פורום יעוץ זוגי ודייטינג - יש לך שאלה?

בפורום זה תוכלו להתייעץ על נושאים כמו אימון לזוגיות, אהבה, מיניות, נישואין, גירושין, פרידה, רומנטיקה, בגידות, מערכות יחסים, אינטימיות ועוד
לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגיש לי בגידה אבל אולי אני לא באמת מבין. מה עליי לשאול כדי להיות סגור על עצמי ולהבין את המצב טוב יותר?
    ירון
    14/04/2018

אני יוצא עם מישהי כבר 3 שנים. הקשר הוא קשר טוב . מעולם לא היתה הפסקה בקשר או נפרדנו. אפשר להגיד שהקשר יציב וחזק לכאורה. יום אחד ללא שום הודעה מוקדמת חברה שלי ביקשה לשוחח איתי ואמרה לי כי היא רוצה לסיים את הקשר בטענה שזה לא אני אלא היא. האמת , הייתי בשוק מוחלט, היא בכתה וחזרה על המשפט הזה מספר פעמים. ניסיתי ליצור איתה קשר , אבל היא לא משיבה לי לשיחות והודעות כלל.
    לאחר 6 חודשים נפגשנו באקראי ואחרי 2-3 פגישות חזרנו . אחרי תקופה של חצי שנה בערך הבנתי שהיא יצאה עם מישהו שבוע אחרי שנפרדנו לתקופה של 3 חודשים בערך. ששאלתי אותה מה הסיבה שנפרדנו אמרה שזה בגלל שהמשפחה שלה לחצה אותה להיפרד ממני והבחור שיצאה איתו היה ידיד שלה ושימש לה משענת באותה תקופה.
    מה שעוד גיליתי והיא לא הכחישה זאת את העובדה שהבחור שיצאה איתו היה ידיד שלה חצי שנה לפני שנפרדנו.
    האמת שאני מאוד מבולבל. כבר לא יודע האם להאמין שההורים גרמו לזה או שבעצם היא פשוט התאהבה באחר כי אחרת אני לא מבין את הניתוק החד צדדי מצידה.
    אציין כי את העובדה שיצאה עם מישהו אני גיליתי ולא היא סיפרה לי וזה אחרי עימותים רבים.
    אשמח לשמוע מה דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• גבולות הזוגיות, אמון וביטחון

אוראל שופן
    04/06/2018

לכל קשר הגבולות וההסכמות הייחודיות לו, אשר הוגדרו באופן כזה או אחר על ידי בני הזוג.
    נשמע כי השתלשלות האירועים, הביאה לפגיעה משמעותית באמון ובביטחון שלך בבת הזוג ובקשר, ואני ממליצה שבאם אתה מחליט להיות נוכח בקשר הזה ולתת לו צ'אנס אמיתי, תעבדו על בניין אמון והצבת גבולות ברורים ומשרתים אשר שומרים עליך במסגרת הזוגיות ויתרמו לביסוס של קשר מכבד ומאושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בת הזוג שלי מתפדחת ממני
    עומר
    03/06/2018

אני שם לב שבת הזוג שלי מתפדחת ממני ומתנערת ממני כשאני עושה כל מיני דברים בציבור... היא אומרת שאני מדבר שטויות אבל ככה זה מרגיש לי...

לקביעת תור
    סגירה
    בת הזוג שלי מתפדחת ממני

הוספת תגובה

תמונה

• פערים בין בני זוג בנוגע למגע בציבור

אוראל שופן
    04/06/2018

יש אנשים שאוהבים להביע חיבה על ידי מגע וחום בציבור, ויש כאלו שזה מביך או מרתיע אותם.
    נשמע כי אתה ובת הזוג חווים פער בהקשר הזה, וכמו בכל פער, חשוב לתקשר סביבו, להבין אותו ולתת מקום לתחושות של כל אחד מכם עד ליצירת התנהלות שמתאימה לכם.
    חשוב שתבינו מה מפריע לה, מה אתה חווה וכיצד אתה מפרש את ההתנערות שלה ויחד לעבוד ולעשות את הדרך לאושר משותף דרך התנהלות שמתאימה לשניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אוהבת מאוד אבל לא נמשכת
    עדן
    05/06/2018

