פורום הומואים, לסביות - יש לך שאלה?

הפורום נועד להטבק"ים המעוניינים לחלוק שיח העוסק בנושאים רלוונטיים של זהות מינית, נטייה מינית, יציאה מארונות, מציאת מקום מקבל בחברה, הכרויות, זוגיות, מיניות, הורות ועוד
לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש מבוגר לפינוקים
    אלכס
    26/08/2023

מחפש מבוגר ממוקם במרכז עם כלי קטן לאוראלי עמוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפש מבוגר לפינוקים

הוספת תגובה

תמונה

• האם אני לסבית אחרי מה שעשיתי?
    עומר
    13/06/2022

אז אני בת 16, ישנתי אצל חברה שלי וכשהלכתי למקלחת היא נכנסה ערומה והתחילה לגעת בי ולנשק אותי ואני התנגדתי ובעתתי לה בבטן, היא קשרה אותי שמה לי רצוע לכלבים והתחילה לשחק לי בכוס. אחרי 20 דקות היא הרביצה לי והכריחה אותי ללקק לה את התחת והרגלים ואז היא אמרה לי לשכב לה על הברכיים והיא הרביצה לי בתחת בהתחלה עם היד אז עם מברשת ולבסוף עם חגורה, ואת כל זה היא צילמה. אני בכיתי ממש היא אמרה לי שאם אני לא סותמת היא תדחוף לי את הראש לאסלה עם חרא ושתן וכך היה, לבסוף היא שחררה אותי ואמרה לי לחזור מחר!
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• מה לעשות? תלכי למשטרה.

מה זה משנה מי א
    15/06/2022

מדובר פה בתקיפה מינית לכל דבר. תקיפה בכללי. רצוי לספר להורים וללכת למשטרה להגיש תלונה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מעוניין בפעם הראשונה
    ליאור
    07/05/2023

בן 44, נראה טוב, אסתטי, מעולם לא הייתי עם גבר, מעוניין למצוץ ולהיחדר

לקביעת תור
    סגירה
    מעוניין בפעם הראשונה

הוספת תגובה

תמונה

• גם אני בעיניין

דמבו
    14/05/2023

גם אני רוצה לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בארון כבר 49 שנה!!!
    ביג יוני
    15/05/2023

הי ,אני נשוי עם 3 ילדים יפים ואישה נהדרת,לפני הנישואים היו לי סטוצים מזדמנים עם כמה וכמה גברים,עד שהכרתי את אישתי והתחתנו .הקמנו משפחה נהדרת והחיים טובים.אבל בשנתיים הארחונות החשק לסקס גברי התעצם אצלי,אני מפנטז לשכב עם גברים ומרגיש שבור,אין סיכוי שאפרק את החבילה ואני גם לא רוצה ,טוב לי עם אישתי,אני נהנה להיות אבא וסך הכל החיים די טובים,אבל הצורך הזה הולך ומתגבר.לאחרונה אני מרגיש שאני ממש מתקרב לבגידה באישתי ואני עוצר את עצמי בכל פעם,יש לי עשרות טלפונים של גברים שפנו אלי,ואני מפחד שאני יגיע לנקודה הזו ופשוט ישבר.
    אני שומר אמונים לאישתי כבר 21 שנה ,ומצד שני היא לא יכולה לספק לי את מה שאני מחפש בסקס עם גבר.
    עזרו לי!!,יש כאן עוד מישהו כמוני?

לקביעת תור
    סגירה
    בארון כבר 49 שנה!!!

הוספת תגובה

תמונה

• מעוניין במשא ומתן

תום
    24/05/2023

יש לך שאכטה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מעוניין במשא ומתן

תום
    24/05/2023

יש לך שאכטה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• עזרה בקשר לנטייה מינית
    מיכאל
    19/12/2017

בן 21 , כבר בערך 4 שנים שאני דיי מבולבל לגבי הזהות המינית שלי , אני מרגיש שאני דו מיני , זה דבר שאני לא יכול לדבר עליו במשפחה , אם אבא שלי ישמע את זה או שהוא יביא לי מכות או שהוא יתאבד , אני גם מפחד שאם אעשה צעד לכיוון הזוגיות אז הם יגלו את זה בדרך כזאת או אחרת...
    וחוץ מי זה כל העיניין הזה עושה לי הרגשה ממש לא טובה , כי עד לא ממזמן הסתכלתי 99% רק על בנות ,

