מידע רפואי
פורומים
- רפואת ספורט
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- רפואה סינית
- כושר קרבי
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פילאטיס
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- שימור פוריות
- אחרי לידה
- רפואת עור משלימה
- פיברומיאלגיה
- מין וסקסולוגיה
- תרומת ביציות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- נמשך למורה שלי ולא מרוכז בשיעורגיא26/05/2019
יש לי מורה לאנגלית עם חזה גדול והיא לובשת חשוף ואני כל הזמן מפנטז איך אני מזיין אותה.במשך כל השיעור עומד לי וכמה פעמים גמרתי רק להסתכל עליה ואני לא מרגיז בשיעור.
איך אפשר להתגבר על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר
דניאלה פרייפלד27/05/2019לנסות לחשוב על משהו פחות נעים עד דוחה
זה קשה אבל יש לנו לרוב יותר שליטה על המחשבות שלנו ממה שאנחנו
חושבים . תנסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי את העצה שאמרת וזה לא עזר
גיא30/05/2019חשבתי אולי ללכת לזונה לפרוק את כל הלחץ.
אני בן 17 ובתול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרוק
דניאלה פרייפלד30/05/2019את הלחץ אצל זונה ממש לא מומלץ !בשביל זה יש אוננות
ממש לא נורא להיות בתול בגיל 17 !!!! זה לא תחרות
כנראה עוד לא פגשת את ה...... יכול להיות שאתה רוצה שהפעם הראשונה תהיה בקשר ושל פעם ,סתמי וזהו .....
קשה לעמוד מול לחצי הסביבה ... אתה לא היחיד רק לא שומעים מהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי נטיות מיניותגארי05/06/2019
אני בן 19 בצבא ומשרת בבסיס סגור.
המשלחות הם משותפות ככה שרואים אחד את השני ערומים.
כאשר אני מתקלח עם עוד בנים ואני רואה אותם ערומים עומד לי ואני מפחד שזה אומר שאני נמשך לגברים.
אך פעם לא שכבתי עם בחורה אבל שאני רואה פורנו עם בחורות גם עומד לי.
האם זה אומר שאני נמשך לגבריםואם כן איך אפשר להתגבר על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה
דניאלה פרייפלד05/06/2019יכול לעת עתה להירגע
זה שיש לך זיקפה במקלחת לא בהכרח מסמן שאתה הומוסקסואל
המח בגיל שלך דלוק מיני ולכן גם מיניות גברית פועל על המח ויכול להיות שהמח שלך רואה את הבחור במקלחת ומקשר לצנה מהפורנו ואז
יש לך זיקפה .... ויתכן שבעתיד תשים לב שאתה המשך לגם וגם זה לא בהכרח מצביע על נטיה מינית רק גמישות במשיכה המינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוהבת הרבה סקס זה נורמלי?אנה05/06/2019
אני בת 16 ואני עושה סקס כבר מגיל 14.
הבעיה שלי שאני אוהבת סקס ורוצה לעשות סקס כל יום היה לי חבר אבל נפרדתי ממנו כי הוא בצבא ומגיע פעם בשבועיים הביתה ומי צריכה סקס כל יום. זה מגיע למצב שאני לפעמים שוכבת עם שלוש גברים ביום אני תמיד משתמשת עם קונדום.
השאלה אם זה נורמלי לרצות הרבה סקס אני גם רוצה להיות שחקנית פורנו בעתיד.
מי שמפריע לי גם שבבית ספר כולם קוראים לי רוסיה זונה ואין לי חשק ללכת לבית ספר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החבר שלי רוצה לגמור לי בפנים
@ריטה13/06/2019אני בת 16 ויש לי חבר בן 18 אני כבר שלושה חודשים ביחד ומקיימים יחסי מין.
הוא רואה הרבה פורנו וזה לא מפריע לי אבל הבעיה שהוא רוצה שנעשה דברים כמו הפורנו כמו לגמור לי בפה ושאני אבלה או לגמור לי בפנים אני רוצה מצד אחד שיהנה אבל מצד שני זה קצת משפיל אותי האם להסכים לו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם
דניאלה פרייפלד13/06/2019כל הכבוד שאת משתמשת בקונדומים ולוקחת אחריות
גם לא להיכנס להריון וגם הגנה בפני מחלות מין!
לגבי השאלה שלך , זאת שאלה קשה לתת עליו תשובה בדרך זו.