יש לי חבר טוב שאני מאוד מאוד אוהבת, גם פיתחתי כלפיו רגשות רומנטיים. הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ועכשיו אנחנו מנסים להיות ביחד. הבעיה היא שאני לא נמשכת אליו. זה משהו שיכול להתפתח עם הזמן או שכדאי להפסיק את זה כבר עכשיו?

לקביעת תור
    סגירה
    אוהבת מאוד אבל לא נמשכת

הוספת תגובה

תמונה

• הבנייה של משיכה פיזית בקשר עם ידיד שהפך רומנטי

אוראל שופן
    12/06/2018

היי עדן,
    כפי שאת מתארת, חברות כבר קיימת שם בבסיס הקשר ועליה נוספו רגשות רומנטים שהביאו אתכם לבחון את רעיון הזוגיות.
    אני ממליצה לקחת את הדברים לאט ובהדרגתיות, לא ללחוץ לשום כיוון, להתקרב אינטימית רק ממקום של כיף ורצון להתענג ובמידה וזה לא זורם באופן הזה, אז לא.
    משיכה כן יכולה להתפתח עם הזמן, אך כמובן שזה לא שחור ולבן ולא ניתן לדעת האם ספציפית במקרה שלכם היא תיבנה אצלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לא רוצה לקחת את זה לשלב הבא
    ערן
    07/06/2018

אני אלמן, בזוגיות פרק ב' כבר כמה שנים. אני ובת הזוג שלי היינו אמורים לעבור לגור יחד אבל היא כל הזמן דוחה את המועד ואת העיסוק בעניין. אני לא יודע אם אלה סימנים של סוף, של חוסר מחויבות או של בשלות....

הוספת תגובה

תמונה

• פערים בצורך של בני הזוג להתקדם למגורים משותפים בפרק ב'

אוראל שופן
    12/06/2018

כפי שאתה אומר, סיבות רבות יכולות להביא למצב שאתה מתאר- פער ביניכם סביב הצורך להתקדם למגורים משותפים, והמנעות שלה מעיסוק בנושא.
    חשוב לפתוח מולה את הדברים באופן כן, להבין את המקום שלך ואת הצורך שלך סביב הצעד הזה ולהעביר לה אותו, כמו גם להבין ממנה יותר בנוגע למצב שלה ולגורמים שמביאים אותה לדחות זאת.
    שיחה כזו יש לעשות בלב פתוח, ברצון כן לשמוע את הצד השני ולהגיע להבנה.
    גם ייעוץ מקצועי סביב צומת הדרכים שאתה מתאר, יכול לסייע בעדכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מרגישה שהוא מסתיר ממני משהו
    יעל
    10/06/2018

אני יוצאת עם מישהו כמה חודשים ונראה שהוא מסתיר ממני הרבה דברים, אני לא מצפה שרמת האינטימיות שלנו תהיה גבוהה אחרי זמן קצר, אבל נראה שהוא ממש שומר סודות. הוא גם לא מכחיש את זה פשוט אומר שהוא לא יכול לדבר על זה... זה מחרפן אותי

הוספת תגובה

תמונה

• פתיחות הדרגתית לעומת חוסר כנות

אוראל שופן
    26/06/2018

אני לא יודעת במה מדובר, כלומר באילו נושאים הוא מרגיש צורך לשמור סודות.
    זה נכון שהפתיחות, עליה להתפתח באופן הדרגתי כך שלא הכל מספרים מהרגע הראשון אבל אם מדובר בשקרים וחוסר כנות זה נשמע לי לא בריא במיוחד.
    התמונה חלקית ולכן כך גם התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לא מצליח לצאת לדייטים
    עמי
    14/06/2018

כל פעם שאני מתכתב עם מישהי באפליקציה אני לא מצליח לעבור לשלב של הדייט, לא יודע מה אני עושה לא בסדר...