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בקשר לנטייה מינית

הוספת תגובה

תמונה

• המשך לגבי השאלה

מיכאל
    19/12/2017

ושחכתי להוסיף שממש קשה לי להתחיל עם בחורות , שילוב של זה עם הנטיה שלי , גורמים לי למצב רוח ולהרגשה לא טובה
    תודה על העזרה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• יעוץ אישי שיכול לעזור לי מאוד
    רון שריפי
    24/05/2017

שלום רב אשמח לשיחה חוזרת.רוצה לצאת מהארון לא יודע איך אשמח לעזרה מצדכם

הוספת תגובה

תמונה

• תשובה

עינת השכל
    18/07/2017

שלום רון, לצערי פורום זה לא כולל תקשורת אישית ספציפית מעבר לפורמט הזה. השאלה של איך לצאת מהארון היא כלכך רייבה תלוייה בהרבה שאלות ספציפיות אליך. הכי נכון זה באמת למצוא מקום לדבר בו. למשל - "יש מי לדבר - הקו הלבן" - קו מידע וייעוץ לקהילה הגאה. אפשר להתקשר ולשוחח איתם. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני חושק בגבר וברגליים שלו ולא יודע איך לעשות לו את זה
    בדוי
    16/07/2017

אני חושק בחבר שלי אבל עוד לא יצאתי מההארון ואני לא יודע עם אני כזה אני רק רוצה להראות לו את שלי ואני מתחרמן על הרגליים שלו ושאני רואה אותו עומד לי איך אני גורם לו לזרום איתי כי אני מת שהוא גם יתחרמן עלי

הוספת תגובה

תמונה

• אין סיכוי שיענו

עוקב הרבה זמן
    17/07/2017

אני כבר הרבה זמן עוקב ולא עונים לאף אחד בפורום הזה.
    הייתי מייעץ לך בלי טיפה של ציניות שבנושא הזה תפנה לאתר אחר שוב כי אין סיכוי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תשובה

עינת השכל
    18/07/2017

שלום לך, אתה כותב במקביל על כמה שאלות ותחושות שהם במישורים שונים. אתה כותב על שאלתך האם אתה "כזה" כזה =הומוסכסואל, ביסכסואל או ? כך או כך או כך, אין בכך שום פסול וחשוב שתעזור לעצמך להרגיש משוחרר לדעת מי אתה ומה נכון לך. לגבי המשיכה שלך לחבר שלך השאלה היא האם אתה מרגיש יכול לפתוח את זה איתו, לחלוק את תחושותך ולבדוק איפה הוא בנושא. האם ישנה אפשרות להדדיות או לא. כל הנושאים הללו גם קשורים לגיל שלך שאותו לא ציינת.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה לגבי משיכה מינית
    חסוי
    12/04/2017

אני בן 14 ואני חושב על בנות אבל אני אוהב מאוד להכניס דברים לפי הטבעת זה אומר שאני הומו או משהו אחר?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי משיכה מינית

הוספת תגובה

תמונה

• זה בסדר

איש אוהד עולם
    12/04/2017

כל ילד בגיל הזה עושה כאלה דברים.
    זה רק מראה על התפתחות נורמאלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• רוצה להתחיל עם חבר בן 15
    יוסף כהן
    06/04/2017

אני בן 15 ויש לי חבר שאני בטוח שהוא מאוהב בי והוא יודע שאני מאוהב בו.
    אני מאוד רוצה לפתוח איתו יחסים.
    איך אני אתחיל?
    אני גם מאוד רוצה לראות את הגוף שלו, בקיצור להתחיל.
    איך אני יכול לפתוח?

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להתחיל עם חבר בן 15

הוספת תגובה

תמונה

• תגובה

עינת השכל
    06/04/2017

שלום לך, שומעת את מה שאתה כותב על רגשותיך ומשיכתך אליו. עם זאת, לפני שאכתוב הלאה אשאל אותך מה הגיל של החבר שלך. אתה עצמך צעיר ומאוד משנה לתגובה לשאלתך, גם מה הגיל שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה

יוסף כהן
    06/04/2017

הוא בגיל שלי חודש פחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הוא בן 15

יוסף כהן
    06/04/2017

והוא מאוהב בי מאוד אבל אף פעם לא דיברנו על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מישהו יכול לענות לי?

