריות
אורנה רז11/06/2008כמו ששני ענתה לך ברביסייד מספיק.
בפצירות ניתן לטפל באופן הבא - בעזרת מברשת קטנה טבולה בברביסייד,לשפשף ואז להכניס לתמיסת הברביסייד,כנ'ל גם הרשפל. פצירה היא מוצר זול אז ניתן להחליפה.
קיימת גם אפשרות עסקית לבנות לכל לקוח/ה ערכה בטיפול הראשוני הכוללת פצירה רשפל דוחף עור מפרידים אם צריך ולחייב בסכום נוסף.יש גם גלילים שקופים בהם שומרים לכל לקוח לקוחה את הציוד שלהם,מאד מקובל היום. כמו כן אם חיטאת את הכלים הפטריות כפי שלמדת הן טיל החי על חשבון קרטין כך שהן לא ממשיכות להתקיים על הפצירות לנצח.
מקווה שעשינו קצת סדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לכל לקוח שלי
אינה12/06/2008משייף גיטרה ופצירה אישיים, אבל לקוח עם פטריה ברגל (בכף הרגל) דורש חיטוי או החלפה של משייף הגיטרה ולאורך זמן-זו עלות..
לא ידעתי שאפשר להכניס לברבסייד הכל, גם פצירות-טוב לדעת.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרנית לאחר פטרתצבי08/06/2008
אורנה שלום בעבר היתה לי פטרת שטופלה. הגדילה מתבצעת תוך עיבוי עצום של עובי הציפורן עם מגמה לחודרניות ובעקבותיה מאוד קשה לעצב גבולות ישרים. אם אנסה להחדיר פתיל להרמה,האם הדבר לא יגרום לריכוז מגמת הזיהום בקצוות? תודה צבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפורן חודרנית לאחר פטרת
אורנה רז09/06/2008צבי שלום
התופעה שאתה מצביעה עליה היא תופעה מוכרת,אכן יהיה לך קשה להתגבר עליה בעצמך אני מציעה לפנות לפדיקוריסטית מוממחית שתשייף את הציפורן תדקק אותה,ואז ניתן יהיה אפשר לעצב אותה יותר בקלות בכדי שלא תהפוך לציפורן חודרנית ואז יצא שכרך בהפסדך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוק מוצףשני08/06/2008
אורנה שלום
איך זה ששוק הפדיקור מוצף בבנות עובדות? מה קרה לאחרונה? כל חנות שנייה היא פדיקור-מניקור-בנייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוק מוצף
אורנה רז09/06/2008הי שני
שוק העסקים בכלל וזה שלנו בתוכו בנוי מהיצע וביקוש כל עוד יש ביקוש יש היצע.
באופן טבעי אלה שמספקים את הסחורה שהציבור צורך נשארים והאחרים פורשים,עוברים לתחומים אחרים. בל ירפו ידיך - לכל אחד יש את קהל היעד שלו שעליו מוטל להגיע אליו.
זכרי שתי ידים יכולות לעשות רק מה ששתי ידים יכולות לעשות,לכן יש מקום להרבה ידים.
נתראה בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור רפואי בהרצליהתאנה06/06/2008
שלום,
לדודתי בת 82 יש צפורן חודרנית, ואני מעוניינת למצוא לה פדיקוריסטית מנוסה ואחראית.
היא סובלת מחוסר אספקת דם לרגליים ומפצע בין הזרת לקמיצה.
תודה,
תאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור רפואי
אילנה כסיף07/06/2008שלום תאנה,
האם היית עם דודך אצל פודיאטור? אם עדיין לא היית, חשוב שתדעי שאת זכאית להגיע לרופא פודיאטור דרך הקופ"ח. רופא זה מומחה לכפות רגלים. מכיוון שדודתך סובלת מחוסר אספקת דם ויש שם כבר פצע שאינו מגליד היתי פונה לעזרה רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור קוסמטיאירה05/06/2008
אני מחפשת לעשות פדיקור קוסמטי האיזור בקעת אונו - יש המלצות?.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני פדיקוריסטית מקרית אונו
אינה05/06/2008את מוזמנת להתקשר 050-6810648
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטריליזציהאינה04/06/2008
שלום, אני פדיקוריסטית מתחילה ורוצה להתייעץ-רכשתי סטריליזטור זכוכית עם נוזל ברבסייד. ההבדל בין זה לבין מכשיר חשמלי הוא 500ש"ח ואני ממש לא ששה להכנס לעאלה הוצאות לפני שיש לי לקוחות. השאלה היא האם הברבסייד אכן מחטא ומספיק בשלב ראשון?