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח לצאת לדייטים

הוספת תגובה

תמונה

• קושי לייצר דייטים

אוראל שופן
    26/06/2018

אכן נשמע כמו מצב מתסכל מאד- להגיע לשלב הצ'אט אך לא להצליח להוציא דייטים לפועל.
    במידה ותיצור קשר נוכל להבין בדיוק מה עוצר אותך בדרך לדייטים ובדרך לזוגיות, ולשפר את פני הדברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הוא רוצה יחסים פתוחים ואני לא
    זוהר
    19/06/2018

אני בן הזוג שלי כבר כמה שנים, הוא רוצה יחסים פתוחים ואני לא.. האם על זה יפול דבר?

הוספת תגובה

תמונה

• יחסים פתוחים ?

אוראל שופן
    08/07/2018

אני לא מכירה את הזוגיות שלכם, או את האינדווידואלים שאתם. במידה ואתם רואים את הקונספט הזוגי שלכם בצורה שונה על הרצף של מונוגמיה- פוליאמוריה, זו בהחלט נקודה שיש לתת עליה את הדעת ולהבין באיזה אופן שניכם יכולים לממש את עצמכם בקשר הזה באופן מאושר ומסופק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תחושת בדידות בחיי הנישואין
    אייל
    24/06/2018

אני בן 46 ואשתי 43 נשואים 18 שנה עם 3 ילדים,העניין הוא שאין בינינו אהבה,אין יחסי מין קרוב לשנתיים,אין בעצם כלום..גם לא מגע מלטף,חיבוק וכו' אני חש בדידות נוראה ודכאון מהחיים האלה.לא מגיע לאף אחד לחיות ככה! היינו לפני כמה שנים בטיפול זוגי שלזמן מסויים "סידר" את העינינים,אך המצב חזר לסורו,העניין הוא שאני חש שאשתי לא סובלת אותי כבר שנים ואני גם לא נמשך ולא אוהב אותה ,נראה שהיא מאוד רוצה שאלך ושניפרד ..לי במצב הנוכחי אין בעיה שזה מה שיקרה, אך גם לי וגם לה אין את האומץ הדרוש להתגרש..הבעיה שהזמן עובר ואני סובל מאוד לא מאושר,מדוכא, בודד וכמהה לאהבה אמתית...מה לעשות??

הוספת תגובה

תמונה

• הרמת ידיים מנישואין ופחד מהצעד הבא

אוראל שופן
    12/07/2018

אתה מתאר מערכת יחסים שמאמללת את שניכם וכי שניכם לא מרגישים כל רצון לעבוד עליה ולשפר אותה.
    הפחד מלפרק מובן, שכן את המצב הזה אתם כבר מכירים והחדש הוא לא נודע.
    תהליך ייעוץ או גישור יכול לסייע לשניכם לעלות על דרך חדשה בטוב וחבל על כל רגע של חיים מדוכדכים שכאלה במידה ואין נכונות לשפר אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו
    גלי
    28/06/2018

חבר שלי פגע בי מאוד רגשית, לא אכנס לסיפור אבל הוא חשב שהוא מגן עלי שבעצם הוא הסתיר ממני את האמת. כשגילתי מה קרה נפרדתי ממנו. הקטע הוא שאני לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו, מצד אחד מאוד מאוד פגועה ולא יודעת איך להתגבר על מה שקרה אבל מצד שני מאוד אוהבת אותו ומתגעגעת אליו