יוסף כהן
    07/04/2017

הגיל שלו 15.
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תשובה

עינת השכל
    07/04/2017

שלום יוסף, אתה שואל שאלה שמצד אחד היא גם פשוטה מאוד ומצד שני מורכבת. אתה אומר שאתה בטוח שהחבר שלך גם מאוהב בך וגם יודע שיש לך רגשות כלפיו. לפעמים אנחנו צודקים בידיעה הפנימית שלנו לגבי רגשות אחרים ולפעמים לא כלכך. האם דיברת איתו בכלל על רגשותיך? יכול להיות שזה מקום טוב להתחיל איתו. לשוחח על הענין שיש לך בו ולשמוע האם הוא בעניין גם. חשוב לי להגיד שכל השאלות הן לא בגלל שאתה מאוהב בחבר ולא בחברה. זה בסדר גמור ולא בעייתי בכלל. המורכב עבורך כרגע זה איך להתחיל. וכאמור, הצעד הראשון יכול להיות בשיחה ראשונית. ויוסף, לראות את הגוף וכל זה זה אחכ, אתם שניכם צעירים. אני גם כמובן לא יודעת האם היה לך חבר או חברה קודם. והאם עברת את השלבים הראשוניים האלה בעבר. ובינתיים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה

יוסף כהן
    07/04/2017

דיברתי והוא אמר שגם הוא אוהב אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בעיה מורכבת שקשורה ליחסים
    אלירן אלנשיא
    18/03/2017

שלום קוראים לי אלירן אלנשיא אני הומו שיצא מהארון לפני 7 שנים. הבעיה ששכבתי עם בחור ויש כאב חד לפעמים כבר כמעט חודש ממה זה יכול לנבוע?

הוספת תגובה

תמונה

• .

עינת השכל
    18/03/2017

שלום אלירן, אתה מספר על כאב פיזי שהוא חריג ומתמשך כבר חודש. לצערי איני יכולה לעזור לך בעניין. פורום זה לא עוסק בנושאים פיזיולוגיים רפואיים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני מבולבל
    נתנאל
    16/03/2016

מגיל די קטן אני די מבולבל אם אני נמשך לגברים או לנשים
    מה שבטוח שמבחינת רצון אני ממש לא רוצה להיות גיי
    אני רוצה להיות עם אישה ולהביא ילדים כמו כולם
    איך בודקים למי אני נמשך מה לעשות במצב כזה ?

לקביעת תור
    סגירה
    אני מבולבל

הוספת תגובה

תמונה

• אני מבולבל - תגובה

עינת השכל
    05/04/2016

היי נתנאל, כדי שאוכל להתייחס לשאלתך בדרך ספציפית יותר, אשאל אותך בן כמה אתה והאם היה לך נסיון מיני ו/מערכת יחסים עם אישה או גבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• נתנאל היקר

יש עם מי לדבר
    07/07/2016

אני שמחה לקרוא את דבריך ולראות שלמרות ההסתייגות שאתה מביע מלגלות שאתה גיי, אתה נכון וחזק מספיק כדי לבחון ולבדוק את הגבולות של עצמך.
    היכולת שלך להיות נאמן לעצמך ולחתור לגילוי עצמי ולהיות שלם עם עצמך - אינה מובנת מאליה.
    כן, זה נוח יותר לחיות את המודל ההטרו-נורמטיבי, להנשא לאישה ולהקים משפחה. יחד עם זאת, להתמודד עם ההתלבטות והבלבול ובסופו של דבר ללכת בדרכך שלך - בין אם היא תהיה לכאן או לכאן - היא דרך חשובה ומספרת על אומץ ואורח רוח.
    כל הכבוד.

אני מבינה את התסכול שבמצבך ואני מאמינה ביכולת שלך ללכת כם האמת שלך
    אם תרצה עוד לשוחח - אנחנו כאן כל יום (א'-ה') בין 19:30-22:30

שיהיה המשך ערב מקסים
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני בידיוק כמוך!!!