לכן אני ממליצה לך לפנות לדלת פתוח באיזור מגוריך ולבקש התיעצות
את מעלה נושא מורכב ורגיש ומגיע לך , התיחסות מעמיקה מזו שאני יכולה לתת לך כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בי שנות ביצירת קשר עם בנותגארי18/06/2019
אני בן 23 ועדיין בתול אני רוצה קשר עם בנות אבל לא יודע איך להתחיל עם בנות.אני רוב היום בבית בטלפון צופה הפורנו.
איך אני יכול להתחיל עם בנות ולגרום להם לשכב איתי?
הלכתי כמה פעמים לעונה אבל גמרתי מהר גם בפורנו אני גומר מהר.
אני גם שמן כךשלא נראה שבנות ירצו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצוב
דניאלה פרייפלד18/06/2019לשמוע שעבורך לצאת עם בחורה שווה לשכב איתה ....
אני מציע לך ללכת לטיפול ,כפי שאתה מציין יש לך כמה וכמה דברים שמקשים עליך .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות לא מצליח להגיע לגמירהדור20/06/2019
היי אני בן 16 לפעמים אני מאונן אבל אחרי שאני מגיע לשיא אני עוצר את עצמי כי אני חושש מהשפיכה שזה יחליש אותי האם יש לי ממה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש
דניאלה פרייפלד20/06/2019אין ממה לחשוש
תהנה ותאפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףףףף מה עושים????ניר06/07/2019
1)יכול להיות שיש לי קונדילומה בלי שיש לי פפילומה?
(אולי הפפילומה עברה או משהו?)
2) אם יש לי יבלות על האיבר מין וכנראה זה מפפילומה אז אני יכול לקיים יחסי מין?
3) אם יש לי פפילומה היא אמורה לעבור מתי שהוא ואם כן איך מה הדרכי טיפול ואחרי כמה זמן היא אמורה לעבור? ובמידה והיא עברה היא יכולה לחזור?
4) אם יש למישהו פפילומה הוא יכול להביא ילדים בלי להדביק את בת זוגתו או בן זוגו?
5) אחרי שעבר לי הפפילומה האם אני אוכל לקיים יחסי מין ללא קונדום? ללא חשש להדביק אחרים?
6)אם יש לי את היבלות בפין אני יכול לנשק את חברה שלי ללא חשש?
7) יכול להיות שהיבלות נותרו אך הפפילומה עברה?
8)אם יש לי יבלות וכנראה זה מפפילומה אבל הפפילומה עברה אני יכול להדביק עדיין אחרים?
9)אם יש לי את הנגיף מה עושים? איך מטפלים בו וגורמים לו להיעלם? הוא יכול להישאר אצלי לכל החיים? אם הוא נשאר אצלי לכל החיים אז אני כל הזמן יכול להדביק אנשים?
מתי שאני ארצה לעשות ילדים? אישתי תיהיה חשופה להדבקה. מה עושים?
תודה מראש על הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר
דניאלה פרייפלד06/07/2019אני מבינה שאתה מאד לחוץ
אני ממליצה שתלך להיבדק - יש עוד סיבות ליבלות
עד אז לא לקיים יחסי מין ללא קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך
ניר06/07/2019האם אני יכול לנשק את חברה שלי ללא חשש אבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם
דניאלה פרייפלד06/07/2019אין לך פצעים סביב הפה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
ניר06/07/2019היי האם ביכולתך לענות לי על השאלות וקצת להרגיע אותי כי חלק מהשאלות חשובות לי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש לך שאלות
אריאל08/07/2019לשאול את הרופא, רצוי שיראה אותך ואת היבלות והוא ידע לכוון אותך לטיפול וגם להסביר איך להמשיך מכאן. כן כדאי להמשיך להשתמש בקונדום לפחות עד שיהיו לך תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת עזרה בדחיפותניקה07/07/2019
לפני יומיים שכבתי עם חבר שלי ורק הבוקר הוא סיפר לי שכשהוציא את הקונדום הוא היה קרוע. אמר שלא רצה להלחיץ אותי אבל אז הבין שיש מצב שאני יכולה להיכנס להריון אז החליט לספר.
מה לעשות? עדין אפשר לקחת גלולת חירום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת
דניאלה פרייפלד07/07/2019לשמוע שהיתם אחראיים ובכל זאת ....