הוספת תגובה

תמונה

• צמיחה מתוך פרידה

אוראל שופן
    18/07/2018

נשמע לא פשוט. במידה וקיבלת את ההחלטה שלא להמשיך בקשר איתו, חשוב שתעבדי את הדברים, תתני מקום לאבל על הקשר שהסתיים ואף תביני מה את לומדת ממנו ולוקחת איתך הלאה בכל מה שקשור בעיקר לתקשורת נכונה שלך את הצרכים שלך לצד השני על מנת שתהיה הבנה ומכאן הרמוניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הודעות סקס לנשים זרות
    חורף
    02/07/2018

יש לי חבר שאני איתו כבר כמה שנים.
    (אני וחבר שלי בגיל 26)
    אנחנו גרים ביחד כבר שנה וחצי.
    לפעמים משעמום וסתם חטטנות אני מסתכלת לו בטלפון או באיטרנט.
    שמתי לב לתופעה. שכל פעם שמשעמם לו או שאנחנו רבים
    הוא נכנס לאפליקציות ומדבר עם נשים על סקס ושולח להם תמונות ומחפש נשים שישלחו לו גם תמונות עירום שלהן
    ועושה איתן שיחות סקס וידיאו.

סיפוק מיני הוא מקבל. אנחנו שוכבים פחות איזה כמה פעמים בשבוע או אוראלי.
    זה נטו שעמום כשהוא לבד\רבים\בעבודה
    האם זה משהו נורמלי או אני צריכה להגיב לזה?

כי גם אני לא כזאת תמימה וכן מידי פעם מתנהגת כיאלו אין לי חבר אבל זה אף פעם לא בקטע של יציאה ומעשים
    אלא יותר פלירטוטים וסגנון דייטים של שאלות.אבל ה בגלל שאני נורא מתגעגעת לזה מידי פעם

לקביעת תור
    סגירה
    הודעות סקס לנשים זרות

הוספת תגובה

תמונה

• מילוי צרכים לא מסופקים בהרגלים רעים

אוראל שופן
    18/07/2018

נשמע כי גבולות הקשר שלכם מטושטשים מבחינות רבות וכי לשניכם יש צרכים לא מסופקים שאתם בוחרים למלא את החוסר בהם בהתנהגויות לא בריאות.
    נראה כי עבודה זוגית הכרחית על מנת לבסס זוגיות טובה ומאושרת יחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• יודעת שאני ריבאונד ולא בטוחה מה לעשות עם זה
    ליאת
    05/07/2018

אני בקשר עם מישהו שיצא לא מזמן מקשר ארוך, הוא אומר שהוא כרגע לא רוצה מחויבות ובאמת הקשר שלנו "קליל" אבל מצד שני זה קשר לכל דבר ועניין. אני יודעת שאני ריבאונד אבל אני מרגישה שיש יותר מזה ואני לא יודעת מה לעשות עם זה

הוספת תגובה

תמונה

• סיכוי לקשר רציני מיד לאחר שהפרטנר יצא מקשר ארוך

אוראל שופן
    18/07/2018

כל עוד הקשר מכבד אותך ואת גבולותיך ומהנה עבורך, האמונה שאת ריבאונד, רק תייצר את המציאות הזו.
    גם קשר שמתחיל ממקום קליל או בזמן לא אידיאלי, כל עוד הוא מכבד אותך ומתקדם בהדרגה באופן נכון- יכול להפוך לקשר משמעותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חידוש קשר עם מישהו מהעבר
    נעה
    08/07/2018

מישהו שהיה בינינו קשר לפני הרבה שנים עבר לגור בשכונה שלי, הוא נשוי עם ילדים. אמרנו שנשב על כוס קפה ומשם זה המשיך להתכתבויות והקשר רק הולך ומעמיק, לא עשינו שום דבר מיני אבל זה מאוד נוכח ומרגיש אמיתי... יכולה לנתק את הקשר אבל לא בטוחה שאני רוצה וגם אני גם ככה כל הזמן רואה אותו בסביבה

לקביעת תור
    סגירה
    חידוש קשר עם מישהו מהעבר

הוספת תגובה

תמונה

• להיות האישה האחרת

אוראל שופן
    30/07/2018

לשאלה המוסרית אבחר שלא להתייחס במעמד זה מכיוון שאין לי דרך חיובית להתייחס לקשר שעלול להביא לפירוק של משפחה.
    באשר לצד שלך בסיפור, אני תוהה באיזה אופן הקשר הזה מכבד את מי שאת ואת מה שיש לך להביא לזוגיות. האם את באמת רוצה להיות במקום שמסתפק בזה? חשבי עם עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מרגיש מוזנח אחרי הלידה
    אודי
    10/07/2018

אשתי ילדה לפני חצי שנה, זה הילד השני שלנו, היא עדיין בחופשת לידה והיא רוב היום עם הילדים. בערבים היא כמעט כל ערב לא בבית, פעם יוגה, פעם פילאטיס, פעם חברות, פעם אחות וכו' וכו'. אני מאוד מפרגן לה וגם נהנה להיות עם הילדים, אבל אני ממש מרגיש מוזנח, כשהיא חוזרת גם אם זה לא מאוחר שנינו כבר גמורים. אני לא רוצה שהיא תחשוב שאני לא רוצה שהיא תצא ותיהנה ושיהיה לה זמן לעצמה אבל אני גם רוצה בחברתה, יותר מזמן מקלחות והאכלות

לקביעת תור
    סגירה
    מרגיש מוזנח אחרי הלידה

הוספת תגובה

תמונה

• הזנחת הזמן הזוגי

אוראל שופן
    30/07/2018

נראה כי אשתך זנחה את הזמן הזוגי שלכם וכי יש להאיר את עיניה לכך. האופן בו אתה מציג את הדברים מכבד ונשמע מתחשב ביותר ומפרגן. אתה יכול להציג בפניה את התמונה באותו האופן ולבקש ממנה את מה שאתה צריך.
    בנוסף, חשוב להבין מה הביא אותה לזנוח את הזמן הזוגי שלכם ומה מתרחש אצלה בעצם. יתכן וגם אצלה יש פערים או חוסרים שאינם ממומשים שמביאים אותה למקום של ריחוק.
    כמובן שייעוץ זוגי עשוי לתרום רבות בהקשר הזה ולהביא את שניכם למקום מסופק ומאושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מאבד עניין אחרי דייטים מעטים
    אנדריי
    17/07/2018

יוצא עם בחורות ומאבד עניין אחרי זמן קצר מאוד, גם אם אלה בחורות נהדרות שבתיאוריה היו יכולות להיות מושלמות, אחרי שניים שלושה דייטים פשוט מאבד עניין, אם שוכבים ואם לא...

הוספת תגובה

תמונה

• דפוס חוזר בדייטינג

אוראל שופן
    08/08/2018

היי אנדריי, כשאנחנו פוגשים בחיינו דפוס חוזר ומעכב, עלינו לבדוק לעומק מה יושב מאחוריו ולעקור את הבעיה מן השורש.
    אתה מוזמן ליצור קשר ויחד נבין באיזה אופן נכון לשבור את המחסום ולהתקדם לזוגיות נכונה בצורה הבריאה ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• האם לחזור לאקסית ?
    משה
    11/09/2023

כבר כמה חודשים מאז שנפרדנו , אחרי שהיינו ביחד שנתיים וחצי. לאחרונה נפגשנו פעמיים והיה נחמד לצאת ביחד. אבל כאשר גרנו ביחד הרגשתי שחסר לי עוד משהו בזוגיות , ציפיתי שיהיו לנו יותר תחומי עניין משותפים . האם אני צריך לחזור אליהה ולא לזנוח את הציפיות שלי

לקביעת תור
    סגירה
    האם לחזור לאקסית ?

הוספת תגובה

תמונה