ומכיוון שצריך לשמן אחרי החיטוי, האם WD-40 (תרסיס שמפסיק חריקות, דוחה לחות..) מספיק טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטריליזציה
אורנה רז04/06/2008הי אינה ברוכה הבאה לקהל המקצועיות.
הברביסייד בהחלט מספק את הסחורה ומבצע חיטוי לכלים.והשיקול שלך הוא בהחלט במקום ומראה על חשיבה עסקית.כשתתבססי במקצוע תחליטי מתי לרכוש איזה חומר ,מכשיר או כל דבר אחר לשדרוג העבודה.
בהצלחה - מקוה לראותך בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-ושאלה נוספת
אינה05/06/2008מכיוון שצריך לשמן אחרי החיטוי, האם WD-40 (תרסיס שמפסיק חריקות, דוחה לחות..) מספיק טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאינה
אורנה רז09/06/2008אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! ואחרון ודי....
אינה10/06/2008יש לי כלים מפלדת אל חלד וכאלה שלא.
א-האם מה שהוא לא אל חלד-לא יכול להכנס לברבסייד בגלל המים?
ב-האם לשמן גם את הכלים מפלדת אל חלד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוי וסטריליזציה
אורנה רז11/06/2008הי אינה.
אין צורך להתנצל,בשביל השאלות שלכן קיים הפורום.
אז ככה, לברביסייד נכנס הכל,יש להקפיד לא להשאיר את הכלים לאורך זמן שלא יחלידו וגם את אלה שהם אלחלד,שגם אותם צריך כמובן לשמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריותטל04/06/2008
שלום, לפני שאני מתחילה לטפל בכדורים שהבנתי שלוקח להם חצי שנה לעזור, האם מנסיונכן יש תכשיר יותר יעיל ופחות מזיק לכבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
אורנה רז04/06/2008יש בשוק טיפות ומשחות שיש להשתמש בהן בעקביות לפחות 6 חודשים - יש איתם תוצאות טובות אם כי לעיתים מה שעוזר לאחד לא עוזר לאחר.
כנ'ל לגבי הכדורים - כמו כן כיום יש דור חדש של כדורים שמזיקים הרבה פחות וגם זה אצל אחוז נמוך מאד מהאוכלוסיה.גם אם בבדיקה תקופתית מגלים תוצאה לא טובה בכבד זה מצב הפיך פשוט מפסיקים את הכדורים.
כך שיש לקחת הכל בפורפורציה.
לגבי באיזו שיטה לבחור זה כבר בחירה והעדפה אישית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריות
צביק05/06/2008שלום טל.
לפני שנתים טופלתי בכדורי "ספורנקס" (שיכול לפגוע בכבד),שלענין הפטריות נותן תוצאה מעולה ,ונפגעתי בקצב דופק לא סדיר (פירפור פרוזדורים)בגללו,וישנו מחקר אזהרה בארצות הברית לכדור היחודי,כך שהמלצתי רק לא דרך הטיפול הזה צביק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש רק ברגל אחתאסנת01/06/2008
מצטבר לי עור יבש וגס רק ברגל אחת, אני מסירה אותו בעדינות, אך נראה כי הוא לא מפסיק לצמוח, מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש
טניה מומחית ל01/06/2008ערב טוב!
את אומרת שאת מסירה את העור היבש
השאלה שלי כיצד את מסירה? ע"י אבן לרגל או בצורה אחרת
תעני לי בבקשה ואז אוכל לענות ביתר דיוק ולנסות לעזור
טניה - מומחית לפדיקור רפואי, מורה בויצ"ו ת"א, מוסמכת ע"י האגודה הישראלית לסכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש
אורנה רז01/06/2008אסנת ערב טוב
הסיבה להצטברות עור קשה רק ברגל אחת היא כנראה אי איזון ביציבה שאולי את אפילו לא חשה בה אך בלי משים את מפעילה יותר כוח על צד זה - אולי בגלל כאבי גב,או תיק כבד,תינוק,או ישיבה לא מאוזנת בעבודה.
עור קשה הוא הדרך של הגוף להתמודד עם לחץ מקומי.
בכל מקרה אולי כדאי להוסיף להסרת העור שימוש בקרם המפרק ומרכך ומאט את קצב הצמיחה הקרם נקרא callus terapy של O.P.I .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם זה לא פטרייה...מירית28/05/2008
שלום רב, אשמח לעזרה...
