מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תדירות הטיפוליםמריה10/08/2008
מהי התדירות המומלצת לביצוע פדיקור אצל פדיקוריסטית, ומהו טווח המחירים לפדיקור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות טיפולים
אורנה רז10/08/2008אין חוקים כתובים,כל רגל והצרכים שלה .
רגלים בעיתיות עם ציפורן חודרנית או פטריות וכו' עשויות להזדקק לטיפול אחת לחודש ולעיתים למשך תקופה אף בתדירות גבוהה יותר.
רגל בלי בעיות מיוחדים ההמלצה היא אחת לחודש עד חודש וחצי בקיץ ובחורף אחת לחודשיים כדי לא להגיע לקיץ הבא עם רגלים מוזנחות יבשות ולא מחמיאות במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות טיפולים
אורנה רז10/08/2008שכחתי להתיחס לשאלתך השניה טווח במחירים הוא שונה מאזור לאזור.
בין ספא ומכון פרטי אך פדיקור טוב,עם רמת הגיינה גבוהה וטיפול יסודי טווח המחירים הוא בין 70 שח' ל-150 שח' .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם ממש טובימית10/08/2008
שלום, אני צריכה קרם ממש טוב ללחות לכף הרגל ולמניעת ריחות - קניתי מלא והם לא עזרו אני צריכה המלצה למשהו טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימית
אורנה רז10/08/2008לחברת.o.p.i יש אבקה ללא טלק שאינה הופכת לבוץ המונעת הזעה ריחות לא נעימים והתפתחות פטריות.ויוצר כמו שכבת גרב כותנה על הרגל.
כמו כן יש קרם בשפרפרת כחולה הנקרא double coverage המוסיף לחות והגנה לכף הרגל.
את מוזמנת לנסות יש לנו תוצאות ותגובות מאד טובות מלקוחות עם הזעה בכפות הרגלים.
וכמובן,לא להתיאש תמיד יש משהו שעוזר גם אם לא פותר את הבעיה לחלוטין.
המשיכי לחקור העובדה שקרמים מסוימים לא עזרו לך אינם מחייבים להתיאש.
קיץ נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים מבריקות?ברוש06/08/2008
רציתי לשאול,לאף אחד אין ממש הסבר,אולי לך יש, בעלי בן ארבעים,בריא לחלוטין,אף פעם לא היה שעיר במיוחד,אבל בחודשים האחרונים שמנו לב שמלבד זאת שהצמיחה מאוד מאוד דלילה באזור הקרסוליים לכוון הברכיים-הרגל ממש ממש חלקה באזור זה ומבריקה!!!ממש כמו שיש,כאילו הוא מרח שמן או משהו.אני יודעת שזה נשמע מוזר ואפילו מצחיק אבל זה ממש ממש ככה.יש לך הסבר?אולי זה בגלל החשיפה לשמש?הוא נמצא בחודש האחרון המון בבריכה. מקווה להתייחסות מהירה ולפחות לשלילת כל סיבה רפואית. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגלים מבריקות
אורנה רז06/08/2008בדרך כלל סביבה חמה מגבירה את צמיחת השיער ראי ערך נשים ומלחמתנו בשער הרגלים בקיץ.
אך יתכן ובבריכה בה הוא משתכשך לאחרונה משתמשים בכמות גדולה מאד של כלור (אופיני מאד בברכות בקיץ) וזה מה שגורם לבעיה למרות שהכלור מיבש את העור ולא מבריק אותו.
סיבה נוספת לבעיה שאת מתארת היא לסובלים מסכרת מה שאת טוענת שאין לבעלך.
אני מציעה להמתין או אם הבעיה מטרידה לפנות לרופא משפחה לקבלת חוות דעת.
בכל מקרה אני לא רואה סיבה להכנס לפניקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגומי של הגרביים
אילנה כסיף06/08/2008יתכן שזה מהגומי של הגרביים שהוא גורב. האם הוא גורב גרבי ספורט במשך רוב שעות היום . הברק יכול להיות בגלל יובש שנגרם מגרביים שאינן עשויות כותנה והקרחות עשויות לכגרם בשל הסתבכות השערה בגומי של הגרביים. אבל זה יהיה מעניין לדעת האם הוא אכן גורב גרבי ספורט במשך שעות רבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש גדולרוחמה04/08/2008
אני חוששת שיש לי ציפורן חודרנית,כאילו יש לי שני ציפרוניים על אצבע אחת,ואני מתה מפחד לעקור.. יש איזה פיתרון לא כואב? תודה רבה לכולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוחמה
אורנה רז04/08/2008ציפורן חודרנית ושתי ציפורניים על אצבע אחת אלה שתי בעיות שונות בכל מקרה גם לציפורן חודרנית וגם לציפורן על ציפורן יש פתרונות שמרניים יותר לפני עקירות והתערבות כירוכית.