רועי
    19/09/2016

אני מרגיש בידיוק את אותו הדבר וחושב כך.. מה לעשות (אני בן 15.11)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני בידיוק כמוך!!! - תגובה

עינת השכל
    01/10/2016

שלום רועי, כתבת שאתה מתחבר לדברי נתנאל על המשיכה שלו גם לגברים ושאלה גדולה מה לעשות עם זה ואיך לדעת מה נכון עבורך. כמובן שזו שאלה גדולה מאוד שיכולה גם להיות מפחידה. יחד עם זאת, השאיפה להבין מי אתה ומה נכון לך ומציאת התשובה, הם שיאפשרו לך חיים מספקים וטובים. אז גם אם זה מפחיד רועי ואתה מרגיש מאוד לבד עם תחושותיך אגיד לך לפני הכל שמשיכה לבנים היא בסדר גמור ואינה מעידה על בעיה כלשהי!!! גם אם זה שונה מהרבה ממה שאתה רואה סביבך.
    אתה מאוד צעיר וחשוב שיהיה לך עם מי לדבר על הדברים ולמצוא את התשובה הנכונה עבורך. האם יש לך מישהו בסביבתך שאתה יכול לדבר איתו או איתה? בשלב התחלתי לא להרגיש לבד בעולם זה כמעט הכי חשוב. כפי שראית, כתבו לנתנאל מ״יש עם מי לדבר״ וגם אתה מוזמן ליצור קשר איתם. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מבולבל בין שני גברים שהתאהבתי בהם
    עומר
    15/04/2016

אוקיי,אז התאהבתי בשני גברים..אני ביסקסואל בן 16 בארון,זה אולי יישמע קצת רדוד אבל הוא נראה טוב ביופי אבל מרגיש שהוא אדיש כלפיי באופי ושמגיע לי יותר ממנו..מצד שני יש לי את הבחור השני שהתאהבתי בו לפני והוא אוהב אותי אבל לא נראה טוב בעיניי בכלל.. והמראה החיצוני חשוב לי כמו שחשוב לי האופי של בן אדם..
    אני מפחד לאבד את שניהם,הבחור האדיש מבלבל אותי מאוד ולא בטוח אם הוא רוצה אותי כחבר רציני כי בתחילת הקשר שלנו הוא רצה אותי מאוד..עוד לא ראיתי אף אחד מהבחורים במציאות.
    אני מפחד גם לאבד את הבחור השני אם אהיה עם הבחור האדיש.. ואז אאבד את שניהם..
    בנוסף,אין לי כבר דרכים איך להכיר בני נוער ביסקסואלים חדשים.
    מה אני עושה?

הוספת תגובה

תמונה

• מבולבל בין שני גברים שהתאהבתי בהם - תגובה

עינת השכל
    04/05/2016

שלום עומר, אתה מספר לנו על בלבול שאתה מרגיש, מכך שהתאהבת בשני גברים, בדרכים שונות ובעוצמות שונות. הקשרים הם בתחילת דרכם וללא שנפגשתם.
    דיברת על החשיבות בעינך של המראה החיצוני במקביל לאופי של האדם, אבל נשמע שהקושי העיקרי שלך הוא בתחושתך שאין הדדיות מספקת עם הבחור השני. הדדיות במובן של להרגיש רצוי.
    אתה מאוד צעיר וחשוב שתשמור כמרכזי את הערך העצמי שלך ורצונך להרגיש שמי שיהיה חבר שלך ירצה אותך ויוכל לבטא את זה וכך גם אתה כלפיו. גם אם המחיר יהיה לאבד מי מהם בדרך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מפחדת לאבד אותה כי היא כל העולם שלי תעזרו ליי בבקשה
    Gal13
    28/02/2016

אז אני ובת הזוג שלי ניפרדנו כמה פעמים ואחר כך ניפרדנו סופי לחודשים עכשיו חזרנו אחרי חודשים והיא התחילה קצת להתקדם וגם אני אבל חזרנו כי הרגשנו שאי אפשר בלי אחת השניה והיא היה לה קראש על מישהו וידיד שלה עזר לה עם זה ואנחנו ביחד ועכשיו שאני ממש מבקשת שלספר לידיד שלה שיודע שניפרדנו אבל שלא חזרנו שאנחנו ביחד היא לא כלכך רוצה עוד היא אומרת אמונה צריך להיות יש אמונה והכל אבל לקום כל בוקר ולראות את הבן אדם (הידיד) מנסה לקרב לה את מי שהיא הייתה בקראש עליו ואני הבת זוג שלה לא יכולה עשות עם זה כלום זה כואב לי ומלחיץ אותי היא אומרת שאין לי ממה לפחד ושהוא לא מדבר עליו יותר איתה אבל העובדה הזאת שאנחנו ביחד והוא(ידיד) שלה מנסה לשדח לה מישהו אחר זה מעיד עלי וקשה לי עם זה לקום כל בוקר ולהילחם עליה ככה זה מרגיש,אפילו שהיא שלי ואנחנו חזרנו
    קשה לי עם זה כל הזמן זה לא עוזב אותי היה לה קראש עליו בעבר והוא גם עבר ועכשיו שוב אבל הוא מנסה לעשות שיקרה משהו בניהם ואני יושבת מן הצד אומרת ורק אוכל אותי יותר מהפחד שיקרה משהו אני לא יודעת מה לעשות כן יש לנו אהבה ודיבורים והכל חופשי זורם וכיף לנו ביחד אבל מה שלא יורד לי האבן מהלב שהבן אדם אחד קטן לא יודע שחזרנו