מעלות הכדורים עד 72 שעות לאחר קיום יחסי מין מלאים
ובכל זאת כדאי לברר בבית מרקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת גלולת חירום כמו אלה
אריאל08/07/2019לפחות הוא נזכר להגיד, עדיף להבא שיגיד במידי. יש גלולת חירום ella שהיא יעילה עד 5 ימים מהמקרה... לא ראיתי שכתבת את הגיל שלך אבל לנערות יש אפשרות לקבל אותה חינם דרך מרשם, מה שצריך זה להגיע מהר לרופא ולקחת לפני שעובר עוד זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריון............חן09/07/2019
אני וחבר שלי היינו במיטה כשאני לבושה בגינס וחוטיני והוא עירום לגמריי
התחכחנו אחד בשני הוא לא גמר אבל כן יצאו לו טיפות אהבה
אני מציינת שהייתי כל הזמן לבושה בגינס ומתחת חוטיני
הוא כן עלה עליי ואני פוחדת שהטיפות נגעו באיזור הנרתיק גם כשאני לבושה.. הוא גם נגע עם האצבע שלו באיבר המין שלי דרך הגינס ואולי היו לו טיפות זרע על היד
יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל
דניאלה פרייפלד09/07/2019עוד היית לבושה אין ממה לדאוג
זרע אינו חודר ג׳ינס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הפין שלי מוזר ליאנונימי10/07/2019
אני בן 20 ויש לי 14 סמ אבל הוא עבה האם זה נורמלי? האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להגדיל אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסה
דניאלה פרייפלד10/07/2019לא להתיחס לגודל ....
הוא חלק מכל אישיותך
ומה שחשוב זה מה אתה יכול לעשות איתו ועם שאר גופך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החבר שלי אוהב מין אליםגולי19/07/2019
אני בת 18 ויש לי חבר בן 21 בהתחלה הסקס היה טוב ולאחרונה הוא התחיל לקלל בזמן הסקס ולקרוא שרמוטה וזונה אני אקרע אותך אני אזיין אותך אני לא אהבתי אבל הוא אומר שזה מדליק אותו.
עכשיו הוא מתחיל חבל לתת לימכות בישבן בזמן הסקס.
אני לא התנגדתי אבל ביקשתי שאני מוצצת לו שלא יגמרו לי בפה ואתמולבזמן שמצצתי לו הוא תפס לי את הראש וגמר לי בפה.
אני אוהבת אותו והוא ביקש סליחה .
מה אפשר לעשות כדי שלא יעשה דברים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב
דניאלה פרייפלד19/07/2019שאת אומרת לו וטוב שהוא ביקש סליחה .
אבל אם הוא בכל זאת ממשיך עבורי זה אור אדום.
ולכן תצתרכי לומר לו ,שאם הוא ממשיך לא להקשיב ולהתחשב בך
אם כל הכאב את נפרדת ממנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה חייב עזרה!חסוי21/07/2019
אני מתנצל אם זה קצת בוטה אבל אין לי מקום אחר לפרוק.
אני בעל איבר מין קטן (11סמ) וזה מפריע לי ברמה שזה פשוט יצא לי את החיים אני כמעט לא יוצא מהבית אני ברמה קשה של דיכאון. בנוסף הייתי בקשר עם בחורה למטרת חתונה( אצלינו לא מקיימים יחסים לפני החתונה) והקשר התפרק בגללי פשוט לא יכולתי לחשוב מה יקרה כש....
בבקשה אני חייב עזרה זה הורס לי את החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצוב
דניאלה פרייפלד21/07/2019לי ,שאתה כל כולך טרוד סביב איבר המין שלך ,שהוא ,בגודל ממוצע,
הגודל אינו הדבר המשמעותי בקיום חיי אישות
אלא איך אתה ניגש לאישה , איך אתה מענג אותה
הגודל אינו משמעותי . עוד דבר שחשוב הקשר בין בני הזוג.
נשמע שהמידע שלך לגבי איבר המין הינו ממקורות
לא מקצועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לתת לבת 16 לישון עם החברתמי24/07/2019
Ask People - ייעוץ לכל שלב בחיים הוספת שאלה - באנונימיות וללא הרשמה
עמוד הבית
שאל שאלה
שאלות חדשות
שאלות שעוררו עניין
עצות חדשות
מה קורה כאן?
מתחם הטיפים
מדורים
חיפוש שאלות
הרשמה | התחברות
הורות ומשפחה הורות ומשפחה
10606 צפיות, 9 עצות ו-168 דירוגי עצות. 46739
בתי בת ה-16 רוצה לישון אצל החבר בן ה-20, לאפשר לה?