אנא חפשי פדיקוריסטית מקצועית באיזור מגוריך וגשי להתיעץ איתה (בקשי המלצות וכו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת ריחות בנעלייםיואב03/08/2008
שלום, האם יש לכן עצה כיצד למנוע ריחות לא טובים בנעליים , בייחוד אלו הפתוחות כמו סנדלים למשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יואב
אורנה רז04/08/2008קיימים בשוק תכשירים שונים.
1. powder protection אבקה ללא טלק של חברת o.p.i שיוצרת שכבת סיבי כותנה על הרגל מונעת התפתחות פטריות הזעה וריחות ואינה הופכת לבוץ כמו טלק. - מומלץ מאד.
2. יש תרסיס לכף הרגל והנעל המונע התפתחות פטריות וריחות לא נעימים.
אנא פנה לפדיקוריסטית באזור מגוריך ושאל אותה על המוצרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלמות פדיקור באזור נתניה ?נועה31/07/2008
אני עוסקת גם בפדיקור ורציתי להשתלם בחידושים והדגמות בסניף הקרוב באזור השרון. האם יש השתלמות קרובה, והאם ההדרכות בתשלום ? אורנה, אשמח להכירך מקרוב וללמוד מנסיונך, במיוחד לגבי ציפורן חודרנית ושיטות לפדיקור ללא סכין. תודה, נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
אורנה רז02/08/2008המקום הכי קרוב בו יש השתלמות בפדיקור מתקדם הוא בחולון ב - 7 באוגוסט בעיקרון בחודש אוגוסט לא נערכות הרבה השתלמויות . את מוזמנת להכנס לאתר של נייל סטודיו שם מפורטים הסדנאות לפי סניפים.
מקווה לראותך באחת ההשתלמויות הקרובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפתח תקווה יש ב4/8 ביום שני
עדי ר03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלמות בפדיקור
בלהה עזרא22/02/2009שלום לך!
חברת בריז בנתניה ובסניף חדרה יש להם השתלמויות בפדיקור עם חברת קארט וחברות נוספות.
את מוזמנת להתקשר אליהם
בהצלחה
בלהה עזרא
מטפלת דרך כפות הרגליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות תיזהרו !!!!!שני31/07/2008
קראתי היום כתבה בנושא: מסכת סיוטים בכף הרגל: חולה סוכרת מצפון הארץ שהגיע לטיפול אצל פדיקוריסטית נאלץ לעבור קטיעת כף רגל לאחר שהפדיקוריסטית, לדבריו שפכה מים רותחים על כף רגלו והטיפול בכוויה הקשה על-ידי צוות שרותי בריאות כללית היה לטענתו לא תקין. כעת הוא תובע את הפדיקוריסטית ואת קופת החולים באמצעות עורכת הדין אסי לביא-צוקרמן בסכום של 2.5 מיליון שקלים. הפרשה שהתרחשה ב-2005 החלה כאשר התובע, בן 60 תושב צפון הארץ, פנה לפדיקוריסטית אצלה היה מטופל משך שנים קודם לכן, לצורך ביצוע טיפול פדיקור בכף הרגל. לדבריו, הניחה המטפלת את כפות רגליו בקערת מים ומזגה לתוכה מים רותחים מקומקום. בנות תיזהרו.... קצת לחשוב לפני שעושים משהו. הבן אדם איבד רגל!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
אורנה רז02/08/2008תודה על אזהרתך - אנחנו מדברות על כללי הזהירות עם חולי סכרת ובכלל כל הזמן שאחד מהם הוא ללא ספק לעולם לא להוסיף מים חמים כאשר רגלי המטופל/ת במים תמיד לבקש להרים את הרגלים.
תודה שתזכרת את כולנו כדי להמנע ממקרים קשים כאלה נקווה שהפדיקוריסטית תצא מהמצב הקשה או לפחות שהיה לה ביטוח כי זו עוד נקודה שכדאי לזכור לא לחסוף על ביטוח מקצועי כי תקלות עלולות לקרות לכל אחת מאיתנו כולנו בני אדם אסור לנו אף פעם להגיד לנו זה לא יקרה ,זה לא יקרה אבל תקלה אחרת עשויה כן לקרות בבקשה בנות אל תחסכו בביטוח המקצועי.
