מידע רפואי
פורומים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- בנות, העצמה נשית
- הומאופתיה
- פרידות, גירושין, בגידות
- צמחי מרפא
- תרומת ביציות
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- NLP דמיון מודרך
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- שרירנים ברחם - מיומה
- הורות טבעית
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- פסיכותרפיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיות בזיקפה (17 )אבי25/09/2018
היי , אני בן 17 ובזמן האחרון שאני מאונן אני מרגיש שהזיקפה לא עומדת כמו פעם והיא די חלשה , אני מצליח לגמור והכל וגם בזקיפת הבוקר לפעמים לא עומד ואם עומד יחסית חלש , ובלי קשר אני מרגיש טיפה שבזמן האחון המצב רוח שלי ירד טיפה ואין לי כל כך חשק מיני ( יכול להיות שאני סתם מתחיל לאכול סרטים ) , אני בלחץ שיש לי בעיה עם הטוסטסטרון או משהו , בכל גיל ההתבגרות לא היה לי שום בעיה ויש לי זיפים די עבים וקול גברי , אני ממש מבלחץ ואני מפחד ללכת לרופא או משהו בלי שההורים ידעו , יש סיבה לדאגה או שזה יעבור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע
דניאלה פרייפלד25/09/2018שאתה בלופ
קודם להירגע
כך חופש מהאוננות תן לעצמך שבועים לא להתעסק עם מחשבות מתפקד לא מתפקד
זה קורה ללא מעט בחורים
לרוב אין בעיה ״אתם עייפים״
ונשאלת השאלה איך אתה מאונן מול מסך או בראש
חופשה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לשאלה
אבי25/09/2018מול מסך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?