מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטרייה בציפורן?דנה14/04/2008
אורנה שלום,
הבעיה היא כזו: כשהייתי קטנה (בת שנתיים וחצי- היום אני בת 31) הוציאו לי את הציפון בבוהן כיוון שהיא קיבלה מכה חזקה משולחן- מאז הציפורן הזו לא נראית כמו שאר הציפורניים, היא יותר עבה מהן...לזה כבר התרגלתי. הבעיה היא שעד כמה שאני זוכרת היא תמיד גם הייתה במן צבע אחר משאר הציפורניים והיום יש לה כתם חום-שחרחר בצד שמאל. אני מניחה שזו פיטרייה- רציתי לדעת האם יש משהו טבעי שניתן לעשות? אני לא מעוניינת למרוח כל מיני משיחות שפוגעות בכבד- כמו כן אני לא רוצה שייקחו לי דגימה מהציפורן- יש לי כמה חברות שלקחו להן דגימה והציפורן נראית היום יותר גרוע ממקודם. לתשובתך אודה,
יום טוב וחג שמח,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בציפורן
אורנה רז22/04/2008הי דנה
חג שמח
מתנצלת על העיכוב בתשובה.
כנראה שהאבחנה שלך נכונה ואכןמתפתחת לה פטריה קטנה בציפורן.
לגבי הדגימה לא ידוע לי שהיא אמורה לחבל בציפורן אלה אם חברותיך נפלו על קצב במקום רופא.
לגבי המשחות המשחות הקיימות בשוק גם הרפואיות וגם אלו שמצויות בידנו הפדיקוריסטיות הן לשימוש חיצוני בלבד ואינם פוגעות בכבד.
האפשרות של פגיעה בכבד היא רק לגבי תרופות שנוטלים דרך הפה,וגם כאן יצא זן חדש היא סיכון מופחת מאד לפגיעה.
בכל מקרה נראה שמה שהופיעה אצלך בציפורן זה רק התחלה ויתכן שבטיפול משחתי או טיפות תוכלי להתגבר על הבעיה כמובן אם תתמידי בטיפול.
אם את רוצה המלצה מסוימת אנא פני ואשמח לספק לך .
לגבי צבעה של הציפורן ועוביה יכול להיות שניתן לטפל גם בבעיה זאת - ע,י שיוף הגובה ובניה בג'ל
בונים על הציפורן הטבעית בעזרת ג'ל עם צבעים (קיים מגוון רחב של צבעים),ממליצה לך לבדוק את האופציה שתאפשר לך להסתובב עם ציפורנייםמטופחות בסנדלים אופנתיות.
אשמח לסייע ככל שתצטרכי.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור בבית...12/04/2008
היי איך עושים פדיקור לבד ?ואילו מכשירים אני צריכה לקנות פשוט 80 90 שקלים פעם בחודש זה די יקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור בבית
אורנה רז12/04/2008הי עדי
לא חייבים לעשות פדיקור כל חודש,ניתן לקבל טיפול פדיקור טוב וע'י שימור נכון של כף הרגל להזדקק לטיפולים מקצועיים אחת לשלשה חודשים.הלואי וכך היו חושבים הרב.
לשימור כף הרגל יש לרחוץ את הרגלים בסבון עץ התה המותאם לכף הרגל,ליבש טוב ולא להשאירן להתיבש על הרצפה כמו שעושים מרביתנו.מריחת קרם מתאים - תלוי במצב כף הרגל,במידה ואין יובש קיצוני או נטיה לסדקים ישנו קרם של חברת o.p.i שנקרא dubbie cavarge המשמר את כף הרגל.
כמובן,נעלים מתאימות לא לוחצות ומאווררות והרי לנו חיים נעימים ,נוחים ויפים.
מפרידי אצבעות כאלה שמשתמשים למריחת לק - אותם שמים על הרגל פעמים בשבוע למשך כ- 10 דקות עוזרים לזרימת הדם ,מריחת לק והרי לך רגל מפנקת.
כמובן,שאם יש יובש ניתן למרוח קרם שמן יותר,לגרוב גרב כותנה עד לספיגה של הקרם.
בהצלחה - קיץ נעים ורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכרתי מחפש לטיפול בבית
ש.21/06/2010סוכרתי, מחפש טיפול בבית.