כבר כמה שנים שהציפורניים בבוהנות הרגליים צהובות ובעלות פסים חרוכים שבולטים
החוצה והציפורן לא מרקם חלק אחד.
שאר הציפורניים בסדר וגם הציפורניים בידיים...
רופא עור בדק ואמר שלדעתו זה לא פטרייה אלא תגובה ללק או למסיר לק.
הסברתי לו שלאורך התקופה הזאת אני משתמשת בלקים שונים ובמסירים שונים ככה שקשה לי להאמין...
הוא נתן לי לעשות בדיקה שבה לקחו דגימות מהצפורניים והתוצאה הייתה שלא נתגלה שום פטרייה.
הוא גם בדק אם חסר איזה ויטמין או משהו והכל תקין.
מה זה יכול להיות?
יש מישהי שמבינה בדברים האלו שאני יכולה לפנות אליה?
תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירית
אורנה רז29/05/2008מירית - קשה לי לחשוב על אפשרות נוספת אלא אם עברת בתקופה בה החלו התופעות איזה שהוא משבר או סטרס כלשהוא.
אם היית יכולה לצרף תמונה של הבהונות ,האם הבהונות גדולות ובולטות ביחס לשאר האצבעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרהמרגלית26/05/2008
שלום רב לכולם: אני סובלת שנים מפטריות בכף הרגל ובציפורניים, עשיתי בדיקות דם ולקחו לי דגימה של העור התחלתי לקחת כדורים אך זה לא עשה לי טוב (דופק מהיר) ניסיתי משחות שונות אך הן התאימו יותר לעור כף הרגל וזה לא הואיל כי הפטרייה שבציפורניים מדביקה שוב את כף הרגל
אודה למי שניסה או מכיר טיפול שיכול לגמור עם הפטריה שיודיע י
בכבוד רב
מרגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרגלית
אורנה רז26/05/2008המצוקה שלך ברורה.פטריות הן אכן מטרד מעצבן ולא נעים.
חשוב להבין שקיימים חומרים נהדרים בשוק,שלעיתים האחד מתאים לאלף ולא לאחד וההיפך.
אסור להתיאש.
אני ממליצה שתבקרי באופן קבוע אצל פדיקוריסטית כי חשוב להסיר את כל החלקים הנגועים,לרחוץ את הרגלים עם סבון עץ התה,לנגב וליבש היטב גם בין האצבעות ולטפטף טיפות - קיימות טיפות מסדרת אנטי פונג או טיפות קיור שיש להן תוצאות טובות מאד - שם המשחק הוא התמדה מאחר והפטריות הן עקשניות ומתמידניות.
יש להתמיד לפחות שישה חודשים.
מקוה שתהיה לך הקלה.
במידה ולא את מוזמנת לשתף אותנו וננסה להפנות אותך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקורנוגה25/05/2008
האם יש כזה דבר בניית ציפורניים ברגליים? כמה זה עולה בערך?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש ויש וזה אפילו יפה מאד
אילנה כסיף25/05/2008הי נוגה,
יש בהחלט אפשרות לבנות את ציפורני הרגלים. ככה לא צריך להתעסק עם החלפת לק ברגלים והציפורנים יפות ומסודרות חודש שלם ועוד עם קישוטים (רק אם את אוהבת - גם הפרנץ עמיד לאורך אותה תקופה מבלי להתקלף). המחיר הוא בממצוע 25 ש"ח לציפורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש מאוד ועבהורד21/05/2008
אני סובלת מעור יבש מאוד בכף הרגל ועבה, אני מטפלת ועושה פדיקור אחת לשלושה שבועות בהתמדה, רציתי לדעת עם ישנו טיפול נוסף שאוכל לבצע והיכן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש מאד ועבה
אורנה רז22/05/2008הי ורד
עור יבש נוצר בשל חוסר בשתיה,עמידה ממושכת,הליכה ברגלים יחפות או עודף משקל.
איני יודעת אם משהוא מזה קשור אליך.בכל מקרה בין טיפול לטיפול רצוי לטפל בעור כף הרגל על בסיס יומי.
יש סדרה שנקראת feet של חברת o.p.i הכוללת חומר הממיס עור יבש , משייף וקרם שנקרא דאבל קווראג' שבשימוש יומיומי משמר ומשפר את מראה העור ועשוי לעזור לך לשמרה בין טיפול לטיפול.
את החומרים ניתן לרכוש ברשת נייל סטודיו ויש תוצאות מעולות איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)