אנונימית בת 44 | כתבה את השאלה ב-22/10/14 בשעה 11:53
שלום לכולם, הבת שלי בת 16 ויש לה חבר בן 20 הבנתי שהקשר רציני ולא סתם עוד חבר זמני ..
היא באה אליי ואמרה שהיא רוצה לישון אצלו בסופש.
אני מודעת לאפשרות שהם יקיימו יחסי מין ומזה אני חוששת, שהוא לא ישתמש באמצעי מניעה,בעיקר כי היא עוד ילדה קטנה ואני לא חושבת שזה הגיל הנכון, אני חושבת שהגיל הנכון לישון אצל החבר הוא רק כשהיא תהיה בת 18 .
האם לתת לה לישון אצלו ולסמוך עליה ? והאם לאפשר לו לישון אצלנו?
חשבתי על האפשרות שהוא יישן אצלנו אבל הם יישנו בחדרים נפרדים.
הבת שלי מאוד התרגזה כשאמרתי לה את זה, היא אמרה לי שכל הקטע זה לישון ביחד,שהוא חבר שלה ולא איזה אורח זר שיישן בחדר נפרד ומה הטעם שיישן אצלה אם הם יישנו בחדרים נפרדים.
אני חוששת מהעובדה שהם יקיימו יחסי מין אצלנו או אצלו זה לא משנה,
בתי כבר קיימה יחסי מין בעבר עם בן זוגה לשעבר שהיו שנה ביחד ואני מודעת להכל,
היא משתפת אותי בהרבה דברים, אני אפילו קניתי לה חבילת קונדומים שתשמור אצלה בחדר למקרה חירום כמובן שאני הייתי מעדיפה שלא תקיים יחסי מין בגיל כזה או לפחות בתחילת קשר אבל כשהיא יוצאת עם גבר בן 20 אז אני מודעת מה גברים מחפשים רוצים וצריכים בגיל הזה .. ואני תמיד אומרת לה שתיזהר,ושיש המון מחלות, ושלא תקיים יחסי מין איתו בהתחלה ושתחכה.. אבל אני בכל זאת לא יודעת מה קורה כרגע האם הם כבר קיימו יחסי מין או לא,הוא בא אלינו לבית הם יושבים בחדר ואני לא יודעת מה קורה וגם אני הייתי במצבים האלו אז קניתי לה בכל זאת חבילת קונדומים והנחתי לה בארון ל"מקרה חירום" רק שיהיה לה שאם הם כבר יגיעו לזה כי בכל זאת הוא גבר בן 21 והיא בת 16 שגם יש לה את הדחפים שלה ואני מכירה אותה ואת עצמי ואני הייתי במצב הזה ובסופו של דבר רוצים לעשות את זה .אבל יותר אני חוששת מהגיל.. אני חושבת שרק בגיל 18 צריך להסכים ללכת לישון אצלו ושהוא יישן אצלנו.
האם לאפשר לו לישון אצלנו איתה בחדר? והאם לאפשר לה לישון אצלו בגיל 16 ושלא תעשה שטויות לסמוך עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל
דניאלה פרייפלד24/07/2019הכבוד על הגישה שלך והפתיחות שיש לך והקשר עם ביתך.
אני מבינה את ההתלבטות שלך . לצערי לא אתן תשובה חד משמעית .
בת בוגרת אך עדין ילדה ואם הבנתי אותך נכון את נשארת שהיא מקיימת יחסי מין עם אותו בחור....
אישית אני מעדיפה ,שהם יפגשו במקום בטוח . ואם זה אצלך בבית ,את גם יכולה לשים גבולות .וגם תוכלי לראות איך הקשר בניהם מאשר אצלו בבית ששם אין לך מושג מה קורה .
נשמע שיש קשר טוב ואתן מדברות .... תוכלי לומר לך שקשה לך עם הרעיון שהם ישנו יחד אך לביטחון שלה את מסכימה .
גם נשאלת השאלה לגבי אחים ואחיות בבית אם יש וההשפעה עליהם
איך הם יקבלו איזה ....