אני סוכרתי שנים רבות ומעולם לא השתמשתי בטיפול פדיקור.
בעקבות טיפול בציפורן חודרנית ובהמלצת הרופא, אני מחפש מטפל בבית.
איני מכיר את התחום ואת הנושא.
אני באיזור המרכז.
אשמח על כל עזרה.
תודה, ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה פדיקוריסטית מנוסה לחצי משרהיעלה12/04/2008
פדיקוריסטית מנוסה היודעת לטפל גם בחודרנית,יבלות ופטרת בעלת נסיון גם בשיטת KART דרושה למשרה חלקית או מלאה.
ניתן לשלוח קו"ח למייל [email protected] או להתקשר בין השעות 14ץ00 ל16.00 לטלפון 0522-543459 יעלה.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצגת טלפון להתקשרות
יעלה12/04/20080522-543459 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזו עיר העבודה?
טניה25/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי צמחית הציפורן בבוהןהילה11/04/2008
אורנה שלום..
השבוע כשבאתי לגזוז ציפורניים ברגליים שמתי לב שאחת הבהונות קצת מנופחת (לא שמים לב לזה אם לא מסתכלים על שניהם יחד) והציפורן שם לא גדלה, כאילו הנפיחות מעכבת את הצמיחה. בנוסף בקצה החיצוני של הציפורן מבפנים קצת צהוב. בחודש שעבר הרגשתי קצת עקצוצים מדי פעם, חשבתי אולי קיבלתי מכה ולא שמתי לב וזה יעבור, עכשיו אני שמה לב שזה כנראה קשור וזה משהו אחר. חייבת לציין שלא כואב לי גם כשאני לוחצת. נראה כי העור מתחיל לצמוח על הציפורן והציפורן צומחת אחורה...מה זה יכול להיות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
אורנה רז12/04/2008לצערי מתיאורך אני לא ממש יודעת מה להגיד לך ,לא ברור לי מה הכוונה ציפורן גדלה אחרוה,אני ממליצה שתפני לרופא עור או פודיאטור או פשוט תפני קודם כל לפדיקוריסטית - יתכן ובאמת קיבלת מכה ,וניקוי טוב של האזור יחזיר את המצב לקדמותו אם לא ארע נזק בלתי הפיק מסיבה כלשהיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרנית ופטרתיונית09/04/2008
שלום אורנה
אני פדיקוריסטית רפואית מתחילה עובדת בעיקר עם מוצאי קארט, נתקלתי במקרה של צפורן חודרנית (בבהן) +יבלת קמחית מאוד , איך אני מתחילה את הטיפול ומה השלבים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
אורנה רז09/04/2008הי יונית
כל הכבוד על הנחישות ברצון שלך לקבל תשובות.
עניתי על שאלתך בפורום השני.
אם יש לך עדין אי בהירויות אנא פני שוב
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה
יונית10/04/2008את מדברת על הפורום של נייל סטודיו?
אם כן אז המון המון תודה...לא ידעתי שאתם קשורים וחיפשתי תשובה במהרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל התפחהמתענינת במוצר07/04/2008
לאורנה היקרה שלום רב,
רציתי לשאול אותך האם את מכירה את המוצרים של חברת "סיאל" שמרצה עליהם הגברת ענת ענתבי ?
איך המוצרים שלהם ואיך ספציפי ג'ל ההתפחה?
האם מחיר ג'ל התפחה יקר אומר שהחומר יותר טוב?
האם עדיף ללכת על מוצר טבעי כגון המוצרים של כדיר או ללכת על חומרים לא טבעיים?
תודה מראש
נ.ב
אני עוסקת בפדיקור זו השנה השלישית בברכת חג פסח שמח ועבודה פוריה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל הטפחה
אורנה רז07/04/2008שלום למי ? לא הזדהת,
את החומרים הספציפים של חברת סיאל אני לא מכירה,לכן לא אוכל להמליץ לך ספציפית.
בעקרון אני יכולה להגיד שחומרי הטפחה ליעול עבודתנו ,מקצרים את זמן העבודה ונותנים תוצאות טובות מאד.
אני מכירה את החומרים של קארט,נייל סטודיו (O.P.I ) .
מה שאני ממליצה לך זה להשתתף בסדנא שענת מעבירה ולהתנסות במוצרים כמובן שאת מוזמנת לשתף אותנו בתוצאות.
לגבי מחיר העובבדה שחומר יקר לא אומר אוטומטית שהוא הטוב ביותר.ישנם חומרים במחירים סבירים שמניבים תוצאות טובות,יחד עם זאת חומר יקר סביר להניח שהושקעו בו כספים במחקר ובפיתוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמוצרים של סיאל מעולים
ליאורה22/04/2008אני עובדת עם החומרים של Ciel כבר שנתיים ואני מאוד מרוצה. הג'ל התפחה שלהם מעולה מהסיבה הפשוטה שהוא מרכך את כף הרגל באופן שאין בכלל צורך בשימוש בסכין, בכל מקרה אני ממליצה לך להכנס לאתר האינטרנט של Ciel שבו ישנו סרט הדרכה בנושא.
www.cielcosmetics.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעלים סגורותטל06/04/2008
שלום רב, מה ניתן לעשות כדי שלא יווצצרו לי פטריות ורטיבות בכף הרגל א אני עובדת עם נעליים סגורות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעלים סגורות
אורנה רז07/04/2008הי טל
למניעה,יש לגרוב גרבים מכותנה כמו כן יש אבקה ללא טלק היוצרת שכבה של סיבי כותנה על כף הרגל
ומונעת הזעת יתר וריחות לא נעימים.כמובן,שרצוי לחלוץ נעלים בכל הזדמנות ולאוורר את הרגלים.
אם כבר יש לך פטריות אזי יש לטפל בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש רציניהילה03/04/2008
שלום, תמיד אחרי שאני מסירה לק ברגליים יש לי יובש ובלי קשר אחת הרגליים שלי יותר יבשה מהשניה באופן קיצוני, מה אפשר לעשות? מה הכי כדאי למרוח ללחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש רציני
אורנה רז03/04/2008הי הילה
אני לא כל-כך מבינה את הקשר בין הורדת הלק ליובש ברגלים. האם היובש מסביב לצפורניים או בכף הרגל?
ליובש בכף הרגל ניתן להשתמש בחמאת שיאה,או בקרמים טיפוליים ליובש וסדקים בכף הרגל - קיימים בשוק קרמים שונים כאלה - של חברת היפנוטיק - הידרה,של נייל סטודיו - קרם לרגלים יבשות וסדוקות,
וחמאת שיאה כמו שציינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות מטרידותמבולבלת31/03/2008
היי ותודה על הפורום המקסים!!!
אני פדיקוריסטית כשנתיים אך לאחרונה מגיעות לקוחות ושואלות האם אינך עובדת עם ג'יל התפחה
אז יש לי מס' שאלות אלייך
1. האם זה טוב ויעיל הג'ל ולא רק לחולי סוכרת?
2. האם כל סוגי הג'ל מגיעים כגרגירים ומה ההבדל בין ג'ל גרגירים לבין ג'ל רגיל?
3. היכן את ממליצה לי לרכוש את הג'ל ניקבי בשם של חנות ?
4. פשוט ישנם כל כך הרבה סוגים שיצאתי מבולבלת!
תודה והמשך עבודה פוריה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למבולבלת
אורנה רז31/03/2008חמודה אני חושבת שאת באמת מבולבלת עם כל החומרים החדשים.
ג'ל התפחה הוא לא ג'ל עם גרגרים - יש פילינגים עם גרגרים חלקם גם עם שמן וישנם חומרי הטפחה בצורת ג'ל.
הם מתאימים למצבים שונים - אני מאד ממליצה לך לפנות לסניף נייל סטודיו הקרוב לביתך הם עורכים השתלמויות בנושאי חידושים בפדיקור בינהים גם כל נושא הפדיקור היבש.
רצוי לקלב הסבר מפורט עם הדגמות כדי ללמוד לעבוד נכון עם החומרים שחלקם חומרים חזקים.
הג'לים הם שידרוג רציני של עבודתנו ומאפשר להציע טיפול ברמה גבוהה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לגזירת ציפורנייםקרן30/03/2008
שלום רב,
ברצוני לקבל המלצה כיצד לגזור את הציפורניים כדי למנוע ציפורן חודרנית, והאם היא יכולה להיגרם ממגע עם נעל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לגזירת ציפורניים
אורנה רז30/03/2008קרן ערב טוב
ברגלים מוממלץ תמיד לגזור את הציפורניים ישר ולעגל את הפינות בדיוק מהסיבה שציינת למנוע ציפורן חודרנית.
ציפורנית חודרנית ככל עשויה להגרם גם מנעלים צרות מידי.
שמרי על רגליך ורגלי סובביך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדינה27/03/2008
שלום רב,
עכשיו שמתחילים ללכת עם סנדלים, אפשר לקבל המלצה ללק מעניין ושווה לרגליים לבחורה בהירה בעור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק בציפורני הרגלים
אורנה רז28/03/2008הי דינה
האופנות משתנות חדשות לבקרים - הקיץ הזה הולכים ןרןד פוקסיה,סגולים יחד עם זאת לכל אחת מתאים צבעים אחרים - טיפוס,סגנון,גוון עור.
אני לא יודעת כמה צעירה את - אבל גווני האדום,בורדו יין הם צבעים מאד יפים לכף הרגל.
עדין אנחנו מתאימות את הצבע כשאנחנו יושבות מול הלקוחה ויחד איתה מקבלות החלטה.
אולי במקרה שלך אפילו חומים מאד כהים ואפילו שחור עשוים מאד להתאים - לבחורה צעירה עם עור בהיר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבשגל24/03/2008
למרות הפדיקור, תמיד יש לי עור יבש בכף הרגל. אני משתדלת לשתות הרבה, כי אמרו שזה קשור, אך ללא שיפור. מדוע העור היבש הזה? דרך אגב, בדקתי ואין לי פטרייה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש
אורנה רז24/03/2008גל ערב טוב
אין לי מושג למה את סובלת מעור יבש ברגל באופן תמידי,האם את מורחת קרם על בסיס יומיומי ?,
האם את עומדת שעות רבות על הרגלים?
מציעה לך לנסות למרוח שמן זית על כף הרגל לעטוף בנילון נצמד למשך 15 דקות פעמים עד שלוש בשבוע,מקוה שישפר את המצב.
יתכן שאת סובלת מעור יבש גם בגוף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי יש המלצותעדי19/03/2008
שלום, אני מחפשת מקום טוב לעשות בו פדיקור ומניקור בבאר שבע. מי מכירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות
אורנה רז24/03/2008ק שלום
אני באופן אישי לא מכירה פדיקוריסטיות בבאר שבע,אולי תנסי לבדוק האם קיים סניף של נייל סטודיו
בבאר שבע..
מקוה שמישהיא בפורום תוכל להמליץ לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
אורנה רז07/04/2008נועה - תודה על המידע החשוב,אני מקוה שבנות מקצועיות רבות ישתמשו בו וירשמו אני עצמי מבטיחה שאבדוק את הנושא ובהחלט אשמח לקדם אותו באתר ובכלל - מאד חשוב שנכוון הכי גבוה כדי למצב את התדמית ההולמת ליכולויות המקצועיות העומדות בפנינו היום למתן מענים מעולים למגוון בעיות כף הרגלים.
ביי
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה עם גרבייםנוגה16/03/2008
שלום, האם ידוע לך על חיסרון כלשהו בשינה עם גרביים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה עם גרביים
אורנה רז16/03/2008הי נוגה
בשינה הגוף פולט 500 מ'ל נוזלים,מיותר לעטוף את הרגלים בגרסים יש לאפשר לגוף לשחרר ולהפטר מעודפים.
כמו כן,חימום יתר,לחות וחושך הם שילוב אולטימטיבי להתפתחות פטריות -משהו שאת לא ממש רוצה לגדל בלילות קרים.
מקווה ששיכנעתי אותך לגרוב גרביים לכמה דקות,לחמם את השמיכה ולהסירם לשינה רפויה נעימה ובריאה.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל12/03/2008
העור הקשה ברגל צומח לי במהירות מטורפת - אני מטפלת והוא צומח מיד שוב. מה אפשר לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
אורנה רז12/03/2008הי טל
מה את עושה ? - האם את מסירה אותו בעצמך או שהפדיקוריסטית עושה זאת?
האם את מסירה את העור עד למצב שאת חשה רגישות ברגל ?
באיזה מקום הצטברות העור הרבה ביותר? - בעקב?
האם את עומדת הרבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)