הוספת תגובה

תמונה

• מפחדת לאבד אותה כי היא כל העולם שלי תעזרו ליי בבקשה - תגובה

עינת השכל
    07/03/2016

שלום לך, הקשר שאת מתארת עם בת הזוג שלך, עבר לדברייך מספר טלטלות, שהביאו לפרידות. הפרידה האחרונה היתה כנראה הרצינית מכל ונפרדתן סופית, עד שהחיבור בינכן וכנראה האהבה הקיימת החזירו אתכן לקשר.
    המעברים שהיו בין הפרידות והחזרות הם קשים בפני עצמם ויכולים, פעמים רבות, להביא לתחושות של חוסר בטחון בקשר. לא סיפרת על איזה רקע היו הפרידות והאם הן היו הדדיות, או אחת מכן יזמה אותן יותר. בכל מקרה, זה צפוי שיהיה כתוצאה מתח מסויים בביחד - מעין שאלה ״האם הפעם נצליח״? בסיפור שלכן מתווספת לכך גם הנוכחות/״הצל״ של המישהו האחר, שהחבר מנסה לקרב. הלחץ בתוכך גובר עוד יותר וקשה לך מאוד להרגיש בטוחה בביחד שלכן והעובדה שלא סיפרה לידיד מוסיף עוד שכבה של חוסר בטחון ואת שואלת מה לעשות. באהבה ובקשרים יש תמיד סיכון ובודאי כשכבר היו פרידות תחושת הסיכון עוד גוברת. מאחר והחברה שלך לא מוכנה לספר לידיד, האפשרות שעומדת בפנייך היא להאמין לה שהיא רוצה בקשר איתך ולא מעוניינת בבחור ולהבין שאולי הפחד הכללי שלך שהחברה לא תשאר איתך מתחבר לסיפור עם הידיד. אולי אם תקבלי שבחזרה לקשר עם החברה יש בכל מקרה סיכון שלא תצליחו, אבל גם סיכויי שתצליחו, תוכלי לשמוח באהבה וביחד עם חברתך לדאוג שתהנו מהקשר ולא תפלו שוב לקשיים שהיו לכן בעבר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מבולבל וחייב עזרה
    רונן
    20/10/2015

היי בקשר להודעתי הקודמת, קודם כל תודה לכם אבל זה לא עוזר לי! אני בן 23 קצת אחרי צבא מבולבל מאוד מכל הבחינות, אני לא רואה אפשרות של להביא ילד עם גבר ההואים שלי מאוד פרימטיביים, והאמת שאני לא יודע כמה זה ריאלי זוגיות בן גברים- גברים רוצים רק סקס זה ידוע, אלא אם הם מכוערים או מבוגרים כבר...
    בבקשה תעזרו לי!!!! מה לעשות להמשיך להנות עם גברים ואז ביום בהיר אחד לעשות סוויץ ולהתחיל עם בחורות?
    או לשכוח מהנאה, ולמצוא אישה שאתחתן איתה בבוא היום....

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל וחייב עזרה

הוספת תגובה

תמונה

• מבולבל וחייב עזרה - תגובה

עינת השכל
    08/01/2016

שלום רונן, מבינה מדבריך שאתה לא מרגיש שכל מה שכתבנו לך עוזר כי אתה לא רואה כראלי קשר מתמשך אוהב ומספק בין שני גברים וכי אין מצב שמשפחתך בכלל תקבל נטייה מינית שאיננה הטרוסקסואלית. האופציות שאתה כותב שאתה רואה לעצמך לחיות עם תחושותיך, הן בעייתיות כי הן לא מערבות תהליך בו תוכל להבין מה אתה באמת רוצה ומה נכון עבורך לאיכות חיים רגשית להמשך חייך. אני ממליצה לך רונן לשקול אפשרות של טיפול פסיכולוגי או ייעוץ כלשהו, שיתן לך מקום להבין את הדברים ולמצוא פתרונות מתאימים לך. ישנן אפשרויות טיפול דרך קופת חולים, ישנם גורמי טיפול בקהילה הלהט״בית, בר כתב לך על ״יש עם מי לדבר״. בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מבולבל וחייב עזרה!
    רונן
    12/10/2015