מקווה שעזרתי ... לא קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדי- קיום יחסי מין ואוננותבינתים חסוי30/10/2008
אני חרדי ןמת להזדיין מאונן הרבה אוהב בנות אבל בחיים שלי א יצרתי קשר כי זה לא נוהג אצלינו מה לעשות
והאם יש בעיה באוננות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפנה לגמ"ח
צחי14/09/2011יש קהילות שיש להם גמ"ח בחורות שמטבילים אותם במיקוה. ונותנים אותן למי שבית הדין פסק שהם לא יכולים להתאפק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחרדי
noam@30/10/2008תראה, לפי הדת אני חושב שאסור לאונן. אבל זה לא מה שצריך לעצור אותך מלאונן זה לא נורא. אם אתה חרדי ודתי אמיתי אז אל תעשה סקס לפני החתונה, לא משנה כמה בא לך וכמה אתה חושב עלזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחרידי
שמעון22/02/2009נכון זה קשה לו לקיים יחסי מין או אוננות בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבינתיים חסוי שלום
מירב שרון30/10/2008כפי שכתב לך כבר noam@ אין בעיה באוננות. יש בעיה באוננות אם זה מתנגש עם תפיסות ערכיות, ואכן ביהדות, יש איסור על כך לגברים כדי לא לשפוך זרע לבטלה. אני מאוד מבינה את הקושי שיש לך להתמודד עם האיסורים האלה כי לגוף בכל זאת יש דרישות ודחפים, זה טבעי. אני מציעה לך להיכנס לפורומים באינטרנט לנוער חרדי ושם אולי תהיה לך תמיכה על ידי קבוצת השווים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן יש עם זה בעיה
מישהו16/11/2008זה אסור.. הרהורי עבירה... וכו' לא תתורו.. תשאל רב בטלפון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת הלחצתם אותיייי
maya28/02/2009אתם אפילו לא מבינים כמה סרטים אכלתי בגלל זה הייתי בלחץ עצום עוד התחלתי לדמיין את עצמי בהריון ואני כולה בת 17.. לא נורא עכשיו אני שמחה כי קיבלתי מחזור! נרגעתי :}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה באסה............
***20/02/2009וואי, באמת אני מ'זה מבינה אותך...... אני גם דתיה. אומנם לא חרדית, אני מדברת עם בנים, אבל לא מתנשקים ואין סקס וכאלה וזה מבאס לאללה............... ובמיוחד אצל החרדים שעושים הפרדה נוראית בין בנים ובנות.... אני מקווה שתצליח לשרוד את השנים שנותרו לך עד החתונה.... או שתזדיין וחלאס, שמעתי שיש הרבה חרדים שעושים סקס לפני החתונה....זה מה שנקרא "חרדים שבבניקים" אם אני לא טועה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ל"איזה באסה..."
?22/02/2009חח אני גם דתי וגם לי נורא קשה כל העיניין הזה (בן 17)! לא ידעתי שיש עוד דתיות כמוני חשבתי שאני היחידי... זה כיף לשמוע שיש מישהו כמוך! איך את מתמודדת עם זה? עשית כבר? אני פשוט מת לעשות סקס אבל אסור... מעצבן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה, קטעים.........
***22/02/2009דווקא עם הקטע של הסקס יותר קל לי ויותר קשה לחבר שלי, הקטע הכי קשה זה כשאתה דתי (ולא משנה מהי רמת הדתיות....) אז לא ממש נהוג להתנשק ולהתמזמז ולכן עושים את די בסתר רחוק מעיני ההורים והחבר'ה וכל פעם שחבר שלי בא אלי הביתה אז אנחנו מתים להכנס למיטה לקצת מיזמוז ואיזה סקס טוב.... אבל אנחנו מתפדחים שמא פתאום אחד ההורים יכנס פתאום לחדר, וגם ברחוב אתה מוגבל ואי אפשר להתנשק כי הוא לובש כיפה (ולא משנה שזה כיפה סרוגה קטנה.....) כי ברגע שיש כיפה אתה דתי וזה לא מכובד............... אז כאילו יוצאים עם בנים אבל לא נסחפים יותר מדי......... מהי רמת הדתיות שלך???דתי לאומי לייט (כמוני...)? דתי לאומי דוס? חרדי? חרדי שבבניק? חרדי מודרני? נ.ב. אגב- אם אתה מאונן אז כבר עדיף לשכב עם בחורה כי מבחינת התורה זה כבר פחות בעייתי.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...
?22/02/2009חח לזה התכוונתי! אסור מזמוזים ונשיקות וחיבוקים ע"פ התורה וזה מה שמפריע לי! וגם סקס מפריע לי אבל פחות מחיבוקים.... חחחחח אני מה זה מבין אותך שאין לך איפה להתנשק והכל כי ההורים יכולים להיכנס וברחוב אי אפשר... אני דתי לאומי לייט כמוך! אגב יש לך מסנג'ר או אייסיקיו? הייתי רוצה לשוחח איתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי
...23/02/2009יש לי איי סי קיו אבל אין לי מסנג'ר........... אבל אני מעדיפה לא להביא את זה כי אני לא מכירה אותך בכלל, ובטח שלא לכתוב את זה פה באתר שכל העולם ואישתו ידעו את כתובת האיי סי קיו שלי......מבין??? אז בנתיים גתכתב דרך הפורום, אוקי??? ואגב- יש לי חבר.................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה כמה זוגות דתיים
:> ילדונת24/02/2009שמקיימים יחסי מין בסתר... ואם כל העיניין די מבאס אותכם למה שלא תחזרו בשאלו ותהיו חילוניים, כאילו מה הבעיה לצאת נגד ההורים?! ולהסביר שאתם רוצים לנסות להיות גם חילונים... ואם באמת לא כל כך טוב להיות חילוני כמו שהדוסים אותי, אז מה הבעיה אני ינסה אם לא טוב לי אני יחזיר בתשובה... תחשבו על זה... אם כל העיניין גורם לכם סבל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ
אנונימית23/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הדת...
:> ילדונת24/02/2009לפי הדת אסור לעונן, כי אתה שופך זרע לשב... אבל ככה זה לא מזיק ביכלל... אומרים שזה גם בריא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפניתך
עוד חרדית אחת19/01/2011עליך לדעת שאתה נמצא בניסיון קשה ביותר. בעוד ששאר בני הנוער שבגילך נסחפים ועושים כל מה שעולה על רוחם, אתה "נאלץ" להתמודד עם דחפים אדירים ולבלום פנימה את כל רצונותיך. אך דע שאתה פשוט גדול מאוד. אתה מסוגל לאמר לא ולמען התורה ולהתגבר. הדבר אינו פשוט וכל הטיפשים העונים לך שזה לא נורא כלל לא יודעים את גודל השכר הצפון לך. אתה מתעלה ואתה הוא השולט על עצמך. אני מעריכה אותך מאוד ומאחלת המון הצלחה בהמשך. אל תתיאש ואל תצא נגד התורה ומצוותיה: הם אלו שיצמיחו טותך ובזכות ההתגברות שלך הקב"ה ישלח לך בת זוג נפלאה, אשה כשרה ונעלה , יפה ואתה תזכה להעמיד בית טהור בישראל. אני מבינה אותך: קשהת קשה מאוד...אך השכר עצום, בעולם הזה ובעולם הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבחור החרדי ולחרדית שצירפה פר
חיים27/01/2011אני גם בחור חרדי שמתמודד עם הניסיון הזה ואני רוצה לומר לך שאין לי בחיים סיפוק עצמי יותר ממתי שאני מתגבר על עצמי בענין הזה,גם אני נכשל לעיתים אבל גבר אמיתי לא נופל מכישלון אלא רק מתרומם ממנו,ובכנות לא מסטלבט עליך באמת שלא חסרים לי קשיים וניסיונות וזה מהקשים אבל זה אתגר שאם אתה מפצח אותו אתה מאושר.החרדית שכתבה לך חיזקה אותי מאוד והיא נשמעת חכמה וחזקה מאוד,ובאמת תודה רבה לך,חבל שאי אפשר לשמוע ממך עוד,תמשיכי לכתוב בפורום בקולך הטהור והאמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת איבר המיןאבי12/01/2014
שלום ,אני בן 16 והתחלתי לפני שנה לנסות להכניס דברים לישבן כי הבנתי שזה יכול לגרום לעונג וניסיתי לדחוף כל מיני דברים כמו מלפפון ואצבעות וגודל איבר המין שלי הוא 12 ס"מ ואני חושש שמה שעשיתי פוגע בגדילתו כי עשיתי את זה כמה פעמים בתקופנ ארוכה,האם אכן זה יכול לפגוע בגדילת איבר המין? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילת איבר המין - תגובה
דניאלה פרייפלד13/01/2014שלום
אין כל קשר בין הנסיונות שלך לגרות את עצמך וגודל /גדילת הפין
רצוי להיזהר שאתה מכניס דברים..להשתמש בחומר סיכה ולא בכח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטמהרעות28/05/2011
על הפיטמה שלי יש ורידים זה מוזר?הם ממש בולטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות לפורום רפואת משפחה
מירב שרון29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK29/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_משפחה' id=link]רפואת משפחה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?