בברכת שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לך מורתי היקרהkoky29/07/2008
הי אורנה, סוף סוף תיקנתי את המחשב. א. ניתנה לי הזכות להכיר אותך וכיף לי. (מי שלא, שיקנא) ב. מצטערת על היום לא בשליטתי. ג. התעקשתי על תיקון המחשב רק כדי להכנס לכאן, לראות אותך ולהתחזק מהמעריצה שלך, התלמידה הצעירה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לתלמידתי
אורנה רז30/07/2008אני שמחה שהרצון לעלות לפורום איתגר אותך לתקן את המחשב ואת הקשר לעולם החיצון.
תודה על הפרגון מחכה לראותך בשיעור הקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור קשה ברגליים לאחר לידהמיטל29/07/2008
אני כחודשיים לאחר לידה, מאז ילדתי השתנה לי העור ברגליים לחלוטין אני אמנם נוטה ללכת יחפה אך מעולם לא סבלתי מעור יבש בצורה משמעותית. מאז הלידה הרגליים סדוקות בכף הרגל והייתי אפילו בטיפול לפניי כשבועיים אך ללא הטבה.. האם יש קשר? מה לעשות? האם זה מעיד על משהו שקורה בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור קשה ברגליים לאחר לידה
אורנה רז30/07/2008מיטל -ראשית,מזל טוב להולדת בתך.
אכן משהו קורה - הריון הינו מצב של סטרס לגוף,המשקל העודף,שינויי היציבה בשל הבטן התופחת וכמובן המתח לקראת הבאות הכל מתנקז לרגליים והתופעה מוכרת.
כמו כן טיפול אחד אינו מספיק יתכן ובמשך תקופה תצטרכי להגיע לפדיקוריסטית לעיתים דחופות יותר עד שהגוף יחזור לעצמו בתקווה שאכן כך יקרה ובמהרה.רצוי לבקש מהפדיקורסטית קרם לרגלים יבשות וסדוקות ואני מאמינה שהדברים יסתדרו בפרט אם ילדתך המתוקה לא תשאיר אותך ערה יותר מידי בלילות וםעילה בימים.
בהצלחה ובהנאה מהיצירה החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המקצועית והנעימה
מיטל30/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף !א'27/07/2008
שלום רב, התחלתי לעבוד עם חומר הקליוס אלימנטיור הירוק של נייל סטודיו לפדיקור ללא סכין האם מותר לעבוד איתו גם אצל נשים בהריון??? כי הרי טוענים שאסור שיהיה להם חום בכפות רגליים שלא יהיה מצב לצירים מוקדמים ! תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החומר בטוח לשימוש בכל המטופלים
אילנה כסיף29/07/2008משך זמן ההטפחה של החור - משך הזמן שהחומר נמצא על הרגל - הוא קצר מאד 3-5 דקות לא יותר. ובנוסף מניחים אותו על העור הקשה בלבד!!! לא מסביב כך שהשימוש בטוח לחלוטין אפילו לחולי סכרת. יש אישורים של ה-FDA האמריקאי לשימוש בטוח בחולי סכרת. בגלל שהחומר חדש בארץ אני מניחה שיקח זמן אבל הוא יוכר גם על ידי המוסדות המתאימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זית לציפורנייםאני26/07/2008
שמעתי שאם נשרה את הציפורניי בשמן זית למשך בערך חצי שעה הציפורניים יקבלו את הלחות ולא נצטרך להשים יותר לק כדי שהם יראו יפות. ניסיתי זאת אך זה לא עזר הייתי רוצה לדעת מה כן יכול לעזור לציפורניים להיראות יפות ומטופחות בלי ללכת למניקורסטית ומה כדאי למרוח עליהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים יפות
אילנה כסיף26/07/2008שלום אני, לא ברור לי למה את לא רוצה ללכת למניקוריסטית כי ההפסד כולו שלך- זה ממש פינוק. אבל אם את רוצה לעשות את זה בד בבית אז הינה רשימת הדברים שצריך לעשות.
1. להסיר לק במסיר לק ולשייף צורה לציפורניים עם פצירה עדינה
2. לשטוף ידים ולהמתין לפחות שעה. 3. לשים מרכך עור על העור מסביב לציפורניים ולדחוף אותו בעדינות עם מקל עץ או דוחף עור. 4. להוריד ברק מהציפורניים עם בלוק או פצירת ספונג'י. 5. להחזיר ברק עם בלוק הברקה. לשטוף ידים עם פילינג אנזימטי מקציף כדי להסיר תאי עור מתים ולמרוח קרם ידים. אח"כ לנגב את הציפורניים עם אצטון למרוח צ'יפ סקיף- כדי שללק תהיה אחיזה טובה יותר לציפורן ולא יתקלף ואח"כ למרוח מחזק ציפורניים. מחזק הציפורניים הטוב בעולם נקרא NAIL ENVY וניתן להשיג אותו בארץ. מוחרים לפי הוראות היצרן. בנוסף למחזק הציפורניים יש למרוח שמן הזנה טוב מסביב לציפורניים כדי להגמיש את העור והציפורניים ולהזין אותם בשמנים ומנירלי להם הם זקוקים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורנייםרוחמה25/07/2008
יש לי פטרת איומה,יש למישהו מושג למי כדאי לי ללכת? תודה רבה רבה לכל הממליצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי זה קרה..
רוחמה28/07/2008טופלתי אצל אלי לב..תאמת זה עבר חלק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לראות קודם כל רופא עור.
אילנה כסיף28/07/2008עם כל הכבוד לפדיקוריסטיות, ואני בינהן, כידוע, תמיד כדאי שרופא יאבחן את הפטרת וימליץ על טיפול. אחר כך אפשר ללכת לפדיקוריסטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל ריכוך או סכיןאיילת שגיא24/07/2008
היי אורנה, אני משתמשת בחומרים של חברת סיאל ומאוד מרוצה, הג'ל שלהם ממיס את העור ובכל זאת רציתי לשאול אותך במה זה שונה מהסכין סקלפל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילת
אורנה רז24/07/2008השוני הוא:
1. זמן העבודה מתקצר.
2. העור נשאר במרקם אחיד - כמובן,שיש מצבים שאין ברירה וחייבים לעשות שימוש בסכין.
3. אני לא מכירה את חברת סיאל אך במוצרים שאני משתמשת של חברת - B-NETURAL מעבר לעובדה שמסירים את החומר עם רשפל (משייף),בשימוש מתמשך הוא מחזיר לעור את ה -P.H שלו שצריך לעמוד על 5.5,ואינו פוגע בעור בריא אם בא עימו במגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאורנה
נאוה הראל27/07/2008היי אורנה, למיטב ידיעתי רמת הPH של העור חוזרת לקדמותה לאחר מספר דקות. אנחנו משנים את רמת החומציות באותו רגע שמשתמשים בתכשיר ואחרי זה הגוף יודע לווסת את עצמו. אז השאלה הנשאלת היא כיצד שימוש חוזר בג'ל ההתפחה יכול לשנות לי את רמת החומציות? איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילת שגיא
נאוה הראל27/07/2008איילת אני מקווה שזה בסדר ששאלתי במקומך פשוט רציתי ללמוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת החומציות של העור
אילנה כסיף29/07/2008רמת החומציות של העור נעה בין 5.5 ל-6.5 כאשר צריך לזכור ש7 היא רמת חומציות 0 (מים). בטיפולי פילינג חומצתיים העור השיל מעליו תאים מתים דבר המשפר את רמת החמציות לכיוון ה- 0 כלומר העור מתמלא נוזל ולכן רמת החומציות שלו טובה יותר לכן יש פחות עור יבש. היתרון בשימוש במוצרי BE NATURAL לאורך זמן משפר את רמת החומציות בכך שהעור מתמלא לחויות והוא חיוני יותר.
אני מניחה שלזה אורנה התכוונה.
מקווה שתשובתי מספקת. במידה ויש לך שאלות נוספות אל תהססי לכתוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל21/07/2008
אני נוהגת מידי יום למרוח את רגליי בקרם רגלים,אבל תמיד יש לי בעיה שהאצבעות במיוחד הגדולות מסביב נוצר מן יובש כזה,אחרי כמה זמן,מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
אורנה רז22/07/2008האם היובש רק מסביב לבהונות או סביב כל הציפורניים.יתכן שחשיפתם בקיץ בסנדלים גורמים ליובש אולי לנסות רק על הבהונות למרוח שמן זית ולעטוף בניילון למשך 10 דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרניתרוחמה18/07/2008
יש לי ציפורן חודרנית ואני מתה מפחד ללכת לפדיקור. האם זה כואב, מישהו שעבר את זה יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
אורנה רז19/07/2008לעיתים יש מעט כאב תלוי במצב הציפורן,בעבודה מקצועית עם חומר מאלחש הכאב לא אמור להיות בלתי נסבל.
בכל מקרה אין צורך למות מפחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
רוחמה25/07/2008דודה שלי עשתה את זה והיא עברה את הטיפול בקלות ללא כאבים.. היתי ממליצה לך ללכת לפדיקור רפואי אצל אלי לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)