היי, כל חיי ידעתי שאני הומו, ותמיד הכחשתי את זה, חשבתי שלעולם לא אוכל להיות עם בנות, אבל טעיתי יצאתי עם שתיים, ועם אחת היה לי קשר רציני, ברגע שנקשרתי אליה יכולתי לקיים איתה סקס וממש נהניתי בו יצאנו שנתיים ונפרדנו ממניעים לא קשורים- הסקס איתה היה מעולה דרך אגב, כחצי שנה אחרי הפרידה, חזרתי להיות בשר עם חבר הומו שהיה לי (חבר אמיתי שבגלל שלא רציתי שיידעו עליי העדפתי לא להיות חבר שלו) והוא פתח אותי לעולם הגייז עם זה אתר היכרויות ומועדוני גייז- שכבתי עם שני גברים וממש נהניתי, שאלתי היא מה לעשות???
    מצד אחד אני רוצה להביא ילדים ולהתחתן, ומצד שני בא לי קשר עם גבר, וסקס עם גבר, מה עושים???? אני ממש מיואש!

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל וחייב עזרה!

הוספת תגובה

תמונה

• יש עם מי לדבר

בר יש עם מי ל
    15/10/2015

שלום רונן
    אני קורא את מה שתארת ואני רואה אדם שנהנה מאהבה/ קשר רומנטי וגם מסקס עם בחורה, כמו גם עם גבר.
    אז ראשית ברצוני לומר לך, תרגע, אל יאוש, קח נשימה עמוקה, אם יש לך חבר/ה קרובים עמם תוכל לשוחח ולשתף – עשה זאת. אתה יכול אולי גם להתייעץ עם איש/ת מקצוע, או לצלצל אלינו לקו על מנת להתייעץ ולשתף.
    זכור שכיום, ניתן לקיים זוגיות של שני גברים ואף להקים תא משפחתי ולהביא לתוכו ילדים (במיני קונסטלציות, פונדקאות, הורות משותפת.. ) ואף להינשא.
    לא ברור בן כמה אתה, ולמה התכוונת כשכתבת ש"כל חיי ידעתי שאני הומו", חשוב להבין כי סקס ניתן לעשות גם עם ווברטור, אך זוגיות ואינטימיות כמו שחוות דורשות מעט יותר מריגוש מיני.
    אז תהנה מהחיים, פגוש נשים גברים שנעים לך עימם, תעשה סקס (מוגן) תפגוש את "אהבת חייך"
    וזכור שאתה גם יכול להרים אלינו טלפון
    בר
    יש עם מי לדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מבולבל וחייב עזרה! - תגובה

עינת השכל
    18/10/2015

שלום רונן. שיתפת אותנו במה שקראת בילבול ויאוש הקשורים לשאלות שלך בקשר לנטייה מינית, אהבה, מיניות, זוגיות והורות. כלכך הרבה.
    כתב לך בר מילים יפות וחשובות ואוסיף ואחזור גם אני:
    מצד אחד הגדרת עצמך כהומו ואמרת שתמיד ידעת. עם זאת היית גם בקשר זוגי מספק (גם מינית) עם נשים.
    אינני יודעת בן כמה אתה ואם הבנתי נכון, לא היו לך קשרים נוספים קודמים עם נשים או גברים. נשמע רונן שאתה בתהליך של להעיז ולבדוק מה הדרך האוטנטית והמספקת שלך למימוש זוגיות, מיניות ובהמשך גם הורות. הבדיקה מביאה אותך לסימני שאלה רבים, אך היא גם מאפשרת תזוזה ומימוש עצמי. יכול להיות שהחלק החסר כיום זה שתמצא מסגרת כלשהי שתאפשר בדיקה רגשית עמוקה יותר, שתעזור לך להבין ולהרגיש מה נכון לך.
    עם כל זאת וללא קשר לדרך שתלך בה, חשוב לי לומר שנטייה מינית, כזו או אחרת, לא צריכה להכתיב האם תחייה בזוגיות מחייבת והאם יהיו, או לא יהיו לך ילדים. האפשרויות קיימות, בין אם תהייה בזוגיות עם אישה או עם גבר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה